Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

Krelia sa ma treci si pe mine pe lista cu mirese de iulie. Am cununia religioasa pe 22 iulie la Biserica Sf. Maria si petrecerea la Restaurant Capitol.

Trecut!
Bine ai venit! si..sa vii cat mai des, de-acum!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele am si eu o intrebare: voi faceti petrecere de burlacitze (sau cum i-o fi zicand)? Eu stiu ca trebuie organizata de d-rele de onoare. In fine, problema mea e cine plateste pentru petrecerea asta? D-rele de onoare sau mireasa?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la mine!!!
Slida mersi de aprecieri. esti o dulce!!!
Alinutza buna intrebare. eu stiam ca se plateste de cei care o organizeaza.
Rallu 310 invitati. si noi ne chinuim sa taiem de pe lista , caci mai mult de 150 in sala mare nu intra. mai e un separeu cu 30 pers. dar nu vreau sa-l iau ca nu stiu pe cine sa bag acolo. vreau ca toti sa fie in aceeasi incapere.

Intrebare pt. cele care iau cor la biserica: ce muzica se canta acolo??? e graguta??? sau e muzica de inmormantare????

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Fetele am si eu o intrebare: voi faceti petrecere de burlacitze (sau cum i-o fi zicand)? Eu stiu ca trebuie organizata de d-rele de onoare. In fine, problema mea e cine plateste pentru petrecerea asta? D-rele de onoare sau mireasa?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

sal fetele!
alynutza, eu cu celelalte domnishoare de onoare i-am organizat prietenei mele petrecerea burlacitelor si noi fetele care am participat am platit tot!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu imi organizez singura petrecerea.
Ma rog...ma sfatuiesc cu donsoarele dar eu sunt cea care oganizeaza.
O sa o fac intr-un club de noapte, lista s-a restrans la 2: CLub A sau El comandante.
Eu o sa platesc intrarea pt. toata lumea si prima bautura si pe urma fiecare plateste pt. ea.
Aaaa...petrecerea va fi in mai pt. ca in iunie nu cred ca-mi va arde de chestii de-astea.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Cum stati cu pregatirile fetelor ?
Eu mai am 3 saptamani pana la nunta si mai am de rezolvat o gramada de lucruri. Inca nu avem cu ce sa ne imbracam , nu am vorbit de flori, de tort, inca nu a venit bautura din duty free..... si chestia nasoala ii ca nici nu ma stresez . Poate ma trezesc si eu din visare si sa mai incep sa mai fac cate ceva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Mi-am luat pantofiii de miresaaaaaaaaaaaa
Nici nu credeam ca pot incerca asa sentimente de incantare, bucurie si emotie la cumpararea unor pantofi.
Pana la urma nu-s de saten ca nu am gasit.... dar am luat un alb satinat care merge super la rochita mea de organza lucioasa.
Si nici nu trebuie sa scurtez fusta ca vin la fix. M-am cam temut de asta fiindca i-am luat cu toculet mediu, ca ce am gasit cu toc mic mi s-a parut prea mic.... iar inalti nu as putea rezista toata noaptea pe ei...
Inca nu am poze dar o sa pun

Ooana, felicitari pentru rochitza.
Ralu, felicitari pentru rochitzica de cununie civila... si felicitari tuturor care ati mai cumparat cate ceva... in caz ca am sarit pe cineva...imi cer scuze anticipat.

Va pup pe toate.

quote:
Originally posted by Rexanne

Sal'tare fetele mele!

mai trebuie sa imi iau rochitza de cununie (si nu am nici o idee de unde...fetele....niste idei , ceva??

Sa-ti spun ce mi-a placut mie din ce am vazut prin Cocor, Unirii, Victoria si Lipscani.
1. Rochita de la Yokko pe care si-a luat-o Elyanne pentru a fi nasa.

2. Un compleu format din fusta si corset pe care l-am vazut pe Lipscani, cum intri dinspre pasaj, pe stanga, dupa Florenta si alte cateva magazine. E un magazinas mic, mic si imediat dupa el e ceva ..un teren viran, nu mai e alt magazin imediat langa el. Alt punt de reper e un magazin de palarii situat vis-a-vis (unde imi voi face si eu, fiindca m-am decis sa comand compleul asta, ca in vitrina e nr. mic si trebuie data comanda). Modelul asta il recunosti fiindca are o funditza panglicutza chiar sub bust. Sunt 2 modele expuse, unul pe grena cu roz (cu fusta lunga) si altul pe verde cu bej (parca bej era)cu fiusta pana la genunchi. Si mi s-a spus ca pot vorbi cu croitoreasa sa-mi vanda material si pentru a merge peste drum sa faca palaria din acelasi material.

Acestea sunt sugestiile mele, dar ..mai ramane sa si coincida gustul meu cu al tau ca sa iti fost de folos cu adevarat.
Te pup.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,eu nu prea am multe domnisoare de onoare ,doar vreo 2-3 inca nu m-am decis pana acum sunt doar 2 domnisoare de onoare care ma vor ajuta in ziua cea mare dar nu prea as vrea sa organizez petrecerea burlacitelor mai ales ca nu am multe prietene .
Giova,eu unde voi face nunta ,biserica respectiva are un cor destul de dragut mie una mi-a plcut cand fost sa vedem biserica canta si corul si era dragut. sincer nu stiu ce canta,probabil ceva ce canta ei la o nunta ,sincer habar n-am.
cristina,si eu tot vreo 60 persoane o sa am la nunta mea,am vrut de la inceput ceva mai intim intre rude apropiate si prieteni.invitatiile le avem facute , mai trebuie costum pt iubi,pantofi pt el,si pt mine costum sau rochie pt civila. pt nunta mai trebuie cosulet din acela,si saculet.voi ce preferati saculet din acela care sa se asorteze cu rochia de mireasa sau o gentuta alba?

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Eu mi-am luat saculet ca se potriveste mai bine si e mai comod decat o poseta.Mi-e cam greu sa-mi imaginez o mireasa cu posetuta.
Alegerea depinde si de gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

da' vreau si eu petrecere.dar cand? sa va povestesc putin programul meu.
sapt viitoare 17-20 mai la timisoara-zilele medicale banatene.
pe 28-30 mai iubitu are team-building la mamaia.
nunta pe 3 iunie.eu nu am pantofi,voal, sotu nu e imbracat deloc, decat pt civila, eu nu am decat pantofi pt primarie.
si am mai aflat azi ca pe 15-17 mai o sa ma duc iar la iasi-alt simpozion,si pe 17 tb sa fiu la nunta prietenului meu cel mai bun.
cu ce sa incep?cand sa-mi fac petrecere?
la mihai bravu nu ati foat sa vedeti de bauturi,mai am luat JackD de acolo, martini,campari,sampanie

http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA

Mergi la inceput