Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 24
M&M spune:
Multumesc mult Krelia!!!!
Eu mai am inca multe de fcaut pana la nunta, dar mai sunt 2 luni si ceva, cred ca e destul timp pana atunci
In primul rand nu am aranjat cu nici un fotograf si nici cu un dj pentru nunta, apoi nu mi-am gasit nici mie si nici mirelui pantofi(dar am vazut ca cineva scria mai sus de magazinul Vuflor din Unirea, asa ca am sa il vizitez in weekend), nu am inca pantofii si rochita pentru cununia civila ( chiar ca mor de ciuda), invitatiile desi le-am comandat de 3 saptamani, inca nu sunt gata, inca nu am vorbit cu o stilista pentru coafat si machiat si lista ar [utea continua.
Gata , nu mai scriu ca deja ma enervez
Poate imi dati si voi sugestii.Multumesc mult fetelor
tweety_mem spune:
cristina, nu vreau sa te sprii dar nu mai ai chiar asa mult timp.foto, video, dj trebuiau sa fie contractati de mult.Eu i-am luat de vreo luna jumate(deci cu 5 luni inainte de nunta) si abia mai aveau zile libere.
Grabeste-te putin cu chestiile astea mai importante ca rochie si pantofi gasesti si mai incolo.
Succes!
M&M spune:
Multumesc mult Tweety ca mi-ai deschis ochii!!Eu am tot zis ca e timp!!
Am sa ma apuc de cautari saptamana asta!!!Multumesc mult si o zo buna!!!
tweety_mem spune:
N-ai pt ce.Suntem aici sa ne ajutam una pe alta.Keep in touch.Zi-ne si noua ce-ai rezolvat.
O zi buna si tie
tweety_mem spune:
N-ai pt ce.Suntem aici sa ne ajutam una pe alta.Keep in touch.Zi-ne si noua ce-ai rezolvat.
O zi buna si tie
Alynutza spune:
Multumesc de raspuns fetelor... Deci domnisoarele sunt bune de plata
elara spune:
quote:
Originally posted by tweety_mem
cristina, nu vreau sa te sprii dar nu mai ai chiar asa mult timp.foto, video, dj trebuiau sa fie contractati de mult.Eu i-am luat de vreo luna jumate(deci cu 5 luni inainte de nunta) si abia mai aveau zile libere.
Grabeste-te putin cu chestiile astea mai importante ca rochie si pantofi gasesti si mai incolo.
Succes!
Aici subscriu si eu. Foto, video si dj trebuie rezolvati URGENT!
Deja e cam tarzior...
La fel si pentru invitatii as spune. Ia mai bate-i la cap sa-ti dea invitatiile ca 3 spatamani e deja cam mult parca. Eu le-am luat mai repede. Deja ar cam trebui sa incepi sa le imparti... Adica asa cred eu...
Noi avem nunta la o sapt dupa tine si deja am inceput sa le impartim ca oamenii mai programeaza concediile...
Succes mult.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by krelia
fetili, apropos de Viflor...imi ziceti si mie ce toc & ce varf fac?? ca io nu ma inteleg neam cu varful rotund (dk s-a rputea io as vrea cel mai ascutit varf ) ...si deopotriva nici cu tocul super cui, rotund, inalt de 1000 de km...si eventual..fac si din satin? [:P]..sau numai din piele..si numai pe tiparele lor??
Sar'na
(am scapat de prima inalnire, o astept pe a doua )
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Deci si prin urmare..dispri pantofii de la Vilfor: eu e esact innvers decat tine...adicatelea mor dupe aia cu botu' rotund! Dar de aia nu mi-am gasit!! Pentru ca din materialul pe care l-am vrut io, erau numai cu varf din ala de care iti place tie(respectiv un brocart alb superb)!!!Majoritatea modelelor sunt cu varf ascutit si cu toc acceptabil, nu din ala care sa iti faca piciorusele ...muci...ca sa ma esprim elegant, adica cam de 7 centrimetri, ceea ce zic io ca i bini. Si fac si din saten.
Eu zic sa le faci o vizita sa te delectezi si tu oleaca...
Multam mult fetele pentru sfaturile cu costumul de cununie...o sa vizitesc toati magazinile de care mi-ati spus...
Pup
dyadya spune:
Buna fetelor! N-am dezertat dar am avut niste zile pline, asta dupa un weekend plin de gratare!!
Felicitari tuturor pentru achizitiile facute, felicitari inca o data tuturor duamnelor din weekendul ce tocmai trecu!
Si acum, lansez o intrebare in eter: care v-ati facut pantofi pe comanda, dati-mi si mie PM cu datele necesare; o prietena de-a mea are si ea nunta anul asta si se intereseaza de acest subiect. Asa ca, pleaaaseeee, daca vedeti acest mesaj si v-ati facut pantofii de mireasa pe comanda(sau alti pantofi si ati fost multumite) dati-mi si mie un semn!
Diverse pentru nunta
Divine girl spune:
Buna dragele mele!
Am si eu o nelamurire ... Florile naturale de pus in piept la ce persoane se pun? Adica ... stiu ca se pun la nasi si parinti, dar, de exemplu, surorii mele si cumnatului ce le pun? Ca mie mi se pare absolut normal, si asa vreau sa si fac, sa le pun dinalea "importante" si lor. Gresesc cu ceva?
Pregatiri