Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 26
krelia spune:
fata, lasa-ma cu ronii tai..ca ma zapacesc dracu de tot!! ..io traiesc in epoca milioanelor ..macar pe hartie sa-i am dk in buzuanr flutura vantu'
asa..sa revenim..deci..tu zici sa luam cate un fir de minirosa si sa facem cocarde naturale pt toti mebrii si membrele importante ale familioanelor...mda..dar asta inseamna sa merem la piata de flori..ori io as cam vrea sa zic pas la asa ceva...eventual sa intrebam la o florarie cat va fi prin vara o cocarda din minirosa..sigur nu va fi cat un trandafir mare...sau...sa luam noi miniroshii si bucati de tull si sa facem cocarda..kesteicare iar imie peste mana.... cuscreeeluuuuu'..help
DECI....(cu deci )...ce punem in chiept la fomeile ce ne dadura viatza??
quote:
Originally posted by elara
Krelia, dar daca facem cum a facut BraveGirl cu minirose cica iesim muuult mai ieftin...cam 1 Ron (ca pe ea au costat-o cca 0,6 RON anul trecut) o cocarda fiindca era 20 mii (deci 2 Ron) firul cu cca 5 floricele soooo automat 5-6 cocarde la un fir....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Upss.. eu ramasesem cu pagina fara "refresh" si de asta vb doar cu Krelia.
Paaaaiiiii zic si eu ca Dya.... am priceput...cu mirele, nasul si buchetele consoartelor....dar chiar asa! Cu mamele (naturala si soacra) ce facem?
Eu ma gandeam ca tot flori naturale... Dar ce culori?
Ufffff ce de-a probleme rasar asa deodata. Lucruri care pareau "floare la ureche" ne dau acum batai de cap .....
Voi nu aveti sentimentul asta? Ca va vin in minte acum lucruri pe care acum cateva luni nici nu le luati in calcul? Adica doar asa bifat ep listutza la "must be done" dar fara sa ne imaginam macar si "CUM" !!!
Si mai am un offfff
Stiu ca s-a mai discutat si la vremea aceea am zis ca "bun de stiut", "bagat la tartacutza" dar acum vaz ca nush pe unde am bagat eu la tartacutza ca s-a ratacit informatzia pe undeva, ori a intrat pe o ureche si a iesit pe alta....
Nu-mi amintesc nici sa ma bati.
Cine isi mai aminteste, ma lamureste si pe mine, plssssssssssssss, CATE PAHARE de beutura vin la o sticla de sampanie????
quote:
Originally posted by Divine girl
[brElara, mama, la mire tre sa-i pui floare unica! Din buchetul tau. Nu poti sa le faci si mirelui si nashului flori identice! Deci mirelui din buchetul tau, iar nashului din buchetul nashei!
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by krelia
Muuuuiiicaaaa....Chiritzo, imi inseninasi ziua....parol!!!
cred ca in vikend ma infiintez la ei, ca ginerica n-are kef de umblaturi dupe servishi.....asa ca, ne ramane sambata, air pe coclauri! Cica el...sper ca sambatta asta sa-mi gasesc ceva (sa-l auza Cel de Sus!)
Cre' k dk imi zic aia ca fac si din satin, si cu varf acceptabil si cu bot de iatagan...le urez de toate cele..sanatate si alea alea, totu' pe bune!!! Si voua ca ma suportati (cu pasaricile din creier!!)
Auzi coana, e ca un facut, zau...de nu ma lovi de pantofi rotunzi, in cautarile mele sambata...si tu nu gasesti ...
Doamne ajuta sa ne multumim stolul din capsoare!!!quote:
Originally posted by Rexanne
Si fac si din saten.
Eu zic sa le faci o vizita sa te delectezi si tu oleaca...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Pasarici e multe ti tat!!! Ca pantofi albi cu bot rotund gasii pi tate drumurili!Da' tocmai asta ieste, ca e pi tate drumurili!!!Eu doresc pantofi din material special...cu toc mediu da' olecuta mai gros, cu calapod bine facut, ca m-or lua moldovenii mei la danse la nunti, sa nu imi pierd alea alea (a se citi toacele) pi acolosa...Si drept sa spun la magazinasu ala, cum ziceau si alte fete, am gasit neste chestii ceva mai deosebite...Si cel mai cel e ca poti sa le combini sa iti faci fluturasii...
Cat despre numar, 35 cu variatii iti spune ceva Alynutza???CA eu ma chinui sa imi iau adidasi de doi ani si nu reusesc sa gasesc decat la copchii, din alea cu floricele si fluturasi...
Alt stol de-al meu heste cocardili. Pi care le doresc foarte tare naturele!!!
Nashii le-au avut naturele si mi-au placut la NEBUNIE!!! Si cum la piata de flori de la Cosbuc, un fir de miniroza costa 30-40 mii - negociat de iubi, care e negociator sef, cred ca ma pot descurca...Oricum intentionez ca florili de aranjamente si cele de cocadre sa le iau vineri, inaintea nuntii si sa le duc la florarile sa mi le aranjeze (vorbii cu tanti florareasa din Valcea...si se poate)...
Pup iu
dyadya spune:
Elara, daca-mi aduc eu bine aminte, se spusese atunci, cam zece pahare la o sticla, in ideea ca la primirea oaspetilor, paharele nu sunt umplute pana-n varf!
Si revenind la micile probleme ale cocardelor naturale, si eu sunt de acord ca treaba aia cu florile cumparate din piata de flori este avantajoasa, cu conditia sa aiba cine sa se duca acolo cu noaptea in cap si sa ne pricepem sa facem din flori normale cocarde. O sa cumpar si eu un fir de minirosa si un trandafir si niscai floare de aia gen floarea miresei olandeza si o sa incerc sa vaz ce iese, ca n-as vrea sa descopar in ziua nuntii ca nu ma pricep si sa alerg innebunita dupa cocarde pentru cele mai importante persoane de la nunta!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
quote:
Originally posted by elara
Cine isi mai aminteste, ma lamureste si pe mine, plssssssssssssss, CATE PAHARE de beutura vin la o sticla de sampanie????
Io io io.. ... cica ar intra 6-8 pahare la o sticla de shampanie (e clar, o iau razna, vorbesci versuri!)
Rexanne, asa doreste si fata..cu toc ceva mai gros, ca sa am stabilite, nu de alta...ca (,) cu tocurili care ie acu la moda...parca vad ca ..ma impleticesc una doua...in fine...oi vedea ce fac sambata..
gagici, va pup, inchid sandramaua ca s-a dat stingerea!
pe maine!
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Elara, daca-mi aduc eu bine aminte, se spusese atunci, cam zece pahare la o sticla, in ideea ca la primirea oaspetilor, paharele nu sunt umplute pana-n varf!
adica, io fac risipa, sa inteleg..si tu..le dai numa' asa...otzara de pofta..sa faca lipa-lipa cu limbussa...nu?
gata..am iesit..ca debitez numa' tampenii!!
26 august 2006
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Halt, ca pe asta n-o stiam! Adica mirele tb sa aiba floarea din buchetul miresei si nashul din buchetul nashei. Bun, pana aici am percutat. Dar cu restul peroanelor importante ce fac? Adica tata, de exemplu cum va avea floarea? ca nu poate sa fie alba ca-i ca la mire, nici roshie ca-i ca la nash-si atunci ce fac pun la fiecare alta floare/culoare? Sau pun la toti roshie mai putin la mire care va avea floarea alba?
Si inca o intrebare: de ce mentionati peste tot numai barbatii? La femei nu se pun flori? Ca eu asa stiam ca la mire/nashi/socrii/se pun florile mai mari-sau in cazul nostru-naturale. Dar voi pe aici ziceti numai de barbati!
Halt si io! Da' cine a zis mama numai de barbati? Eu, de ex, intrebam ce ii pun surorii mele ( nu fratelui ). Deci si la mame si la tati voi pune flori in kept, clar?
Acuma, eu voi avea buchet alb cu galben - mirelui ii infig una alba sau galbena in kept!
Nasha va avea buchet portocaliu - nashului ... una portocalie!
Parintii, socrii, fratii - cate una de orice alta culoare ... toti la fel!
Asa am gandit-o eu ...
Pregatiri
dyadya spune:
observ ca una dintre noi nu-si mai aminteste exact discutia, asa ca pentru siguranta sa consideram un maxim de 8 pahare la o sticla de sampanie. 6 e prea putin si 10 e prea mult asa ca o lasam la mijloc.
Diverse pentru nunta
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
[Halt si io! Da' cine a zis mama numai de barbati? Eu, de ex, intrebam ce ii pun surorii mele ( nu fratelui ). Deci si la mame si la tati voi pune flori in kept, clar?
Acuma, eu voi avea buchet alb cu galben - mirelui ii infig una alba sau galbena in kept!
Nasha va avea buchet portocaliu - nashului ... una portocalie!
Parintii, socrii, fratii - cate una de orice alta culoare ... toti la fel!
Asa am gandit-o eu ...
'Nteles, sa traiti! Deci, una culoare(alb) la mire, alta culoare la nas si o a treia culoare la restul lumii importante! Dar vin si cu o intrebare de 1000 de puncte, sa te vaz aici ce spui: daca la nash pun floare roshie....la nasha ce mai pun? Adica n-o sa-i pun lui roshie ca-n buchetul ei si ei alta culoare ca la restul lumii!Ca vazui eu pe la nunti ca are si nasha floare in piept chiar daca are si buchet! Sau la nasha nu mai punem? Asta chiar ca m-a bagat in ceata! Divine...heeelllpp!!!
Diverse pentru nunta
ooana spune:
Voicu bebi...multumesc tare mult pentru aprecieri...cred ca tu m-ai vazut cu vreo rochita pe care am probat-o pe la Targ...caci cu "adevarata" rochita nu am pus poze ca se mai uita Dl.Mire pe aici si nu vreau sa o vada...oricum merci mult, chiar gestul conteaza!
Rallu...si eu trec printr-o criza existentiala din cauza nr. de invitati si acum am ajuns sa sper ca nu o sa vina toti...chiar am inceput sa ma fac ca uit sa le dau unora invitatie!
Ralu...fetita frumoasa!cu rochita frumoasa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day