Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by ooana
[navy][font=Comic Sans MS]In sfarsit rochita e la mine acasa ....de fapt la bunica , si ca sa nu mearga totul ca pe roate posetuta oferita de firma de la care am cumparat rochita nu era acelasi alb ca si rochia, drept urmare arata ca si cand ar fi fost murdara...pe moment am renuntat la ideea de a avea saculet consolandu-ma cu faptul ca numai de el nu o sa am eu grija in toiul evenimentelor...dar cine stie cand ma razgandesc la cum ma stiu eu
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
ooana, felicitari pentru rochie! sa o porti iubita si indragostita!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
tehereea spune:
ce bine de voi ca aveti invitati in plus;la noi la rest e un nr minim de invitati si daca nu vin,noi oricum platim meniurile.
http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA
ooana spune:
quote:
Originally posted by tehereea
ce bine de voi ca aveti invitati in plus;la noi la rest e un nr minim de invitati si daca nu vin,noi oricum platim meniurile.
http://community.webshots.com/album/549045803fMgzBA
..sa stie ca si asta e o problema cand ai prea multi invitati...capacitatea salii e de 160 pentru o atmosfera normala...hai ca mai incap inca 10...dar noi avem fata de 110 invitatii comandate...inca 40 majoritatea cupluri...aprov 70 de persoane la care nu ne-am gandit si care vor veni cu siguranta, doar deja ne-au anuntat! Speram acum ca din ceilalti sa mai renunte careva....
Si uite ca uitam...am intrebat cat e pretul unei camere si cand mi-au spus 35euro am intepenit...noi avand nevoie de 12 camere, noroc cu Marius care a observat ca se mai poate discuta cu omul si in urma unor negocieri am ajuns la 20euro/camera fara mic dejun si uite asa invitatii vor avea camere deasupra restaurantului deci am scapat si de transport in alta parte dupa nunta!
...si am mai comandat si un tortulet de proba...si a fost super bun de ne-am lins pe degete...in zilele urmatoare va arat poze!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
mimika spune:
Sal'tare fetele! Pepenash esti sigura ca erau la litru sticlele de bauturici din duty-free? Ca de obicei stiu ca sunt la 750ml. Stie cineva variante mai ieftine? Sau asta cu duty-free-ul este cea mai buna?
x
M&M spune:
BUna fetelor,
Daca ati stii de cand astept sa devin membru Dc????!!!! De 3 luni incerc sa ma loghez, dar acesul a fost restrictionat.Sunt atat de fericita!!!
Eu sunt Cristina si sunt si eu o miresica de 2006iulie, 22 .
Am nunta la Biserica Sf. Maria ( de langa Parcul Regina Maria) si petrecerea de dupa cununie la Restaurantul Capitol.
Daca a mai facut cineva nunta acolo as dori sa imi spuna si mie cum a fost.
Multumesc mult !!!!
Chiar sunt fericita!!!!!
tweety_mem spune:
Si eu cred ca cea mai buna varianta pt bauturi e duty free-ul.Eu sunt din Cluj si le-am luat direct din vama si mai ieftin decat pepenash:9E /JB si Grants.Acceptabil zic.
Andita spune:
Casa de piatra tuturor celor care sunteti doamen incepant\d de anul asta! Sa fiti fericite si la fel de frumoase mereu ca in ziua nuntii...
Se cam apropie si la noi ziua...si asa ma cam complesesc niste emotii cand ma gandesc..... Am decis modelul d einvitatii, o sa le facem in pasajul Lipscani, unde am dat d eniste oameni tare finuti. A compus si textul, si am plans.... Ce m-oi face in ziua nuntii, cu izvorul asta nesecat de lacrimi, huh?
Mai avem d eluat verighetele, dar am decis deja de unde, si cma ce model, deci asta chiar nu ar trebui sa fie mare lucru. Poate ca ar cam trebui totusi sa ne grabim, dat fiind ca vad ca pretul aurului cam galopeaza in ultimul timp...
Va pup pe toate, si va urez num,ai de bine! Ne auzim in curand!
Au mai ramas...
Poze
Giova spune:
eu tot din vama am luat whisky la 1l -Balantines la 10 euro.Grants tot la acelasi pret era.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
pepenash spune:
Multumesc frumos, Trenduletz! Gasisem si eu mesajele alea, dar eram curioasa daca s-a facut ceva mai serioasa Monica Darie intre timp. Dar cred ca am gasit solutia: ii spun ca am nunta pe 1 iulie si, implicit, rochia trebuie sa fie gata pana la data aceea. Saptamana asta vreau sa ma programez la ea.
Tehereea, eu am luat drept marturii lumanarele in forma de tort, dupa cum ti-a spus si Krelia si voi da cate una de cuplu/familie, iar celor singuri cate una.
In legatura cu bauturile, nu stiu daca in duty-free-ul in care am fost noi sunt cele mai mici preturi, Mimika, dar, cu siguranta, in duty-free sunt mai ieftine decat in magazine. Si, da, sunt foarte sigura ca erau la litru
S-o porti fericita, Trenurelu, e tare vesela movalia ta