Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

eu ma gandeam sa pun un trandafir alb mirelui, rosu nasului si alta culoare(somon ceva)lui tata,socru,bunici,unchi. iar la doamne sa fie in principiu aceeasi floare ca la perechelor doar cu ceva alb,am vazut prin poze,frunzisoare verzi,flori ca niste bobite albe,cu fundite-ca niste buchetele , dar mici. iar la domnisoare buchetele pe mana,esarfe din saten prinse de mana

http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Si totusi care e cea mai buna varianta???
Si eu m-am gandit la acelasi lucru, cu flori naturale pentru mire, nasi si parinti.Numai ca eu m-am gandit ca la nasi si parinti sa fie la fel ( un trandafit rosu sau portocaliu), iar mirelui un trandafir crem.

Mergi la inceput

nu am don'soare de onoare si nici cavaleri de onoare; am zis ca nu ma mai comlic cu asa ceva, plus ca mai mult de o singura domnisoara nici nu as putea face rost. Majoritatea prietenelor si colegelor sunt deja maritate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Dya si Krelia, multzam de raspunsuri.
Ce spirit de negociator diplomat ai, Dya draga. Imi place. Deci 8 pahare ramane...

Buna ideea cu proba cu cocardele din minirose. Multumesc.

Ce ne-am face noi oare fara forumul acesta? Cum s-aor fi descurcat biete alte mirese pana sa egziste asa ceva?
Ca vada ca....... de ex .........pantofi cu bot rotund gasesc cele care vor cu bot ascutzit si invers....
Bine ca ne intalnim aici sa circule informatzia...

Va pup dulce si o sterg si eu acasica. Maine vin sa ma laud cu pantofiorii mei.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Fetelor din nou va deranjez !!!
Voi unde va faceti aranjamentele florale pentru mesele invitatiilor si pentru masa mirilor????
Si eu care credeam ca e asa usor sa te ocupi de organizarea nuntii!!!
Pe noi nu ne ajuta nimeni , parintii mei sunt plecati , doar cand vin imi pot da o mana de ajutor, iar ai lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

cristina,din moment ce ai ca si mine doar 60 invitati crede-ma ca nimeni nu v-a observa daca ai aranjat sala sau decoratiile la masa,pe multi ii intereseaza muzica,mancarea si bautura,asa ca te agiti degeaba ,asta e parerea mea.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Da, ai dreptate!!!Dar eu cand incep sa ma stresez , ma stresez pentru toate, nu doar pentru un lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by Divine girl
[Halt si io! Da' cine a zis mama numai de barbati? Eu, de ex, intrebam ce ii pun surorii mele ( nu fratelui ). Deci si la mame si la tati voi pune flori in kept, clar?
Acuma, eu voi avea buchet alb cu galben - mirelui ii infig una alba sau galbena in kept!
Nasha va avea buchet portocaliu - nashului ... una portocalie!
Parintii, socrii, fratii - cate una de orice alta culoare ... toti la fel!
Asa am gandit-o eu ...

'Nteles, sa traiti! Deci, una culoare(alb) la mire, alta culoare la nas si o a treia culoare la restul lumii importante! Dar vin si cu o intrebare de 1000 de puncte, sa te vaz aici ce spui: daca la nash pun floare roshie....la nasha ce mai pun? Adica n-o sa-i pun lui roshie ca-n buchetul ei si ei alta culoare ca la restul lumii!Ca vazui eu pe la nunti ca are si nasha floare in piept chiar daca are si buchet! Sau la nasha nu mai punem? Asta chiar ca m-a bagat in ceata! Divine...heeelllpp!!!

Diverse pentru nunta

haide sa va spun cum am facut eu si cum am gandit eu anul trecut:
- mirele a avut trandafir galben (buchetul meu fiind cu trandafiri galbeni+ frezii albe)
- nasu a primit trandafir rosu - buchetul nasei cu trandafiri rosii (nasei nu i-am mai pus nici o floare, doar are buchetelul)
- cavalerul+ 1 domnisoara de onoare floare alba (erau cavalerii), iar domnisoara principala a avut o bratarica cu 1 trandafir alb + minirosa
- parintii trandafiri portocalii
- restul invitatiilor cocarde artificiale - trandafiri portocalii

acum mamele pot sa aiba si ele un buchetel dintr-un trandafir+ cativa miniroza iar tati cu un trandafir ca in buchet... imaginatie idei sunt destule... spor mare la pregatiri

17 iunie 2005/9 iulie 2005

ma joc si invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Elara, ai dreptate, aici putem sa aflam si ce n-am fi vista vreodata despre o nunta; avantajul este ca de cate ori ne trazneste o idee, gasim pe cineva gata sa vina cu o sugestie!
alehiam, multumim de ajutor!Totusi, nu m-a lamurit nimeni ce facem cu nasha? Ii punem floare sau nu?
Cristina_26, aranjamentele florale pentru mese si pt masa mirilor se pot face la orice florar, daca nu vrei sa faci asta printr-o firma. Acum, e adevarat ca daca doresti nu stiu ce sofisticarii, va trebui sa te adrezezi unor persoane care stiu si unde sa ti le faca(vorbeste cu ralucah), daca vrei o chestie pe care n-are cum s-o greseasca nimeni, mergi la un florar si intreaba.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Multumesc mult Dyadya!Cred ca am sa ma interesez la o florarie si sa vad cum pot aranja.

Mergi la inceput