Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 28
iulianama spune:
hai si eu sa mai inat cate ceva de pe aici,mai intai data nuntii:29 iulie 2006,biserica Sf.Cruce,restaurant hotel albert ,suceava
apoi am vazut ca si Elara are tot atunci,apropo e cineva de prin suceava la acest subiect?
ce vin luati pentu nunta si ce tarie ?
asavoaie
ginutza2002 spune:
cristina_26, parerea mea este ca te complici cu aranjamentele florale la masa.Asa am zis si eu initial, dar apoi cand am auzit cat ma costa m-am lasat pagubasa! Mai bine opteaza pentru altceva!
Eu de ex, o sa pun pe masa niste lumanarici parfumate si niste confetti din acelea de plastic in diferite forme si culori si gata!
Mai ales daca va faceti singuri nunta!
Pupici si spor la pregatiri!
Gina&Cristi
ginutza2002 spune:
aaa scuzele mele !
Am uitat sa urez si eu fetelor care au avut nunta in acest week-end CASA DE PIATRA si tot ce isi doresc ele!
Gina&Cristi
pepenash spune:
Noi vom avea cocarde naturale pentru toata lumea, astfel: pentru mire orhidee imperiala verde (buchetul meu va fi din orhidee imperiala verde, orhidee thailanda alba, santini verde si crem), pentru nas orhidee imperiala galben-crem (buchetul nasei va fi din orhidee imperiala galben-crem, orhidee thailanda alba, santini verde si crem) pentru parinti orhidee imperiala somon (mamele si tatii). Pentru domnisoara de onoare, care este o piticuta de 8 anisori - fiica nasilor - si care va fi imbracata intr-o superba rochita alba de printesica voi face un buchetel din orhidee imperiala si santini (probabil similar cu al mamei ei, dar mai micut) sau din orhidee
thailanda alba si santini, iar cavalerul, fratele ei de 6 anisori, va avea aceeasi orhidee ca si domnisoara. Alti cavaleri/domnisoare de onoare nu vor fi, nasii vor tine lumanarile, iar rolul piticutilor va fi legat de imprastierea petalelor de flori - fata, respectiv tinutul verighetelor - baiatul. Restul invitatiilor vor avea cocarde naturale din santini crem - doamnele si santini verde - domnii. Aranjamentele pentru mese si bilele de flori vor fi din orhidee thailanda alba si santini crem si verde, pentru a respecta unitatea floristica. De toate astea se ocupa Raluca, asa ca, slava cerului, am scapat de orice fel de batai de cap
In privinta sampaniei, si eu stiu ca dintr-o sticla se pot umple 6-8 pahare. Noi am calculat necesarul de sticle pentru situatia in care s-ar umple 8 pahare, dar vom lua si cateva sticle in plus pentru situatia in care unele sticle sunt, poate, mai agitate din cauza transportului, fac spuma multa la destupare si curge sampania pe afara, nu in pahar.
Maine ma duc la Monica Darie sa discut cu ea despre rochie... Sa-mi tineti pumnii
Edit: Sunt o uituca! Emily, cumva mergeti in luna de miere in Tenerife? Si noi tot destinatia asta am ales-o pana la urma, dar nu am facut inca rezervarile si nici nu am contactat vreo agentie de turism. Spune-mi si mie, te rog frumos, cand e plecarea... ca noi avem nunta in aceeasi si, probabil, vom zbura cu acelasi avion
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o zi frumoasa si spor la pregatiri!
Pupi
p.s. Cumi te iubesc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
M&M spune:
Ginutza am sa merg sa ma interesez la o florarie sa vad cat ma costa.Eu sunt inca o visatoare!!!! Inca nu am mers sa intreb , caci probabil daca as fi aflat pretul m-as fi lasat pagubasa!!!
dana_micu spune:
BUNA DIMINEATA VIITOARE MIRESICI,
VA MULTUMESC TUTUROR PT URARI SI SPER SA AVETI SI VOI O NUNTA ASA DE FRUMOASA CA SI A MEA SI O ZI SENINA.
ABIA ACUM AM AVUT TIMP SA DESCHID CALC SI SA CITESC CATE CEVA.
AM SI F MULTE POZE DAR NU STIU CUM SA LE PUN ,POATE MA AJUTATI VOI.
EU AM SI SI 2 COPILASI SI AM FACUT SI BOTEZUL LUI DAVID(3 LUNI ) SI A FOST UN PIC MAI GREU.
ORICUM TOTUL A IESIT BINE,M-AU SI FURAT NISTE PRIETENI SI NE-AM DISTRAT SUPER BINE.O SA VA POVESTESC MAI PE LARG ALTA DATA CA ACUM SUNT CU DAVID IN BRATE.
VA PUP SI VA DORESC O ZI BUNA!
VA ROG SA-MI SCRIETI SI MIE CUM SA PUN POZE.
krelia spune:
Neaza fetili, neaza neaza!!
iuliana, imediat trecem la "catastif"
ralucosule, taci ca te bat!! ai probat rolele? sa-mi zici cum ie, ca vreau si io ...si dk imi iau, sa vezi bash....i pe Blvd. alaturi de snobii din cartier.....ce-o sa ne plimbam...poate te bombardezi acu cu niste pupuri ..ia vezi!
pepe, cum arata frate thailandeza aia de orhidee..ca ma bagasi in ceata..hai ca cu sant(or)ini aia ma lamurii ...da asta ce mai e??
dana, in speranta ca nu ne vom intinde prea mult , ori iti uploadezi pozele in photos.yahoo.com, daca ai cont pe iahu..sau iti faci cont nou pe community.webshots.com si de acolo..mai vorbim
Mushketari, la lupta!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
rok spune:
buna dimineata miresici....sunt o Doamna acum (asa am auzit de la voi :))
multumesc din suflet pentru toate urarile voastre si sper ca la randul vostru sa aveti parte de o nunta la fel de frumoasa ca a noastra
nu stiu unde sa scriu un feedback despre nunta...a fost absolut superb, ne-am distrat, mireasa a primit multe complimente :) , dar super obositor. Multumesc lui Doamne Doamne ca tb doar o nunta in viata ca la a doua nu as rezista :))
poze inca nu avem, le primim peste cateva zile si at poate ma invata cineva si pe mine sa le postez
va sarut pe toate si revin ...