Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by ooana

..sa stie ca si asta e o problema cand ai prea multi invitati...capacitatea salii e de 160 pentru o atmosfera normala...hai ca mai incap inca 10...dar noi avem fata de 110 invitatii comandate...inca 40 majoritatea cupluri...aprov 70 de persoane la care nu ne-am gandit si care vor veni cu siguranta, doar deja ne-au anuntat! Speram acum ca din ceilalti sa mai renunte careva....

Ooana, se pare ca avem aceeasi problema...ne dau afara invitatii din restaurant.
Cand am cautat restaurant am rugat pe toata lumea sa faca o listuta ca sa ma orientez cat de cat asupra numarului. N-au vrut.
Am ales un restaurant cu capacitatea maxima de 160 persoane...tremurand oricum de frica cand am fost nevoita sa semnez ca aduc musai cel putin 100 pers., altfel scot banii din buzunar.
Pe la jumatatea lui aprilie s-au facut in final listutele si am crezut ca fac infarct: la prima strigare a iesit un total de 310 invitati.
310 !!!!...plus noi...dadeau vreo 320....deci dublu...
Restaurantul n-are nici o posibilitate de extindere asa ca m-au apucat instantaneu crizele si am inceput sa ma cert cu lumea si sa limitez avalansa de invitati.
De curand a aparut insa o alta problema: AUTO-INVITATII.
Au inceput sa ma sune sa ma intrebe cand e nunta, ca vor sa stie ca sa-si noteze in agenda si sa nu-si faca planuri...asta oameni la care nici macar nu ma gandisem.
Aceleasi replici inteligente...ca ei vin oricum, cu invitatie sau fara.
Altii, deja invitati, suna sa ma intrebe daca pot aparea cu inca 1-2 rude.
In afara de faptul ca am inceput sa ma rog ca unora sa le vina mintea la cap si sa mai sta si pe la casele lor...am gestionat starea de criza in cel mai bun mod posibil: m-am pus pe bazait

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Rallu, in cazul asta vei face o petrecere sambata, cu membrii de baza, iar pe restul sa-i chemi peste o saptamana sa repeteati petrecerea, ca doua distractii nu strica . Stai linistita ca o parte din ei vorbesc din complezenta. Dar parca totusi e cam mare numarul ala de 300... Poti sa aplici urmatoarea metoda: sau . Cu siguranta vei gasi o solutie cand nici nu te astepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Casa de piatra tuturor doamnelor! Multa fericire va doresc!
Iar voua viitoare miresici...spor la pregatiri si o zi frumoasa!
Pupi pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata si de la mine. Azi o luam de la capat
Pe agenda de azi este achizitionarea de pantofi pentru stefan.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Casa de piatra si de la mine pentru cele ce s-au casatorit weekendul trecut !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

...am ajuns!

In primul si primul rand, CASA DE PIATRA DUAMNELOR DE 6-7 MAI[/purple[purple]]!Ma bucur mult pentru voi si sa fie intr-un ceas bun, cu tot ce doriti voi!
(Krelia, sper sa nu te superi ca folosesc termenul tau-"DUAMNE"-imi place la nebunie).

Giova: M-am uitat la pozele de la botez. Sunt superbe, iar puiul tau de ursuletz e pur si simplu adorabil! Iar mami arata foarte bine...m-ai impresionat cu coafura, costumatia, combinatia costum-pantofi-culoarea parului. Felicitarile mele !

Tizabela:pantofii sunt superbi! Parca au fost facuti pentru rochitza ta! Sa-i porti iubita!

Pai cam atat! Ma grabesc la treaba!
Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

felicitari inca o data pt kateryna,dana_micu,monicik,rok si Lilly79, va urez CASA DE PIATAR!sa fiti cele mai fericite ! .

Tizabela,felicitari pt rochita si pt acei pantofiori absolut superbi imi place mult de tot rochita si pantofiorii,o sa fii o mireasa superba la fel ca noi toate cele care au nunta anul asta. deja incep sa ma apuce emotiile de la pozele acelea frumoase ale katerynei,can dma gandesc ca mai sunt 3 luni si 10 zile pana la nunta.
Oana,felicitari pt rochita ca o ai langa tine si esti o fericita!rochita este foarte frumoasa si vine excelent pe tine!
Bine ai venit si felicitari pt marele eveniment,cristina_26!
in rest va pup pe toate fetele!

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutari!
In sfarsit si eu, dupa ceva vreme de stress..c cu ceva intarziere vreau sa le urez noilor DUAMNE CASA DE PIATRA, sa fiti fericite, dorite si iubite ca-n prima zi!!!
Intre timp, am reusit sa-mi gasesc pantofi de civila, culoarea crem satinat, acum insa alerg sa gasesc o gentuta asortata! Deci mireasa e imbracata, mai ramane mirele, care e cam cusurgiu
In rest, emotiile cresc, de-abia astept sa-i fiu mireasa! Pregatirile care ne reveneau noua le-am cam temrinat, mai raman chestiile care se rezolva atunci pe moment, plus bauturile care le-am delegat alor nostrii...
Va

Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetelor!! am mai bifat ceva pe listuta: am luat pantofii lui iubi+++ soseted mumoase ca sa se asorteze....Azi mergem dupa costum.. nu mai pot de picioare.. toti barbatii or fi asa pretentiosi ca al meu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza fratilor!!

Rapid...la 10 cica am o intalnire..inca nu a vinit..dar e pe vine..la 11, iar una..s-au pus toti pe mine!!

Cumi, me 2 !!

silda, poti folosi termenul - ca nu l-am inventat eu, la randul meu l-am preluat de la miresicile 2005

gata..."intalnirea" e la usa ...pupi multi la fete!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput