Copilasi de nov-dec 04 (120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata si de la noi!

si sanatate la toti puii bolnaviori...las ca vine vara...noi suntem bine, fara muci, fara raceli, sper sa si ramanem asa...sa nu vorbesc intr-un ceas rau, din octombrie nu mai stim de muci.
Delia -ici la basist, si sa se faca repede-repede bine. pai 37.3 e bine, ca ei pot ajunge in mod normal si la 37.5.
o zi buna, fara muci, vant ... doar cu soare

aime si Vladimir in aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Revin cu un sfat sa mancam sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

aime super

Alexa 6+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by aime

Revin cu un sfat sa mancam sanatos

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Aime, super .....no comment.

Cecilia, stiu ca mi-ai cerut poza si promit sa iti trimit. Numai ca la mine e la primul bebe burtica. Piticul Andrei este adoptat nu este din burtica mea.

Pupici,

Flory 33+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime..super!
Dutzi,si voi fara voce?????Mi-ai dat sperante ca poate nu e grav nici la Mariuca..care,desi ragusita,are in continuare aceleasi "triluri"
Eu l-am sunat ieri pe doctor,mi-a zis sa vin sa o vada,dar sa nu-i dau inca nimic in afara de nurofen,picaturi si mi-a mai recomandat Ketoff.Asa ca astept sa vad ce-mi zice in seara asta..am emotii,serios
Flory,gata,esti acasa?
Paxela,esti bine?Pupam Silviu bolnavior!Si eu am facut gravibinon mult timp in sarcina.dar mai pe la 5-6 luni cand aveam contractii si se deschisese colul.Sanatate multa!
Pupici la toata lumea

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - Asta e poza de PRIMA PAGINA!!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

aime

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Andreea, pupici Mariucai. Mai, nu-i asa ca sunt haiosi, atat de mici, si ragusiti...atata timp cat sunt in forma, cred ca nu e nimic grav...si zici ca Mariuca mai poate sa scoata inca triluri, Iustin, nu, dar de dansat, nu-l opreste nimeni .
Sanatate multa.

Mi-am adus aminte, cand am "zarit-o" pe Eveline, de niste cantecele tare frumoase si instructive, in caz ca nu le "cantati" deja:
http://www.britishcouncil.org/kids-songs-little-kids.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Dama,super biciclontistul tau. As vrea si eu o casca de asta pentru Robert,daca tot cade macar sa fiu sigura ca nu-si mai face zbenghiuri.

Andreea,si Robert spune cand face caca,dar la fel ca si Mariuca...dupa!!! Deocamdata nu ma stresez prea mult,asteptam caldurile,ca sa-l pot lasa fara pampers,ca e cam frig in casa ca sa-l pot lasa fara.

Dana,ma bucur ca ati rezolvat problema constipatiei.Chiar gasisem ieri niste retete intr-o revista Mami si ma gandeam la voi si la Felis cu Mihaita.

Daniela,e super poza www.onednd.go.ro/_/Danut/sshow.html#" target="_blank">asta. Mi-a placut tare mult!

Aime,super poza. De unde ai colectionat-o?

Delia,am intrat pe link-ul dat de tine.Mi-ai dat de treaba,m-am apucat de facut puzzle.Pai am dat in mintea copiilor,mey?

De ieri am incheiat capitolul intarcare.Am renuntat la tandreturile,la suptul de dimineata.Atat de mult a plans si m-a implorat din priviri...Mi s-a rupt sufletul in doua,ma doare de parca as fi pierdut ceva de mare pret. Dar asta este! Trebuia sa se intample si asta odata si odata,nu? Trebuia sa ma intarc si eu de copil candva,nu? Dupa multe rugaminti si lacrimi,daca a vazut ca sunt "tare" pe pozitii s-a dus in capatul celalalt de pat si a adormit suspinand.Atunci am putut sa plang si eu in voie.

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput