Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
aime spune:
'neata!
Try l-am vazut pe inaltutul si dragutzul Alex...f expresiv si ce sta la poze, eu tre sa-l vanez pe vladut sa-l pozeze cu fata ![]()
Miha ce frumos mai e in locurile alea si ptr ca le cunosc asa bine mi-a facut placere sa le mai privesc...scara vietii de la sucevita o avem si noi pozata. Si ma mir ca nu v-au dat fuste, ca erati in blugi
. Cat depre berar...o sa facem clubul lor in curand
, al meu bea si din pahar, daca ii pui putin-putin ![]()
pupici si la berarita Mariuca 
Ne vedeti si pe noi in mai la semnatura, daca aveti timp ![]()
aime si
Vladimir in mai
paxela spune:
am vazut si un vladut dragut marele explorator
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
dama spune:
Acum am si pozitele cu Vladut la plimbare...ce scumpic e cu basmaluta de reclama si aici pare asa ganditor...iar mami a lui arata foarte bine
. Aime, nici David nu prea sta la pozat, cum ma vede ca iau aparatul se intoarce intentionat cu spatele...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
dama spune:
Paxela, imi pare tare rau de ce s-a intamplat, dar ma bucur ca vezi lucrurile asa realist (cum cred ca nu as fi eu in stare)... si te admir pt curaj si perseverenta, e drept ca ai un mare avantaj: varsta. Insanatosire completa lui Silviu.
Try, ti-am vazut voinicul, ai cu ce te mandri, e un dulce...iar gurita si ochisorii vor face furori printre fetite...Felicitari pt rabdarea de a gradinari si florile foarte faine, dar mai ales pt "floarea ta" (Alex)
...si mie imi plac florile, dar nu stiu daca m-as "gradinarii"?!
Miha, faine poze, asa vad si eu Putna, ca nu am ajuns niciodata pana acolo (rusinica)... lui Robert, soferul cel chefliu...si David e cam atras de sticlele de bere si goale fiind, cauta in ele dupa ultima picatura.
Bits pe unde esti? mi-era dor de voi si asa m-am uitat in albumul vostru si l-am vazut pe Kenzolino cretolino si o mamica frumoasa foc.asta mi-a placut mult de tot. Chiar, v-ati sarbatorit pe 1 mai?
Daniela, merci de aprecieri...si Danut e tare frumusel si seamana mult cu mami. Raspuns la intrebarea legata de scaunel...pe langa ca ii place mult sa fie plimbat in el, este si foarte practic...il poti duce de ex, la gradinita sau la joaca fara sa te mai cari cu carutul. Aici ciclismul e sport national si aproape toti parintii au cate un scaut atasat la bicileta sau www.decathlon.fr/FR/Product_arborescence/Bikes_and_rolle/Cycling_accesso/index.html" target="_blank">asa ceva dar e mai scump.
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
onitza spune:
Hello, hello
Va scriu de la serviciu, am chef de munca ceva de speriat!
se vede treaba ca e vineri!
MONICA, to timpul m-am gandit ca e posibil sa fii in cor
, mai ales ca tinusem eu minte ca ai cantat la toata slujba de inviere!!!
acum ca stiu, poate mai dam o fuga duminica
...copiii vin??? mi-ar placea sa o vad pe Ruxi , dar si pe Alex. 
Am vazut pozici cu baieti frumosi, pupam pe fiecare in parte!!!
Sanatate multa!
Aaaaa, era sa uit: BRAVO SILVIU!!!!!!!! PAXI, ce injectii a facut????
AM fost is noi la doc aseara si iar ne-a dat pe antibiotic!!! 

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Cecilia C spune:
Miha, Aime foarte faine pozele cu puiutii vostri
imi place de Valdut cum sta acolo la masuta si papa si de Robert cu bericica
Mi-au placut mult pozele de la Putna si Sucevita desi nu am fost niciodata acolo, sper sa ajungem sa mergem cu copilasii cat de curand
Pupici la Silviu
ca nu-i mai curg mucisorii....cum mai merge cu gradinita???
Pupici si sa aveti un weekend super fain si cu mult mult soare 
20+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
bits spune:
heyyyy salutare!abia termnasem de reformatat calculatorul si am vazut msj-ul Ancai.merci iubita de complimente
!l-am vazut pe David pe bicicleta,e super scump,ii sta asa de bine cu casca.si noi i-am luat luna trecuta casca si scaunel,problema e ca odata urcat nu se mai da jos cu una cu doua.e circ mare!sa stii ca nu ne-am sarbatorit pe 1mai.asteptam petrecerea de 2anisori!
noi suntem bine,stam mult afara caci e cald la noi,au fost si 29grade.Ken e in euforia de a strivi furnicile cu piciorul si nu-l mai dezlipesc de asfalt.in casa arunca tot ce are la indemana pt a vedea lucrurile in cadere,iar daca se plictiseste trece la aruncatul lor in Wc si trage apa
.
Paxello felicitari pt sarcina!
l-am vazut si pe Vladut cel cu ochii mari si expresivi,are o figurita de shotios moamaaa
.Aimee arati superrrr,ce dieta tii?
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
am uitat sa va spun ca pe mine m-a lasat spatele,am hernie si stau cu corset non stop!
octy,KEN(1nov 2004)
mariussimiuc spune:
Am mai pus cateva poze din mai aici.
Va pup si ma bucur ca v-au placut pozele.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
aime spune:
Ceva www.doodie.com/dman_buttons.swf" target="_blank">aici si ceva www.doodie.com/ninja.php" target="_blank">aici sa va mai distrati puiutii ![]()
aime si
Vladimir in mai