Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
si la noi a fost dr-ul pediatru aseara, a zis ca totul este ok cu ruxi dar pana nu o vede si orl-ista tot nu ma linistesc...noi de fapt il chemasem sa ne mai zica ce si cum cu vigantoulul si calciul...ca deh...suntem cam batrani si am uitat de la primul
...si oricum metoda se aplica pe fiecare "exemplar" aparte![]()
pupici la mamici si bbici...sa aveti o zi buna
monica
paxela spune:
salutare
am intrat si eu un pic in primul rand sa va anunt ca Silviu nu va avea anul asta o surioara, dar promitem ca la anul
sangerarea de pe 23 a fost un avort spontan complet
in rest silviu e mai bine injectiile deja isi arata efectul
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
roserb spune:
Paxela, imi pare sincer rau. Sunt sigura insa ca in curand o sa vina si surioara lui Silviu, sunteti tineri si o sa vezi ca se va intampla in curand.
Ma bucur ca el se simte mai bine.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
Paxela si mie imi pare rau
, de fapt nici nu stiu ce sa zic
...doar ca te
si iti tin pumnii data viitoare. Bravo lui Silviu, sa se faca bine repede!!!
carmen spune:
Paxela, imi pare rau dar nu las' va veni o surioara si pentru Silviu.
Ma bucur ca Silviu e mai bine. 
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
monica-elizabet spune:
paxelina,
imi pare rau pentru sarcina
, dar important este ca tu esti bine sanatoasa si-i poti face lui silviu o surioara sau un fratior, poate ca asa a fost sa fie...si mie imi spunea dr-ul ca asta este o selectie naturala, ca nu era un bebelush sanatos daca as fii pierdut-o pe ruxi in timpul sangerarii...stiu ca in mom astea cuvintele sunt de prisos...dar trebuie sa fii puternica pentru silviu
si sanatate multa
monica
Cecilia C spune:
Paxela 

si sunt convinsa ca o sa vina cat de curand si surioara sau fratiorul lui Silviu....fii tare si e bine asa cum zicea si Monica , ca esti sanatoasa 

Flory
sunteti de admirat si va pupic pe toti 4 si abia astept sa vad burtica. Bravo voua

20+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
onitza spune:
Bunaaaaaaaaaaaa!!!
ANDREAP, citesc cu mare interes mesajele postate de tine, nu stiu de ce, mi-e tare draga Mariuca ta, asa atomica cum e, incepem sa intelgem ce inseamna copil atomic, Paul nu mai seamana cu cel de acum cateva luni bune, a devenit tare energic si rasfatel, vorba Roserbitzei, parca iti vine sa dai militaria jos din pod! ![]()
MONICA, am tot vrut sa scriu, dar nu mai apuc, am o sapt superplina la sv! Sambata seara ai postat ca te duci la culcarica, din motiv ca de dimineata te scoli devreme sa te duci la Patriarhie...buuuuuun, foarte frumos!!! eu am citit mesajul tau, duminica dimineata, si mi s-a facut si mie "pofta" sa vin la Patriarhie, si stii ce??? am fooooooooooooost!!! si mi-a placut mult!!!! a fost lume multa, mi-am lungit eu ochii dupa tine, dar...nu te-am vazut, era si cam greu sa ne gasim!!!
PAXELA, ma bucur enorm ca Silviu e mai bine! azi cand l-am luat pe Paul, pe la 4, era in patut cu un alt baietel, se jucau, linistiti!! educatoarea, m-a lasat sa bag capul, sa il vad si pe Paul, ca eram curioasa, care e patutul lui!
ce sa-ti zic?? fi-miu , poet, studia peretii, ii pipaia, si vorbea cu tac-su imaginar, ca il tot striga!!!
pupici si iti tin pumnii pentru la anul pentru bebe 2! 
TRY, ia sa vezi tu ce fericita vei fi in a doua parte a sarcinii!!! si mai ales cand te-oi vedea in brate cu bebe!!!e-he-he, ai sa uiti de perioada asta, ai sa vezi, va fi bine!! capul sus!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
onitza
, ah...ce ma supar...de ce nu ai venit sus acolo unde canta corul daca ai ajuns la patriarhie...pliiizzz daca mai ajungi vino sus si intreaba de monica, macar asa ne vedeam si noi![]()
noapte buna fetelor
monica
try spune:
Hai sa va mai arat poze cu alex ca n-am mai pus poze noi de la inceputul anului. Rusine sa-mi fie.
Roserb, ca tot vorbeai de priviri galese... uita-te si la fi-miu si daca l-ai vedea cum se lipsete de mine si cum vine si ma pupa in reprize de 3-4 pupicuri si apoi ultimul e musai sa fie apasat de ma dor falcile ca mi le zdrobeste de madibula.
Mai nu ma simt neaparat "negru", dar am si eu dubiile mele, cu siguranta mai mari ca la alex...
Sun in concediu de odihna, andreea.
Offf, Paxelina, imi pare tare rau, dar daca era sa se intample oricum, mai bine ca ti s-a-ntamplat la inceput si nu mai tarziu, desi o pierdere este o pierdere. Nu exista pierderi mai si pierderi mici, cum spunea ginecologul meu.
.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi