Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 33
magda raluca spune:
mai elara, parca suntem surori gemene. Rochiile le-am luat la fel in partea de jos, pantofii au acelasi tip de piele, dar sunt cu alt model ce-am comandat eu. O sa fim stralucitoare si la propriu si la figurat
pepenash spune:
Krelia, orhideea thailandeza este aia de-o gasesti in majoritatea florariilor, in cele mai multe cazuri fiind movulie. Da' eu vreau alba ca-s mai cu mot
In privinta formei buchetului, Magda Raluca, nu am ce poze sa-ti arat pentru ca va fi o forma nedefinita, adica ciufulit. Cel putin, asa cred. RalucaH se ocupa de capitolul asta si cred ca o sa merg pe mana ei in alegerea formei. Rotund ar merge doar cu orhidee imperiala si cu santini. Uite o poza de buchet din orhidee imperiala. Oricum, vad ca a pus si Elyanne niste poze care te pot ajuta.
Multumesc mult de tot, Emily. Astept un mesaj de la tine cu mai multe detalii.
Verighetele noastre habar n-am din ce fel de aur sunt... ne-a placut modelul, asa ca nu am mai intrebat ce si cum. Sper sa fie bun aurul... altfel pap bataita ca mie mi-au placut cel mai mult
Cam atat de la mine
clau77 spune:
[quote]Originally posted by silda
Boooo!
Clau77 Foarte dragutza rochitza ta(altfel zis si eu langa Krelia si Dya).De la D-l Deme? Sper sa nu te superi ca te intreb, cam cat costa o asemenea rochie? La expozitie era o rochitza mult mai uratzica si mult mai simpla a aceluiasi creator dar costa vreo 30 mil(si credeti-ma ca nu exagerez cand spun ce spun despre ea). La restul nu am mai intrebat preturile ca m-am gandit ca cele ca a ta Clau sunt vreo 50-60 mil, iar eu nu vreau sa dau pe rochie mai mult de 30 mil.(strict rochitza, fara voal, gentuza etc).
Silda draga, nu e de la Deme e de la Eddyk si costa 34 mil cu reducere(stiu ca e cam scumpa, dar mi-a placut cum aratam in ea)
vickyfilip spune:
hi
sunt si eu o miresica de 2006, cu ocazia asta o sa o rog pe krelia sa ma treaca in listuta: 21 oct 2006, biserica Sf. Maria (podul Grant), retaurant Hotel Irisa.
noi avem cununia civila facuta in ianuarie..
avad in vedere ca mai sunt 6 luni pana la nunta nu ne-am agitat f tare cu pregatirile (doar ne-am informat despte toate si despre tot). avcem restaurant, biserica, fotograf, cameraman, dj, lumanarele pentru mese, costum+ pantofi mire si cam atat. rochita o iau mai pe la vara (aug-sept) in speranta ca poate o sa fiu gravidutza pana atunci si trebuie sa tin cont si de asta.. :)
ce nu am: nasi.. sper sa gasim pentru ca am mai citit de nunti amanate din lipsa de nasi..
o sa organizam singuri totul si tot singuri o sa si platim..
seara buna,
clau77 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
clau , eu ma asteptam sa iti vad rochita de miresica dar numai modele. hai cu rochita sa o vedem si noi. in rest tu ai facut mai multe pregatiri ca mine. off....am fost cam puturoasa si fara money....
voicu_bebi rochitza e chiar aceea. Alta poza cu ea n-am pana mi-o aduce in 15 iunie
silda spune:
clau77, multumesc mult de raspuns. Mereu confund rochiile de al eddyK cu ceel de la Deme. E foarte frumoasa. Sa o porti iubita si fericita!
PS:Iti dai seama ca daca mi se pune pata pe o rochie care depaseste 30 mil, fac eu rost de restul...Dar acum la inceput incercc sa ma temperez...macar acum
M&M spune:
Fetelor am incercat sa imi pun pozele!!!! Sper ca am reusit!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2
krelia spune:
madam elara..iti dau tema pt acasa ..ia tzentemetru si fa o masuratoare la toc...ca sa nu mor curioasa aici, pliz...de fapt..maine..ca acasa aprca n-ai net...
te-ai prins, nu? ..imi plac
Clau, te-nteleg perfect, sa stii...nu tb sa te scuzi, sub nici o forma pt pretul rokiei tale!!! - sa-ti spun un secret, (acu', cat nu ne citeste nimeni , pe mine m-a bushit plansu' cand m-am vazut in rokitza mea si am zis ca EA trebuie sa fie a mea...drept pt care, o astept sa vina
silda, intr-adevar, unele rokii de la eddy k seamana cu dl deme [;)..si stii de ce?..cred ca am mai zis-o....la inceputurile lui deme, eddy k i-a fost fotograf pana s-au certat de la o miresica, iar eddy k a plecat probabil, deschizandu-si propria casa....povestea mi-au spus-o cei de la ML, din Ro ...asa ca, dk ei mint..mitn si io ...
..."suroroooo"..ce faci, ti-ai facut bagajele pt "fahren nach Deutschland" ?? .... ti pup, mi-e dor de tine, sa stii!! pupi si la ursuletz
vickyfilip, fii binevenita!
ah, era sa uit...magda_raluca
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
Kreliut...sa incep cu inceputul...ursuletul e bine sanatos si ocupa loc de cinste pe noptiera langa patut...bagaju' am inceput sa il fac putin cate putin...pentru nunta tot putin cate putin..si cand o sa le termin, le termin pe toate odata si nunta si bagajul si ma tot duc in Deutschland...dar pana atunci mai vin o tura la Bucuresti sa-mi vad neamurile
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
Freia spune:
continuati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75518
Freia si Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php[/url]" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema