Miresele anului 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmen_Marieta spune:
Ralu foarte frumosi pantofii, sa-i porti sanatoasa, si proba dak nu esti obisnuita cu tocuri!!!
Giova l-as manca pe bb tau, este un baiat superb, sa-ti traiasca!!!!
Aseara am luat cocardele, jarteluta pe care bineinteles ca iubi o vazu ce ma oftic, n-am apucat sa o ascund...si trusoul meu..... gata am imbracat mireasa!!! urmeaza mirele....
Carmen_Marieta spune:
dana_micu, kateryna, monicik,rok,Lilly79 CASA DE PIATRA!!!!!! sa fiti fericite, si iubite toata viata!!
krelia spune:
Fii pe pace..al meu m-a vazut si-n budigaii si sotenu' pt nuaptea nuntii..ca doar nu era sa-i probez la 3 luni dupa ce i-am achizitionat..a trebuit sa-i puna fata pe ea imediat ce a sosit de la cumparaturi...si cu jartelutza, la fel ...asta e...important e sa nu vada rokitza MEA sau pe mine in ea, nu?
...la mien mirele n-are de nici unele..si mireasa e aproape "dezbracata" ....pt cununie..nimik..si in asteptari...
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Aseara am luat cocardele, jarteluta pe care bineinteles ca iubi o vazu ce ma oftic, n-am apucat sa o ascund...si trusoul meu..... gata am imbracat mireasa!!! urmeaza mirele....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Carmen_Marieta spune:
pai nici al meu nu are nik pt nunta, iar cu cununia l-am rezolvat cand am mers la nasi(am cumparat toale noi, si de nu mai cumpar pt civila ca poa sa le poarte si pe alea)Oricum m-am lecuit sa-i iau multe haine, ca am patit-o cu o pereche de pantaloni, i-am cumparat, i-a purtat odata si apoi lasa ca-i mai imbrac si acu nu-l mai incap, asa ca doar strectu necesar......
krelia spune:
pey..dk nu fusai pi net in ziua aia......
gata...rezolvat!
quote:
Originally posted by tweety_mem
Eu nu ma regasesc pe listuta...
26 august 2006
elara spune:
Dana_micu, Kateryna, Monicik, Rok, Lilly79 , CASA DE PIATRA
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by krelia
Da..asa e....mai mult notarii le folosesc...
..acu'..daca fata vrea sigiliu d'ala cu cearta calda...gen www.ktcrafts.com/i/7gypsies/10007.jpg" target="_blank">asta.....habar n-am pe unde ar putea gasi...ca asa, de vanzare...exista batoane de ceara, care se topesc...dar, iti trebuie si "dispozitivu' stampilos, cu care sa pui sigiliu...toate astea de vanzare in strainataturi (ca de exemplu, UK www.customwaxnseals.com )..ca pe gugalu' romanesc nu prea gasi mare lucru..decat date istorice...
si, ca s-o amarasc si mai tare ..ia uite aici
http://www.giardino.it/pens/_kit.htm ... kit profesional, nenica...
Multam mult fetelor!
Mai ales tie krelia, cred ca ai avut ceva cu mine azi de mi-ai aratat acele poze! Am innebunit cautand si cand ziceam si eu ca mi-am mai revenit nitel, ma uit la linkurile date de tine si ma apuca din nou nebunia!!!!Cred ca dc mai caut mult ma duc la 9!
Pana la urma cred ca o sa fac altele ca asa nu cred ca am sanse.(ca sa ma explic de ce caut: viitorul meu sot are o boala sa puna sigiliu pe ele si eu tre sa ma conformez, el mi-a facut mie boala cu ornatul salii (baloane, huse, artificii, porumbei etc), iar eu caut si innebunesc ca nu gasesc )
Oricum multumesc mult de tot esti o draguta!
Si am si eu o intrebare: cum pot sa apar si eu pe lista miresicilor de 2006?
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !
krelia spune:
quote:
Originally posted by ginutza2002
Oricum multumesc mult de tot esti o draguta!
esti sigura?
quote:
Si am si eu o intrebare: cum pot sa apar si eu pe lista miresicilor de 2006?
uf..iarta-ma....mai zii odata detaliile, pliz (dk le-ai zis deja)..ca sa te scriu, ok?
mersic!
26 august 2006
ginutza2002 spune:
24.09.2006
Biserica - Manastirea Radu-Voda ora 14.00
Restaurantul Hanul Drumetului salonul mic - 18.00
Bucuresti
Multam mult!
aaa si pentru fetele care vor mai intreba cumva vreodata de sigilii cica sunt niste tablete in Metro care se aseamana cu o plastelina, si care se face bilute si care aceea biluta o aplici pe ce vrei tu si gata sigiliu! pfiuuuu am terminat si mai sunt si de diferite culori!!!
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !