Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

dana_micu, kateryna, monicik, rok, lilly79
CASA DE PIATRA!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

dana_micu, Kateryna, monicik si rok, CASA DE PIATRA! o NUNTA CA-N POVESTI SI O ZI FRUMOASA MAINE! SA FITI FERICITE SI SA VA DISTRATI PE CINSTE!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor dupa lungi cautari pe la oficiile postale( de functionarele de la noi ) am luat si noi lumanarelele-marturii acasa ...sunt superbe... stiu o sa-mi cereti poze dar nu am aparat, o sa caut sa fac rost si pun la vazut tot
gata ma bag in patut ca maine lucrez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maine dim. iar o luam din loc, catre Alba la o nunta.
asa ca am intrat sa urez si eu miresicilor noastre:
Dana_micu, Kateryna, Monicik si Rok sa aveti parte de o vreme superba, multa iubire, o nunta ca-n povest si CASA DE PIATRA!!!! si
Sa va dea D-zeu tot binele din lume

si ne auzim duminica sau luni dimineata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Dana_micu, Kateryna, Monicik si Rok
Casa de piatra, o nunta ca-n povesti si multa fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor multumesc mult pentru urari. Promit poze si impresii:D
A venit ziua cea mare!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Katy, uite ce zi frumoasa e azi!! De-abia te asteptam cu poze si cu povestea nuntii!
Valabil si pentru celelalte miresici de zi!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Este o zi superba si asa va ramane pana seara. Casa de piatra tuturor miresicilor de astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

dana_micu , kateryna, monicik ,rok va urez CASA DE PIATRA! SA FITI CELE MAI FERICITE SI CELE MAI FRUMOASE. Sa aveti o zi minunata si o vreme superba! asteptam poze de la nunta si impresii!
CASA DE PIATRA,Lilly pt ziua cea mare de maine! Numai fericire! va pup pe toate miresele pt care se apropie ziua cea mare. eu mai am 3 luni si cateva zile.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ralu, multumesc frumos ca te-ai gandit la mine. Eu am fost ieri in Cora la Veronesse si i-am vazut si pe cei albi si erau fara talpa alba. Dar nu-i bai ca deja am ochit alta model, in Unirii.

Radu, a mai scazut "logoreea" pe forum de cand am intrat in sezonul nuntilor si vad ca reusesti sa fii alaturi de noi.
Sa inteleg ca altcineva a mers la nunta Katerinei (asta daca nu arenuntat la premiul castigat). Si ca tot veni vorba de prezenta ta la nunta, eu chiar ii spuneam mirelui meu zilele acestea ca te-as vrea CHIAR PE TINE la nunta, nu vreun colaborator. (asta e, recunosc ca mi-ai inspirat incredere). Ce parere ai? Se poate aranja? Cat costa "preferintzele" de genul asta?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput