Miresele anului 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupi la fete!!!

Ce bine ca azi e vineri..pfiu.....am avut o saptamana crancena...cred ca cer marire de salariu ..si-o sa mi se dea..la oki!! ....

Ce-or face miresicile noastre??? Or avea mrocovelu'?? Iepurashu' unde-o fi??

...hihihii...abia astept pozucile si povestile...

edit (ca m-am imbatat):.."vishino", shucari shucari, n-am ce zice .....sa te bucuri de ei!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Salutare fetelor!

Revin si eu cu intrebarea mea: stie cineva pe unde as putea sa gasesc pecete sau sigiiu pentru invitatiile de nunta?

Pupici!

Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani !
Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi !
Danseaza ca si cand nimeni nu te vede !
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni !
Traieste ca si cand Paradisul ar fi pe pamant !

Mergi la inceput

Nu stiu daca ies ca sigiliile acelea de pe timpul lui Stefan cel Mare (sigiliu cu ceara rosie)...ca alea parca se faceau la cald...dar, le poti lansa o intrebare...
...din ce-am citit acolo..sunt sigilii - timbru sec ...deci, nu stiu daca or fi d'alea "imparatesti"....
http://www.stampile.ro/sigilii.php

quote:
Originally posted by ginutza2002

Salutare fetelor!

Revin si eu cu intrebarea mea: stie cineva pe unde as putea sa gasesc pecete sau sigiiu pentru invitatiile de nunta?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ralule, SUUUPERBI PANTOFIORII!
Un singur lucru mi-as mai fi dorit eu, sa aiba si talpa alba (asta fiindca asa imi visez eu pantofii de mireasa).

Dar oricum tot superbi sunt.
Sa ii porti santoasa.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Giova, e un super dragalas baiatul tau. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos, norocos si istetz.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Kreliutz, sigiliile astea din ce stiu eu sunt pentru notari sa timbreze actele juridice pe care le autentifica ei.

Acum.....ma gandesc ca stiti cum e romanul: daca dai banul probabil ca iti fac sigiliu si cu iepurasul PlayBoy dara ceri.
Dar oare chiar se merita atatia bani pe un sigiliu care nu va mai fi de nici un folos dupa nunta?

Ginutza, de unde ai luat invitatiile nu aplicau tot ei si sigilii?

quote:
Originally posted by krelia

Nu stiu daca ies ca sigiliile acelea de pe timpul lui Stefan cel Mare (sigiliu cu ceara rosie)...ca alea parca se faceau la cald...dar, le poti lansa o intrebare...
...din ce-am citit acolo..sunt sigilii - timbru sec ...deci, nu stiu daca or fi d'alea "imparatesti"....
http://www.stampile.ro/sigilii.php
quote:
Originally posted by ginutza2002

Salutare fetelor!

26 august 2006

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

buna fetele,
intr-adevar frumosi pantofii. am pus si eu ochii pe ei, i-am vazut in cora eu, e si acolo un veronese. sunt insa un pic cam inalti, si nu vreau sa fiu mai inalta ca sotu'. o sa mai caut. eu mi-am luat niste pantofi de la ei si sunt super multumita. o sa plec la timisoara si poate gasesc ceva pe-acolo.stie cineva, ceva? sunt disperata, sunt pe ultima suta de metrii cu pregatirile si nu am inca carduri de masa si marturii.nu stiu cum de le-am lasat. o sa ma duc la firma mea, ca au ei sigur ceva pe acolo in magazin.desi sunt un pic cotisitoare.voi cat ati dat pe ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...bine ca e vineri ca mor de somn!
Gio...am vazut pozele de la botez...sa va traiasca frumusetea de baiat!
Ralu...superbi pantofii!
Kreliut pantofii sunt pentru petrecere ca si rochita o sa aiba oaresce pietricele pe ea si din cauza asta am preferat pantofi argintii!
Pe invitatii am texte diferite...pe cele haioase si textul e mai haios iar pentru celelalte am ales un text mai serios...la inceput nici eu nu am vrut 2 feluri de invitatii dar sunt anumite persoane care, ma rog, sunt "sensibile" de felul lor!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu DJ-ul. Dupa-amiaza ma pun pe telefoane sa rezolv si problema asta. Insa mi se pare problema cea mai complicata....adica nu poti decat merge pe referinte si pe incredere ca altfel....nu ai ce sa vezi....cum e la poze de exemplu sau la filmare. Oricum sper sa avem noroc si sa gasim pe cineva experimentat.
Cat despre pantofii lui Rallu si mie imi plac foarte mult!!! Cred ca o sa merg si eu in weekend sa-i vad si poate cine stie......Dar ma tot gandesc ca mai e destul timp pana la nunta si poate mai apare vreun nou model.....
Va pup si Casa de Piatra miresicilor din weekendul asta

http://www.alidaandadi.myevent.com

Mergi la inceput

Da..asa e....mai mult notarii le folosesc...
..acu'..daca fata vrea sigiliu d'ala cu cearta calda...gen www.ktcrafts.com/i/7gypsies/10007.jpg" target="_blank">asta.....habar n-am pe unde ar putea gasi...ca asa, de vanzare...exista batoane de ceara, care se topesc...dar, iti trebuie si "dispozitivu' stampilos, cu care sa pui sigiliu...toate astea de vanzare in strainataturi (ca de exemplu, UK www.customwaxnseals.com )..ca pe gugalu' romanesc nu prea gasi mare lucru..decat date istorice...

si, ca s-o amarasc si mai tare ..ia uite aici
http://www.giardino.it/pens/_kit.htm ... kit profesional, nenica...

quote:
Originally posted by elara

Kreliutz, sigiliile astea din ce stiu eu sunt pentru notari sa timbreze actele juridice pe care le autentifica ei.

26 august 2006

Mergi la inceput