Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
Alynutza spune:
Hello fetelor si help!
Spunea cineva ca si-a facut cocarde din minirose (singura daca bine am inteles). Si eu as vrea sa fac eu cocardele pentru nas/mire si pers. mai importante, problema mea e, daca le fac de vineri, cum sa le pastrez sa nu se ofileasca florile?
krelia spune:
gata...s-a rezolvat
quote:
Originally posted by ginutza2002
24.09.2006
Biserica - Manastirea Radu-Voda ora 14.00
Restaurantul Hanul Drumetului salonul mic - 18.00
Bucuresti
Multam mult!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
sper sa nu vb aiurea..parca era vorba de BraveGirl...daca ne-o (mai) citi...si daca intr-adevar, despre ea e vorba...sigur o sa-ti raspunda ..
despre pastrat..nush ce sa-zi spun...dar, cred ca cel mai indicat ar fi undeva la intuneric...sau..departe de o sursa d ecaldura, nu??
....baga-le la frigider!
quote:
Originally posted by Alynutza
Hello fetelor si help!
Spunea cineva ca si-a facut cocarde din minirose (singura daca bine am inteles). Si eu as vrea sa fac eu cocardele pentru nas/mire si pers. mai importante, problema mea e, daca le fac de vineri, cum sa le pastrez sa nu se ofileasca florile?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
Multam mult Krelia!
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !
cri. spune:
quote:
Originally posted by elara
Aaaaaaa, si poze nu arati?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
As pune daca as avea, dar la ce incantata eram cand am luat-o nu m-am mai gandit sa fac poze, eram in transa O sa fac poze cand o mai probez, deocamdata e la bunica mea in siguranta, acasa riscam sa o vada domnu' Pana la poze, pot sa va zic ca e din colectia Rosemarie, stil printesa, alba, corsetul are broderie, bretelute f subtiri, decoltata in "v" si in fata si in spate, fusta e ceva mai complicat, adica e dintr-un tul mai subtire si sunt niste fasii de tul prinse de sus printre care se vede satinul de dedesubt, dar numai sus, in jos nu se mai vede decat tulul, e complicat de explicat asa, o sa pun pozne ca sa va lamuriti...a fost 1650 ron....si E SUPERBA, ca e a mea, normal
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
elyanne spune:
Alynutza Da... merg pastrate florile in figider, cum spunea Krelia. Trebe sa fie la intuneric si la rece. Dar pune-le in tava, unde se tin legumele etc. Sa nu inghete.
Dar ai intrebat la florarie? Nu ti le pot da sambata, in ziua nunti, sa se duca cineva sa le ia cu putin timp inainte?
De obicei, florariile au un fel de camera frigorifica in care pastreaza florile. Mie mi-a luat florile al meu sot in drum spre biserica... toate, buchete, lumanari, flori de pus in piept. Asa ca ua fost ok.
emilyjeuly spune:
dana_micu, kateryna, monicik, rok, lilly79, CASA DE PIATRA si o nunta ca in povesti! va asteptam cu poze si povestea nuntii!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Alynutza Da... merg pastrate florile in figider, cum spunea Krelia. Trebe sa fie la intuneric si la rece. Dar pune-le in tava, unde se tin legumele etc. Sa nu inghete.
Dar ai intrebat la florarie? Nu ti le pot da sambata, in ziua nunti, sa se duca cineva sa le ia cu putin timp inainte?
De obicei, florariile au un fel de camera frigorifica in care pastreaza florile. Mie mi-a luat florile al meu sot in drum spre biserica... toate, buchete, lumanari, flori de pus in piept. Asa ca ua fost ok.www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Multumesc de raspuns. As vrea sa le fac eu, de aceea am intrebat cum se pot pastra. Ma gandeam ca daca le pun in frigider sa nu se pleosteasca apoi cand le scot afara la caldura. Oricum mai vedem, ca daca nu-s multe (eu fac numai pentru mire, nas, socru, tata si cavaleri de onoare) poate le fac chiar sambata dimineata.
BlueEyes spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
In p-ta M. Viteazu sunt 3 magazine de pantofi. 2 dintre ele sunt pe partea cu Napolactul, nu stiu exact din care si-a luat Lily pantofii. Cel care e in dreptul trecerii de pietoni (aia de la cinematograf) are program de la 10 la 19 de luni pana vineri si de la 10 la 14 sambata, mai este una in partea stanga a Napolactului (cum stai cu fata spre Napolact), ala cred ca e pana la 20 dar nu-s sigura si mai este unul in partea opusa de Napolact, chiar pe stradutza de langa Germanos/Fierul, pe partea dreapta, cobori 2 trepte, acolo eu am vazut multe modele de pantofi albi, daca iti plac cei cu varful alungit. Programul nu-l stiu acum, cum aflu ti-l comunic.
Multzu' mult mult de tot....sper sa ajung in Cj cat de repede....ca daca nu, ma marit descultza
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ralu_trancu spune:
Gabita cu fundita, pantofii mei sunt bej, cei albi, ca exista si albi, parca aveau talpa alba.
quote:
Originally posted by elara
Ralule, SUUUPERBI PANTOFIORII!
Un singur lucru mi-as mai fi dorit eu, sa aiba si talpa alba (asta fiindca asa imi visez eu pantofii de mireasa).
Poze vechi si noi