Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 22
Rexanne spune:
Sal'tare fetele mele!
In primul rand, vreau sa le urez miresicilor de vechendu' trecut toata fericirea din lume!! Sa fiti fericite si sa va bucurati de sotiorii vostri pentru toata viata de acum inainte!!!
Si noi am mai avansat olecuta...nu stiu daca v-am spus, dar i-al luat lu iubi costum de civila, super fain, de la magazinul Victoria...ii sta foooaaarte bine (el fiind mai ...rotofei, e greu sa gaseasca ceva care sa se aseze super pe el). Tot la acelasi magazin am reusit sa gasim si verghetele...El mai avea neste fantezii cu combinatie de aur alb cu aur galben, dar eu visam la o vergheta simpla, din aur galben...si ca mine a fost...am pus ochii pe neste verghete absolut superbe prin simplitate, care i-au placut si lui...
In rest...astept sa imi vina rochitza, iar iubi vrea sa isi faca costumul de mire pe comanda, mai trebuie sa imi iau rochitza de cununie (si nu am nici o idee de unde...fetele....niste idei , ceva??), pantofii la amandoi....A! am uitat sa va spun...am fost la Viflor in Unirea si am vazut pantofii de acolo...si a ramas asa: mi-a placut tocul de la unii, forma de la altii si materialul de la altii...si ceea cel ma grozav...pot sa mi-ii faca cum vreau eu!!!!Da numai peste o luna jumate, ca acu nu mai aveau material de care vroiam io...
Cu beuturile stam bine...mai tre sa iau bailey's (cre ca ajung 10 litri), vinul (da ala mai tarziu) si sampania ...da totusi mai am trei luni...
Hai va pup
Rallu spune:
quote:
Originally posted by radu300
Rallu, in cazul asta vei face o petrecere sambata, cu membrii de baza, iar pe restul sa-i chemi peste o saptamana sa repeteati petrecerea, ca doua distractii nu strica . Stai linistita ca o parte din ei vorbesc din complezenta. Dar parca totusi e cam mare numarul ala de 300... Poti sa aplici urmatoarea metoda: sau . Cu siguranta vei gasi o solutie cand nici nu te astepti!
"www.PentruNunta.ro"
Pai sa zicem ca am gasit deja solutia...cat de cat...
Dupa certuri monstru cu mama, cu soacra si cu al meu au fost de acord sa reduca destul de drastic lista de invitati.
Acum ne invartim in jurul cifrei de 200 dar tot sunt prea multi
Culmea asta e singurul meu stres in legatura cu nunta...da' ce stres frate...
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
voicu_bebi spune:
Rallu,da multe rude mai ai tu si prieteni cam nult 200 dar acuma depinde si de capacitatea restaurantului. noi avem doar vreo 60 de invitati sa zicem,facem ceva mai restrans ceea ce este bine ca nu ma ametesc toata noaptea. mai ales ca pe majoritatea vin rude foarte apropiate .
E bine ca asta e singurul tau stres,ai terminat toate pregatirile,rochie,costum pt mire,bautura si altele deja? off noi mai avem de luat. sper sa nu inceapa sa ma doara deja capul. poate de luna viitoare sa mai facem niste cumparaturi.
Nunta noastra:19 august
Rallu spune:
Mda...eu am terminat cam cu toate.
Mai am sa-mi aleg buchetele si unde le facem, forma tortului (ca unde il face si ce compozitie stim deja), aranjatul masinilor, etc
Ma rog mai sunt ceva maruntisuri dar achizitiile majore au fost facute si oricum nu m-am stresat niciodata cu ele.
Faza cu invitatii...din cei 200 de la mine max 10 sunt din familie si de la el la fel.
Nu familia e de vina.
Se pare ca suntem noi prea prietenosi.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
moko spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
[br
A! am uitat sa va spun...am fost la Viflor in Unirea si am vazut pantofii de acolo...si a ramas asa: mi-a placut tocul de la unii, forma de la altii si materialul de la altii...si ceea cel ma grozav...pot sa mi-ii faca cum vreau eu!!!!Da numai peste o luna jumate, ca acu nu mai aveau material de care vroiam io...
Hai va pup
wow, ce veste buna imi dai!!!aceeasi problema aveam si eu cu pantofii de la viflor!Imi placea forma si materialul la unii si tocul la altii!..dar, fleatza cum sunt, nu am intrebat daca se pot face pe comanda!noroc cu tine, ca altfel! Stii cumva in cat timp onoreaza comanda?
pup la miresici!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Alynutza spune:
Rallu, te inteleg perfect, si eu am exact aceeasi problema ca si tine, doar ca la noi sunt mai mult rude decat prieteni. Si eu ma stresez foarte tare ca vor fi mai multi invitati decat trebuie si n-o sa avem loc cum trebuie in sala...
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by mokoquote:
Originally posted by Rexanne
[br
A! am uitat sa va spun...am fost la Viflor in Unirea si am vazut pantofii de acolo...si a ramas asa: mi-a placut tocul de la unii, forma de la altii si materialul de la altii...si ceea cel ma grozav...pot sa mi-ii faca cum vreau eu!!!!Da numai peste o luna jumate, ca acu nu mai aveau material de care vroiam io...
Hai va pup
wow, ce veste buna imi dai!!!aceeasi problema aveam si eu cu pantofii de la viflor!Imi placea forma si materialul la unii si tocul la altii!..dar, fleatza cum sunt, nu am intrebat daca se pot face pe comanda!noroc cu tine, ca altfel! Stii cumva in cat timp onoreaza comanda?
pup la miresici!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Moko, cica, asa mi-a spus fatuca de acolo, in 10 zile de cand dau comanda am pantofiorii.
Cat despre nr. de invitati, eu de la inceput am vrut sa am langa mine toti prietenii (si rudele, da' numai pe alea pe care le-am vrut eu)..de aia am o lista de 310 invitati (in crestere)...si o capacitate la restaurant de 380 persoane. Acu', din aia 310, ii am cu galben pe aia care stiu aproape sigur ca nu vin, si de aceea cred ca la nunta vin in jur de 220-250 de persoane...Eu mi-am dorit foarte tare o sala mare, unde oameni nu se lovesc spate in spate cand se ridica de pe scaun, sau se ingramadesc si dau unii peste altii la dans. Cam asta e... v-am spus ce tanti misto mi-am luat pentru decoratiuni? Imi face tot in tulle portocaliu, asa cum vreau eu, si fara baloane, numai cu floricele!! URA!!!
Hai v-am pupicit!
krelia spune:
fetili, apropos de Viflor...imi ziceti si mie ce toc & ce varf fac?? ca io nu ma inteleg neam cu varful rotund (dk s-a rputea io as vrea cel mai ascutit varf ) ...si deopotriva nici cu tocul super cui, rotund, inalt de 1000 de km...si eventual..fac si din satin? [:P]..sau numai din piele..si numai pe tiparele lor??
Sar'na
(am scapat de prima inalnire, o astept pe a doua )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Multumesc mult pentru urari.
Nunta mea a fost suuuuuuuper (parerea mea si a altora ),dar s-a terminat asa de repede... De-abia astept sa vad poze si filmul de la nunta (asta va fi doar saptamana viitoare).
Saptamana asta desi suntem in concediu avem de alergat dupa mesteri, dupa materiale de constructii pt apartament, pe la politie pentru schimbat acte...etc
Acum nu am timp de mai multe detalii, dar o sa revin intr-o seara sa va povestesc....daca vreti bineinteles
7 mai 2006
M&M spune:
Krelia sa ma treci si pe mine pe lista cu mirese de iulie. Am cununia religioasa pe 22 iulie la Biserica Sf. Maria si petrecerea la Restaurant Capitol.
Noi nu avem asa multi invitati. Vrem sa fie ceva in familie, mai intim, vom avea cel mult 60 de invitati, de aceea am ales si restaurantul Capitol.
O zi buna si ma bucur atat de mult ca am reusit, dupa atat timp sa devin membru Dc.