Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
De ieri am incheiat capitolul intarcare.Am renuntat la tandreturile,la suptul de dimineata.Atat de mult a planssi m-a implorat din priviri...Mi s-a rupt sufletul in doua,ma doare de parca as fi pierdut ceva de mare pret.
Dar asta este! Trebuia sa se intample si asta odata si odata,nu? Trebuia sa ma intarc si eu de copil candva,nu? Dupa multe rugaminti si lacrimi,daca a vazut ca sunt "tare" pe pozitii s-a dus in capatul celalalt de pat si a adormit suspinand.Atunci am putut sa plang si eu in voie.
Miha hai sa te
sa te mai alin...asa e, ti-e greu sa te desparti de clipele acelea...la noi a fost simplu ca a renuntat el, la 8 luni jumate, da si eu tot asa am bocit...gata, ai "baiet" mare de acu sa-l
si pe el de okios.Si mie mi-a placut poza la nebunie....eram sigura ca si voua
daniela_sb spune:
Miha
. Din pacate nu stiu la care poza te-ai referit pt. ca pe site toate au aceeasi adresa...
Dama
. Pupam biciclist mic si frumos. Se vede ca ii place din poze, dar intrebarea mea e: se pliciseste repede sau nu? Ca am fi si noi interesati de asa un scaunel.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
monica-elizabet spune:
aime, e tare de tot poza
putzulosul...(asa-i zic eu lui alex cand merge in pielea goala si el zice si pe ruxi cum o strigi?
)
monica
try spune:
Eu mi-s acasa in concediu si ma ocup de gradinita sa vad cum repar iarba pe ici pe colo ca are locuri golase si nu-mi place. In rest infrunzeste si-nfloreste totul si pe-aici si ti-e mai mare dragu lsa stai afara, mai ales ca s-a facut de maneca scurta.
Nu stiu cum am facut, cum am dres, dar sarcina asta n-am reusit sa ma bucur de nimic din ce m-am bucurat la sarcina cu alex. Numai crispata, stresata, paranoiata am stat. In afara de bucuria de inceput a vestii. Bebe inca nu misca desi sunt in a 18-a sapt. Mi-e foarte greu sa accept ca bebe poate misca atat de tarziu dupa ce alex mi-a miscat la 13 sapt. Si nu mai sunt la prima sarcina... sa miste asa tarziu...
Am scapat de greturi, dar mai vomit ocazional.
Nu am reusit sa va vad toate pozele ca nu-s de ce imi incarca greu pozele yahoo.ul astazi..
Pupici tuturor si sa ne auzim cu bine.
.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
try
stai linsitita in legatura cu "miscatul" lui bb...si eu tot la fel am patit la ruxi desi era a doua sarcina(cu probleme dupa cum stii)ea a miscat mai tarziu ca alex, si mai slab in intensitate si mai rar...dar multumesc lui Dumnezeu totul a fost ok.
pupici la mamici
si bebici
noapte buna
monica
mariussimiuc spune:
Aime,multumesc de incurajare.Esti o scumpa. 
Daniela,era vb despre poza in care Danut priveste oarecum pe sub gene,iar in fundal este o apa mare.
Ma pricep la explicatii,nu? 
Try,capul sus.Vad ca deja ti-ai gasit activitati care ar trebui sa te faca sa uiti de probleme si de stres.Toate infloresc si invie in jurul tau si tu esti trista?Nu se poate asa ceva! 
va pup.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andreap spune:
Buna dimineata!
ne-am cam 'imputinat',nu credeti?Sau stati pe afara mai mult????/
Noi am fost ieri la doctor si nu are nimic
...adica nu tuseste,nu are rosu in gat..ragusita doar.si mucisorii s-au imputinat,asa ca fara antibiotic,dor ketoff,nurofen si picaturi in nas.Sper sa-i treaca mai repede.
Try,esti in concediu de odihna sau ai probleme cu sarcina si stai acasa?sanatate multa si o sa fie ok,o sa vezi
.
Pupici si o zi buna
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
'neata!
...vrea cineva?
Andreea ce bine ca Mariuca a scapat usor...de acu sa tot tzopaie fericita 
Daniela, iar ti-am admirat puiul...si pe voi...e tare expresiv si scump ![]()
Roserbitzo da ce mai faci darling....nu mai intri? Ce face printesa?
aime si
Vladimir in aprilie
roserb spune:
Neata!
In sfarsit am un pic de timp liber, zilele trecute am avut multa treaba la servici, si am ajuns acasa la ore imposibile, dar acum urmeaza o binemeritata perioada de relaxare
.
Am vazut in poze o multime de baieti frumosi, trimitem cate un pupic fiecaruia.
Try, hai incearca sa te relaxezi un pic, o sa vezi ca totul va fi bine pana la sfarsit. Bebe misca, dar inca nu o face regulat probabil sau nu l-ai prins tu in momentele potrivite.
Andreea , ma bucur ca Mariuca nu are nimic, scapati voi si de mucisori in curand si poate reusim si noi sa ne mai intalnim, sa nu se uite reciproc amorezii.
Mihnea face o prostie dupa alta. Alaltaieri a varsat juma' de kil de faina prin toata bucataria, ieri a observat Catalin ca bagase o jucarie mai plata in video, o indesase bine acolo si inchisese usitza, in final a reusit sa o rupa si pe asta, e ceva de groaza, tare distrugator. Nu imi place chestia asta deloc, Bianca nu a facut asa ceva, nu a rupt nici macar o carte, nu a stricat jucarii.Asa or fi baietii? Ai vostri tot asa atomici sunt? In schimb are o privire asa , angelica si un zambet de cuceritor de nu te poti supara pe el. Cand isi da seama ca a facut o prostioara, vine si incepe sa ma pupe din cap pana in picioare, si are asa o mutra de il iert instant. Tare mi-e ca s-a cam razgaiat si trebuie sa mai dam militaria jos din pod...
Bianca e bine cu urechea, e nasol ca inca trebuie sa stam in casa, totusi azi as trimite-o un pic afara, macar in plimbare. Duminica mergem la dr sa vedem daca s-a rezolvat cu bine.
Aime, super poza, am primit-o si eu ieri pe mail.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Aime,Roserb...multumesc mult
!
Bine ca e numai atat,sper sa nu se fi inselat doctorul.Eu..inca nebuna
,nu?
Roserb,nu numai baietii sunt asa rai
..Mariuca e la fel,de unde "cine se aseamana se aduna..".Face numai nebunii atat in casa cat si afara unde efectiv fuge de mine
.De ce ii spun eu sa stea langa mine,de aia fuge mai repede in directia opusa.Ca sa nu mai zic de mers de manuta
..Nu vrea si pace,se smulge,plange....
In casa vrea numai sa faca rau,desi am urcat cat se poate de sus toate obiectele importante sau periculoase..tot gaseste ea pe ce sa se catere sa ajunga acolo![]()
Nu mai zic de jucarii,strica tot ce prinde,cartile le roade pana le rupe...asta e!
Hai ca m-am intins la vorba..pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)