Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
Cecilia C spune:
Try superbe pozele
, Alexutzu e un dragalas si pare asa de mare pt varsta lui
se vede ca e sanatos si obrajorii aia si ochisorii ma baga in boala

si lalele sunt super..sa vedeti ce frumos zice Alexia "lalele"
a..si apropo de Alexia, de luni e la gradi, se descurca foarte bine...luni nu a prea stiut ea ce s-a intamplat...a plans la amiaza si nu a vrut sa manance dar noroc ca stie sa ceara lapte si a primit o sticluta de lapte, ha ha
apoi marti a fost super bine, a plans putin dupa tati cand a lasat-o dar a mancat si dimineata si la amiaza, a si dormit mai mult de 2 ore...in prima zi a dormit numai o ora
ieri a fost tot bine, nu a mancat de dimineata dar la pranz a mancat tot,a dormit....si vreau sa spun ca vine tare vesela de la gradi..sunt super incantata ca e bine
20+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
paxela spune:
si multumesc de grija si incurajari
eu psihic sunt ok, gandesc la modul mai bine asa decat 9 luni de stress care sigur ar fi afectat samburelul, decat medicamente, risc, si doamne fereste ceva mai incolo mai bine acum
intradevar e greu dar am un ingeras de baiat care e viata mea si care are toata viata inainte sa mai primeasca un fratior sau o surioara, sunt f tanara si mai am inca cel putin 10 ani la dispozitie, daca Doamne doamne nu a vrut acum .... asa o fi mai bine
si in plus sa intamplat foarte simplu si fara complicatii , sunt rare cazurile in care totul e ata de usor fara dureri ,fara contractii ,fara urme ramase dupa, fara chiuretaj, ci pur si simplu in ~5 ore de sangerare
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
Cecilia C spune:
Bravo tie Paxela, asa trebuie sa gandesti si o sa vezi ca data viitoare o sa fie bine
Pupici si noapte buna
20+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
mariussimiuc spune:
Paxela,imi pare rau pentru samburelul tau,dar pe de alta parte ma bucur ca esti optimista. 
Try,frumoase poze! Mie mi-a placut tare mult asta. Ce privire de nastrusnic are! 
Aime,ia uite cum vine concurenta ![]()
Am pus poze din escapada de la Putna incepand de aici
Va pup pe toate si va urez noapte buna si somn usor!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
danette spune:
Paxela, abia am citit vestea ...imi pare rau pentru samburel, dar bine ca tu esti ok, optimista si vezi lucrurile asa de realist..
ici
Andra, super portretele lui Alex, este un baietzel foarte reusit si foarte tare dezvoltat, i-as da usor 3 ani...mi-a placut si gradinitza ta de flori...superbe lalelele.
Miha, frumoase si pozele de la Putna, haios si Robert cu berea in mana...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
paxela spune:
try
ce mare e alexutu peste 90 de cm si aproape 16 kg
pai noi cred ca o sa avem atat pe la 5-6 ani
e un dulce cu boticul ala
cat despre celalalt sofer ......... concurenta ferestete din calea lui![]()
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
cookie spune:
Paxela...am citit despre samburel...imi pare tare rau pentru tine, dar te
de mii de ori pentru ca esti asa de optimista..
Try...pai Alexutu tau e campion absolut! Il punem sef la copilasi de nov-dec?
Ce sa zic, e dragalas foc si arata a copilas mare,si e atat de expresiv! 
Robert, 
Fetelor, eu simt ca ma cam lasa puterile cu cocotzata mea...se urca pe orice, umbla peste tot...bine, se mai joaca si singurica linistita, dar cam putin... Mai nou, isi goleste ladita de jucarii, o intoarce cu fundu-n sus si se urca pe ea sa ajunga la locuri interzise 
Bineinteles ca ia si busituri, are doua cucuie proaspete
of,of!
Acum suntem si singurele, tati a plecat pentru o saptamana...poate 10 zile...si ma apuca disperarea!
paxela spune:

prima dimineata fara muci de 2 luni
imi promit ca orice antibiotic voi administra de acum puiului meu va fi injetabil, chiar daca e mai dureros ( deja azi la a 6 injectie nici nu a mai plans) dar se vad in sfarsit rezultatele ,intradevar se poate ca asta sa fi nimerit pe tulpina virusului dar oricum la cat papa el e mai sanatos asa decat pe gurita
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
roserb spune:
Miha, frumoase pozele, cu ocazia asta mi-ai adus aminte ca nu am mai fost de o gramada de vreme prin locurile acelea!Iar soferul bautor de bere este mortal!
Try, bine ca ai mai pus si tu poze
. Mai, ce a crescut Alex, clar il facem sef de trib peste copiii din gasca, clar pare de 3 ani, fara nici un dubiu.Si are niste ochi si un botic
.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Paxela,imi pare atat de rau
...cuvintele sunt de prisos acum.Bine ca moralul tau e bun,bine ca Silviu s-a mai insanatosit....ai timp si de o 'samburica'.E greu,dar...Pupici multi
Onitza..e amuzant cand citesti
.Uneori e amuzant si cand alerg dupa ea pe strada..dar uneori efectiv imi vine sa
..ma abtin eroic!E nebunica rau,poate BB2 o sa fie baiat sa vad si eu cum e,poate e mai cuminte decat "baietoasa"mea de fata
!
Try,concediu palcut!Alex e asa de frumos..si pare atat de mare fata de "pitica"mea
!Merita sa mai faci un BB,cum ii spuneam si lui Roserb,ca faceti niste BBlusi tare frumosiiiiii
!
Miha,tot cu berea si voi???Mariuca cum vede bere,incepe"bie..tata"adica tata bea bere
!
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)