Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Corina, chiar ca-i smecherila in poza aceasta. Ce am remarcat ca este mereu in actiune, mananca, vorbeste, rade si seamana cu mami
!
Miche, ai avut ceva productie, 15 luni este chiar mult, bravo. Ma bucur ca sunteti bine!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
roserb spune:
Multumesc de urari. Domnisoara s-a mai inviorat, nu o mai doare urechea decat un pic, partea neplacuta este ca vom sta in casa, cred ca maine nu o duc la gradi, sa se puna mai bine pe picioare. E cam lipsia d chef, toata ziua a stat cu ochii la calculator si la desene animate, nu are elan catre activitati "intelectuale"
.
Felis, mi se strange inima cand vad cum va chinuiti cu constipatia. Chiar nu exista un remediu care sa functioneze?
Corina, l-am admirat pe smecherila de Andrei, chiar ca e mereu in actiune!
Dutzi, nu te panica, nu se face chiar asa usor otita de la mucisori ne-scosi, ar fi insemnat ca , de cand a inceput gradinita, Bianca sa o tina numai intr- otita, si asta e abia prima oara cand face una zdravana... Oricum, la varsta asta nu prea mai stau la scos mucisori, iar la varsta Biancai nu mai vor sa sufle nasul, ceea ce e si mai nasol
.Sanatate multa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Delia, sanatate lui Iustinel, mey...dragutu de el, noi folosim un spray care are un efect fantastic, se cheama Bioparox, este si dezinfectant si intr-adevar dupa ce-l folosim il tine cateva ore bune (la inceput dam su Sterimar, sa inia o pauzam, apoi cu pompita, greeeeeeu de tot, ca nu sta locului scoatem tot...apoi dam cu spray). L-am folosit doar de 2 ori, in toamna, ca am fost supernorocosi si n-am mai racit din octombrie...da l-am folosit si noi cei mari si e super.Daca vrei den substantei active, chimica, ti-o zic, poate gasesti la farmacie pe la voi.
Felis si eu ma intrebam ce mai faceti...spor la munci
aime si
Vladimir in aprilie
Otiliav spune:
Aime, asa cum am scris pe pagina anterioara, am folosit si eu Bioparox, dar stiu ca are in compozitie antibiotic, iar la copii mai mici de 2 ani exista riscul de laringospasm, asa imi aduc aminte ca scria pe prospect corecteaza-ma daca gresesc, eu nu am prospectul aici. Chiar am avut o discutie cu sotul pe tema asta. Eu am evitat sa-i dau Anei din cauza ca ii dadeam Amoxicilina si nu mi s-a parut o idee buna sa ii dau 2 antibiotice in acelasi timp. Stiu ca Bioparuxul ar fi fost asimilat diferit, pentru ca este spray, nu ar fi trecut prin stomacel, dar totusi. A, si pe mine m-a vindecat de rosu in gat si ganglioni umflati in 3 zile, deci este intr-adevar eficient. A fost singurul care mi-a fost recomandat cand am facut otita in timpul sarcinii.
paxela spune:
am pus si eu poze din escapada de 1 mai in albumul poze2006
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
aime spune:
Iata www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1559" target="_blank">prospectul de la bioparox, asa e Otilia, ai dreptate,ca e si antibiotic si antiinflamator, dar pediatra i-a recomandat un puf pe zi, nu mai mult de 3 zile, deci 3 pufuri. Si l-am folosit cu 2 pufuri si i-a trecut. Nu e mult si e de mare efect.
Acu ma uit la pozele lui Silviu cu gecutza si caciulita si ma gandesc la 1 mai-urile cu soare si caldura...da' s-a distrat copilu' ...si asta-i important. Ce scump e cum doarme si ce falcute lasase
...doamne si ce zapada, ce peisaje de munte...of....mi s-a facut si mie dor de munte ![]()
Otiliav spune:
Alexa a facut Silviu niste falcute de toata lauda, aici se vad cel mai bine obrajorii bucalati
!
Mi-ati facut pofta de mici
!
paxela spune:
aime era ceva zapada ce-i drept nu multa dar era
oti falcutele sunt asa de efect
dar greutatea..... no comment
cat despre mici i-at gandul acolo nu mici erau
desi zau ca ar merge unii
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
paxela spune:
aaa si inca ceva 2 zile cat am stat acolo nu a mai facut febra eee cum am venit inapoi in maxim o ora ardea iar, maine iar la dr iar nervi iar..... cred ca o bat daca ii da iar antibiotic ( desi cred ca totusi fara nu scapa ca muci sunt iar verzi
nu cedeaza la nici un tratament ) cel mult accept injectii dar pe gura sa ia ea ca eu nu ii mai dau, ar fi deja al 3 ( sau al 4-lea)in 2 luni si pana acum nu sa vazut efect la nimic
o sa ii cer exudat nazal si faringian macar sa stiu la ce e sensibil chestia asta care o are ca in ritmul asta..... el si asa nu mananca mai nimic medicamente ia de m-am saturat eu.... joi am fost la ea si a zis ca e ..... trenanta si i-a schimbat pic de nas si a zis sa continui inca 2 zile antibioticul si vineri in a 6 zi de antib a facut 39 iar pe ea unde s-o mai gasesc , am fost cu el la gomoiu la vazut o tantii care a zis ca pe langa un usor rosu in gat
( dupa 6 zile de antibiotic ?) si mucisori mai erup si dintii..... si ca probabil dasta ...... ok dar de seara au inceput iar muci verzi
ca de.... nici nu era sub tratament de ......![]()
cred ca v-am zapacit ....scuze
Alexa
6+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
roserbina, ma bucur ca biencutza
este mai bine, cred ca e mai bine ca nu o duci maine la gradinitza...acasa o feresti mai bine de curent si mai ales asa cum spui si tu daca nu prea se simte in forma e mai bine sa stea acasa.
noi am pandit vremea de afara azi si cum am vazut ca nu mai bate vantul hop si noi jumate de ora afara ca ruxitza(desi nu prea avea voie sa iasa afara) dar isi tot punea hainutze pe ea si zicea...pa pa...pa pa...fugind spre usa
pe alex...cu greu l-am urnit azi din casa...numai la pc, tv si dvd a stat...
mai ce copilashi frumushei, andrei
si silviu
...paxela ma bucur ca v-ati simtit bine.
miche
...moama cat laptic ai avut...
...ai facut ceva economie
...chiar sunt curioasa darius a fost racit iarna asta?...eu cat l-am alapatat pe alex nu a fost racit deloc...la ruxi se cam "vede" ca nu am avut laptic...e mai tot timpul racita si sensibiloasa
azi am indraznit si eu sa-i dau cateva capsuni ruxandrei si vad ca deocamdata nu are nimik...mi-a fost cam frica sa-i dau pana acum...ii tot dadeam lui alex cand dormea ea
dar azi...ne-a prins...asa ca nu am avut ce face![]()
va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o noapte buna si linistita
monica