Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
aime spune:

fetelor...pe unde sunteti?
noi am fost la joaca, am papat si la somnic, ca sa mai pot bucatari...da tot mai azvarlu' cate un oki pe forum...
astazi, in parc Vladut s-a gasit cu o fetita de 1 an si 5 luni, Mara, pe care atata a mai imbratisat-o si s-au pupat in legea lor...ca mi-a dat de gandit
....mey da erau durere, cum se vedeau iar se luau in brate ![]()
Delia, ce face Iustinel? Sunteti bine?
Dana, m-am uitat iar la pozele lui Risi...si apropo ca tu spuneai ca nu regasesti in figura ei de acum fata de Iris-bebelus...ntz....nu-i adevarat, chiar in poza de la spital....e aceeasi Iris, doar ca in miniatura...uita-te la buzute...sunt la fel de dulci si expresia e aceeasi.va 
eveline spune:
Aime noi stam ca soarecii in casa....bate pe aici un vant de ma ia pe sus pe mine, om mare, dapai pe cei mici....de altfel e destul de cald....dar asa e la noi, nu poate sa fie bine: ori e ploaie, ori cald si vant, ori prea cald....paraca-i un facut.
Ana si Bianca-iubita
daniela_sb spune:
Hristos a inviat!
Revin si eu... Am lipsit o gramada, timp in care mi-a fost dor de voi... Dar am realizat o grmada
: a avut si Danutz enterocolita (ce, numai voi?...), apoi o raceala cu nasul curgand intr-una si apoi infundat de am crezut ca nu mai scapam, dar am fost si in vacanta (era sa ajungem si pe la voi Eveline, Aime dar ne-am oprit la Piatra Neamt). Cu atatea libere si sarbatori nu am revenit inca la rutina obisnuita...
Nu am citit cine stie ce din urma dar vreau sa o felicit pe Paxela si sa ii urez sarcina usoara.
Am pus si cateva pozitze noi. Sper sa reusesc sa vad si eu cat mai multe ca am vazut ca v-ati fotografiat si voi la greu.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
paxela spune:
noi am intrat pe 10 injkectii cu gentamicina si..........alte picaturi de nas
poate totusi asa scapam
dupa astea lasam 5 zile si facem analize de sange sa vedem totusi ce cauzeaza asta si dc nu trece caci se pare ca nu e ceva in ordine, daca el sub tratament in 2 luni nu s-a refacut
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
monica-elizabet spune:
of, Doamne, sanatate multa puiutilor bolnaviori si
andreap si eu maine vreau sa-l chem pe nenea dr
acasa sa o vada pe d-ra ruxi...sper sa vina...
eu si alex am fost azi la opera la motanul incaltzat si acolo am vazut si copilashi de varsta ruxandrei(dar care la pauza au plecat) se pare ca nu au rezistat nervos
la inceput chiar imi parea rau ca nu o luasem si pe ea.
va pup pe toate, noapte buna si linsitita
monica
miria_cristina spune:
Fetele, apar si eu la spartul zilei!![]()
Dar cu mucii nu-i de joaca!![]()
Asa ca azi a venit doctora si am primit si aspiratorul minune.
Avem o lista intreaga de medicamente si nu avem voie afara cat timp e mucioasa si nici s-o spal. Adica, nu pe cap si nu in apa fierbinte.
Iar medicamentele trebuiesc alternate caci se invata copilul foarte repede cu ele si nu mai reactioneaza.
Of, avea si ea un pretendent si ala ia dat bataie de cap!(
ca de la un baietel de seama ei a luat) Baietii astia, de mici fac probleme fetelor!![]()
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Am uitat sa va zic ca aspiratoarele pentru nas se gasesc la farmaciile 2na cine vrea sa mai cumpere fara sa faca o comanda pentru asta.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Dutzi spune:
Am fost la dr azi, ca Iustin, pe langa muci, a ramas aseara si fara voce.
Are laringita, temp nu a depasit 37,3, asa ca nu ne-a prescris decat niste picaturi de nas, asta in caz ca nu poate sa respire, dr zice ca o fac f multi copii in aceasta perioada si ca in cateva zile trece; avem voie afara oricat de mult, avem voie sa facem baie...deci, mergem pe mana lui
si speram sa treaca repede.
Sanatate puiutilor inca bolnaviori, las ca ne facem noi bine.
Dama, ai un excursionist pe cinste, o scumpete.
Somn usor,
monica-elizabet spune:
buna dimineatza mamici si bebici,
of Doamne, nu mai scapam de "muci" si de "vant"...toti copilashii sunt bolnaviori
sanatate multa si
sa se faca bine cat mai repede
cuscritzo
ati ajuns cu bine?
pe toate sa aveti o zi buna
monica
Bobita spune:
HRISTOS A INVIAT!
Tot bolnaviori? Sanatate puiutzilor si gravidutzelor cu probleme.
Noi am scapat de enterocolita aceea cumplita si de pierdut doar 1kg, acum incepem sa revenim la meniul obisnuit, dar cu precautii. Ne-am intors la Milumil 3. Ne laudam cu 4 masele in 2 sapt. si binenteles cu "muci" de sezon, dar care reusim sa-i tinem in friu cu ser fiziologic, siropuri naturale (Plantusin si un sirop cu patlagina+muguri de pin+propolis), si pe calorifer umidificator cu ulei esential de menta (asta noaptea si doarme foarte bine).
In iunie plecam in concediu pe meleaguri Transilvanene, Valea Ormanului, daca va fi timp cald vom merge si la bai la Cojocna, speram sa scapam de microbi cit mai curand.
Ma laud cu 5 kg date jos cit a fost Amina bolnavioara, de tot raul spre un bine.
Pupam toti puiutzii si pe mamicile lor.
P.S. Ma "duc" sa vad poze