Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Monica, ce haiosi cred ca sunteti cu capsunile. Eu i-am dat una de test anul trecut si i-a aparut o pata, deci anul asta iar o sa-i dam de test, ma asteptam ca eu am avut aceeasi reactie cand eram mica, off si vad ca ma mosteneste la trasaturile negative, adica dermatita si alergie capsuni, doar la ou a semnanat cu tacsu, adica ii place oul fiert si nu are reactii. A, i-am dat gem de capsuni in jur de 1 an si este ok, deci am sperante ca o sa pape si ea capsuni anul acesta.
Paxela, credeam ca v-au iesit toti dintii ca doar erati fruntasi. Ana a luat Amoxicilina 7 zile si chiar si in ziua a 5-a avea febra, dar si 1 colt de maseluta iesit, acum este inca mucioasa si posesoare de 4 maselute noi
.
Aime, mersi de link, eu ca adult aplicam cate 2 pufuri de 4 ori pe zi, deci 8 pe zi. Mie mi se pare foarte util in casa, cum face rosu in gat, cum 1 puf si daca spui ca v-a trecut doar cu 2 pufuri este mare lucru.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Am lipsit vreo 2 zile,am fost plecati la Putna,iar acum incerc sa recuperez.
Daca n-o sa-mi mai faca netul probleme am sa pun si poze!
Onitza,ai incercat ceaiul de ceapa pentru tuse? Intr-un litru de apa (aproximativ) fierbi cateva cepe potivite ca marime,pana ajunge apa cam la jumatate (poate chiar mai putin) din cantitate.La noi a functionat!
Monica,felicitari pentru micul artist! Tare mandra cred ca esti! Si sanatate la Ruxi cea bolnavioara si cu lipici la otite! 
Otilia,super pozele din parc,iar grasuna rozioara este bestiala!
De case ce sa mai spun...m-au lasat masca.Dar tu iar ai plecat?Parca venisesi acasa?Am ramas in urma cu stirile.
Si pe Robert nu l-am intarcat inca.Mai avem inca momentul nostru de tandreturi dimineata la trezire.
De fapt,mi-am propus ca de astazi sa incheiem si acest capitol si el parca simtind ca se apropie ma pipaie si ma trage de tricou toata ziua,cu toate ca nu are intentii de supt.
Vai Delia ce haios e Iustinel cu fetisoara plina de muci!!! Sanatate la pui mic! 
Dana,pentru constipatie poti incerca o lingurita de miere,dimineata,pe stomacul gol,suc de mere amestecat cu suc de portocale,ou fiert moale si incearca pe cat posibil sa eviti banana si branza.
Felis,spor la treaba si
la puiul tau cel istet.
Paxela,ce pofta mi-ai facut de mici...
Va pup pe toate si va urez o noapte fructuoasa! ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
dama spune:
Dupa un we asa lung si frumos, am reusit acum sa vizionez si eu pozici noi cu copilasi dragalasi si grasuti. Si cand zic grasuti ma refer si la Silviu, care s-a mai implinit si e tare frumusel.
Ana, e o dulce si frumoasa cu ochisorii ei atat de albastri. Ma bucur Otilia ca o vei avea langa tine...ma pun in situatia ta...si realizez cat mi-ar fi de dor de David...
Delia, ce spui tu? eu nu vad mucutii, dar probabil ca stii tu ca sunt acolo si ca supara baiatul. E un scumpic Iustinel, ce cuminte e la gradinita si imi place mult de el aici...e foarte expresiv.
Mai fetelor, va tot aud vorbind de iesit de maselute si canini...David al meu are gingiutele foarte inflamate jos de vreo 2 luni si nu apare inca nici un colt...ce o fi durand atat sa iasa, ca uneori il fac asa maraici si mofturos...in rest e bine sanatos, nu munci, nu febra, doar tuseste un pic...sa fie de la gingii?!
Am pus si pozici noi cu David biciclontist si aici de ieri.
andreap spune:
Buna dimineata si de la mine...cu vacantele astea pelungite,chiar raman in urma
.Am reusit sa citesc asa..pe sarite...
Sanatate multa la toti puiutii bolnaviori
!Cred ca vremea asta tampita(scuzati exprimarea
) e de vina.
Noi inca suntem mucioase(de fapt Mariuca,eu am cam scapat..),dar sunt transparenti,nu galben verzui
cum au fost,deci spre bine sper eu.In schimb am obs. cam de duminica e cam ragusita
.Nu tuseste,dar are o voce de "bas"..asa ca maine merg la medic cu ea,sper sa nu ne captusim cu alta nebunie
.Ce picaturi folositi voi la mucisori "colorati"?
In rest nimic deosebit.Noi am stat in bucuresti,a venit si tati si ne-am simtit bine.A invatat o gramada de cuvinte noi,de fapt repeta ca un mic papagal tot ce zic eu.Am reusit sa o fac sa numere pana la 10(dupa mine,nu singura
)..Cea mai amre realizare:am scapat de mancarea facuta piure,mancam zdrobit cu furculita
.Sunt o mama fericita!Plus ca cere singura de mancare,ceea ce nu ma asteptam acum 1 an
!
A invatat sa sufle nasucul,deci scapam si de nesuferita de pompita de scos mucisorii si zice si "caca" dar..dupa ce face
!
Azi noapte m-a chinuit cumplit,s-a trezit incepand cu 3 din 10 in 10 minute cred,urland rau de tot,niciodata nu a mai facut asa..si era cu mine in pat!Cred ca de la canini...au spart putin,sper sa scapam
pupici si mai vb
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
Roserb,acum am citit
...Imi pare rau de WE-ul ratat si ca Bianca e bolnavioare..Offf..sanatate multa!
Otilia,gata..iar ne-ai parasit....
Monica,felicitari ptr.Alex cel talentat!
Felis,cum mai sunteti?am citit de ce a invatat Mihai sa faca,felicitari!
Eu am scos-o pe Mariuca desi era mucioasa..La cat ne tin pe noi mucisorii,ar insemna sa stam cu saptamanile in casa
.daca e cu febra,nu..dar asa am tot iesit.
Eu in afara de Panadol/Nurofen si picaturi cu Optamezone N(sper ca nu am gresit ar denumirea,mereu o fac
) si nazomer,nu i-am dat nimic.oare trebuia si altceva???De,cu sarbatorile astea nu prea mi-a ars de doctori
..dar maine merg sigur!
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
danette spune:
Fetelor, va multumesc tuturor care mi-ati scris remedii pentru constipatie, intre timp am rezolvat problema cu piure de piersici si suc de prune...
Oricum le-am notat pe toate info. sa le am in caz ca mai e nevoie...
Felis tare rau imi pare ca inca va chinuitzi in asa hal la acest capitol, poate dupa ce va merge o sa se amelioreze, miscarea sttiu eu ca face bine in astfel de cazuri.
Dama, am vazut pozele pu piticul, e mortal pe bicicleta, cu casca de protectie... si noi am luat recent scaunul pt. m. bike, si chiar am facut cateva ture da' tot asa ..prin oras... inca ne e teama sa plecam in drumuri lungi cu ea.
In schimb asteptam cu nerabdare sa fie vremea buna de mers pe munte, o punem in rucksack-ul ei si o ducem. Anul trecut parca mi-era frica sa plec cu ea...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
dama spune:
quote:
Originally posted by danette
In schimb asteptam cu nerabdare sa fie vremea buna de mers pe munte, o punem in rucksack-ul ei si o ducem. Anul trecut parca mi-era frica sa plec cu ea...
Dana, noi am fost la munte cu el in rucsac si avea numai 9 luni si pana in 10kg...uite aici Trebuie insa sa ai super spinare si o conditie fizica buna...sotul cred ca anul asta nu va mai vrea o asa aventura, mai ales ca David are vreo 13 kile.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
danette spune:
Dama, da da da.. ai dreptate cu spinarea... dar tati al nostru zice ca se descurca.. Iris are deocamdata 11,8 kg...
.
Aici suntem si noi, vara trecuta, intr-o scurta iesire cu rucsacul...la scurt timp ne-a prins si ploaia...
Inainte de Iris, plecam mereu in excursii, pe munte, pe vai, mergeam mult cu m. bike-urile si chiar se vedea (fizic) ca faceam sport.. acum.. de 2 ani, de cand e ea pe lume, foarte putzina miscare fac... plecam mereu cu masina oriunde ca sa putem cara patutz pliant, garderoba subtire si groasa, oale si mixere... paturici si pernitze...sticlutze, jucarii... carucior.. etc... uneori ma gandesc ca mai bine ne luam un van (camion)![]()
![]()
Uff, de-abia astept sa creasca, sa se termine odata cu semimutatul asta la fiecare iesire...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze