Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Felicitari miresicilor!!!!
Sa dea Domnul ca ziua asta sa fie EXACT asa cum va doriti! Sa fiti fericite si iubite toata viata!

Si eu sunt happy azi: mi-au venit cadourile pt. invitati si sunt SUPER!!!!
Dadusem comanda prin internet la Cluj si stateam ca pe ghimpi ca nu eram sigura cum vor iesi. Ei bine au iesit chiar mai bine decat ma asteptam si destul de acceptabil ca pret.
De acum chiar ca mai am foarte putine de pregatit.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Poti sa-mi spui ce ai luat pt invitati si de unde?De la ce firma?Trimite-mi pe pm sa nu facem reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Pai eu ti-as spune ce am cumparat (ca oricum pe astea nu le pun pe net) dar tu nu ai activat PM-ul asa ca n-am cum.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rallu, si eu vreau sa stiu. Imi trimiti pe PM, ca eu am . Multumesc

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Gata.M-am activat.Astept pm.10x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Asta a fost tare de tot... as veni si eu sa te ajut sa-i dam foc lu' nenea sefu de sala.
Si eu am avut multi vegetarieni la nunta si astfel am avut 2 feluri de meniuri. La aperitive am hotarat sa manance toti la fel, astfel ca a fost tot vegetarian. Sarmalele au fost si cu carne si fara (cu nuca, parca, pt. cei necarnivori)... s.a.m.d. E inadmisibil: cum adica "scotand carnea de pe unde e"??
Oricum iti doresc succes si sper sa se rezolve.

quote:
Originally posted by magda raluca

cine vrea sa dea foc la un restaurant si sef de sala, sa-mi dea un PM, poate punem de vreun parteneriat!
dupa sase luni, seful de sala, la stabilirea meniului, adica azi, imi spune candid:"dar, stiti, in zilele impare este altcineva sef de sala"
asta dupa ce am vorbit despre aranjatul mesei, mutatul ringului de dans, despre meniu in general, despre nr. de chelneri, despre TOT aproape.
si cica meniul de vegetarieni (sunt 20% dintre invitati)il face pe loc, scotand carnea de pe unde e. adica, la antreu, bietul vegetarian, printre care si mirii, mananca trei masline si o felie de cascaval, sa nu ni se aplece.iar la peste, ramane cu cartofii. si la sarmale cu varza, eventual, ca nu cumva
e, dar l-am pus la punct un pic si o iau de la capat, probabil, cu celalat sef de sala.
gata, mi-am varsat nervii. si nu le dau nici foc, uite asa...
pup fetele dragutze (adica pe toate)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fete cucuiete, foste miresici de sambata, 6.05.2006, actuale DUAMNE si INCA o miresica, Duamna in devenire (07.05.2006) - sa va dea Doamne-Doamne, toata fericirea si iubirea pe care o meritati, alturi de alesii vostri!!

dana_micu, kateryna, monicik, rok, Lilly79
CASA DE PIATRA

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Si pentru ca am facut si eu okisori...va zic neatza...va aduc la cunostiinta ca ieri mi-am batatorit pisherili prin lipscani, "dupe" diadema...si-ntr-un final glorios, am gasit (unde, nu ma intrebati, ca pt mine, toate magazinele erau la fel )...ma uitai si dupa saculeti...da'...sa-mi fie iertat, la 100 de mii numa' ciume si coji..si nicidecum culoarea sau materialul pe care-l cautam eu..drept pt care, am poposit la AT si mi-am luat bombitza saculetz, cu volanase si grasan, din satin ivory, asa cum il vroiam eu (modelul si pretul este Unica Wedding, cu 60 de mii mai scump - deci am facut si afacere ), apoi...ne-am mai invartit, mi-am gasit si costumas pentru cununie (mi-am luat kiar 2, ca sa am de unde alege, vorba aia)..si cam asta....
Noi de fapt am plecat sa-si caute mirele costum de cununie........si s-a intors acasa cu niste pantofi sport taman buni pentru munca ...ca...la cat am cautat si ce-am gasit...sacou bun/pantaloni largi sau pantaloni care fac burta in fatza...sacou larg/pantaloni - n-are rost sa-i mai probam....sacou scurt la maneci (dya stie ) / pantaloni buni ...... si tot asa...variatiuni pe aceeasi tema...ah, sa sa nu mai spun ca (,)culoarea cautata de noi (bej nu f deschis)...marimea si culoarea...nici o sansa sa gasesti la aceeasi nuanta o marime imediat celei care iti trebuie tie, sau doamne fereste, inca unul de aceeasi marime&culoare...ah...daca vroiai cu 10 masuri mai mare...gaseai..garla...(poate sa intram amandoi in el, atunci da)..
...asa ca..Houston..we have a problem....sper sa-i fi intrat si lui morcovu'...si sa-si dea seama, sa vada intr-adevar, ca nu-i asa usor sa-ti cauti o tzoala...

ah, sa va spun faza de faza....dk cumva va place vreun model din catalogurile alea de le-ati primit la targ de la AT...duceti-va cu poza...ca, verzele alea de-acolo habar n-au despre ce le explicati voi..si intr-un final cand isi dau seama..ti-o trantesc..."ah, pai costumul ala a fost facut special pentru catalog, cu titlu de prezentare" ...... lasand la o parte ca p'al meu, "minunata si grandioasa masura 48 (de la AT), vine de parca ar fi 56...zau...ca pe gard e putin spus...si evident...masura si modelul...drept pt care..bye-bye AT.....si aveau un costum asa misto in catalogu' ala....

hai ca ma-ntinsai ca placinta....v-am pupalit..ca deja parc-as fi robotu' de la tel....nu de alta, da' is singura (al meu pleca la masina....sa-si scoata parleala de ieri ...asa ca (,) care n-aveti ce face....v-astept la cafeu

Mushketari, I miss you!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Casa de piatra noilor doamne si sa aveti o casnicie fericita. Elara ti-am raspuns pe PM. Ca esenta, nu lucram cu colaboratori si astfel de preferinte nu se satisfac, totul tine de zona unde este restaurantul (cel mai apropiat). Din acest motiv stabilim cu cateva zile inainte de eveniment cine si cum. Asteapta parerile Katerinei ca sa te lamuresti. Eu nu am apucat inca sa vad fotografiile de la ea si nici sa vorbesc cu fotografii ca sa va pot da detalii (au fost doi fotografi acolo), dar sper sa le aflu ce si cum pana in ora 12.00 (acum dorm "copiii") si sa va postez un "demo" pana se termina de prelucrat. Sa aveti cu toate parte de nunti asa cum am vazut eu ieri, adica frumoase si intr-o nota fericita, cu vreme superba si ceremonii religioase mai mult decat dragute.
Si daca tot veni vorba, constat ca slujba de la Visarion este din ce in ce mai buna, acum mai ca o pun la egalitate cu Spiridon Nou. Curand postez si impresii despre Laguna Blu la sectiunea potrivita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by radu300

.....si sa va postez un "demo" pana se termina de prelucrat.

hihihihi ..io abia astept sa vad filmuletze...sa mai dau nitzik apa la soricei ...fratilor..la a mea cre ca o sa se creasca iar nivelul Dunarii...

Ps.."raducu"...cand te mai "prind" si io pe dincolo?...nu de alta, da' n-as vrea sa raman cu pozele in punga, stii tu

26 august 2006

Mergi la inceput