Copilasi de nov-dec 04 (120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

www.millan.net/funp/80/cowconga.html" target="_blank">si aici
www.coffeecup.com/smile/" target="_blank">si aici

mai vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hai ca am citit ca ma laudati ...sunteti dragute, Dama si Bits , multumesc. Da tu Bitzone, ce dieta mai vrei fato, ca esti frumoasa asa cum esti , eu ma straduiesc , fac si eu ce fac sa ajung ca inainte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Paxelo, imi pare tare rau... E bine ca esti asa de tare.

Multumim Dama, Aime.
E smecher tare atelajul de atasat la bicicleta, Dama. Pe aici nu am vazut.
L-am vazut si eu pe smecherul tau de Vladut, Aime.
Si pe Alex care e de pe acum sprijinul lui mami.

Miha, cred ca te referi la a patra poza. Aia e mutrisoara de pui somnoros (de-abia se trezise) scos in frig a lui Danutz. Poza e facuta la Lacul Sf. Ana si dardaiam care mai de care. Uitandu-ma la pozela voastre mai ca imi pare rau ca nu am fost mai departe. Dar poate ca o sa ajungem intr-o e isiune viitoare. lui Robert.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

PAXELA - Imi pare rau de veste! Este bine, insa, ca esti optimista si asta face mai mult decat orice!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ooo! Cati copii frumosi am vazut azi!

Se pare ca am ramas in urma rau de tot cu pozele, asa ca vom lua masuri!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sa va povestesc faza: la cresa, sunt 2 educatoare, una de dim si una de dupa-masa! aia de dupa-masa imi spune ca ieri a mancat foarte bine tot, ca a fost cuminte, a si dormit, eu numai puteam de fericire, imi venea sa ma catzar pe pereti! azi cand l-am lasat, am tras un pic cu urechea, ca sa vad ce se intampla, cat plange Paul, copilul s-a oprit relativ repede din plans, vorba Paxelei, nu ii tine mai mult de 30 de sec, doar cat sa ne franga nou inimile sa plecam la sv distrusi si atat!! , dar cand a iesit educatoarea de dim, si-a dat seama ca am auzit ce a vorbit cu asistenta si mi-a spus si in fata ca l-au fortat sa manance cat de cat , ca el nua vrut deloc!!!!! eu am vazut ca el era mort de foame acasa si parca oricat i-as fi dat nu se mai satura!! de ziceam ca s-a dat copilul meu p emancare de nu il mai opresc...cand colooooooooooo, el nu manca la cresa cine stie ce!!!! iritat la funduletz si neschimbat il gasesc in fiecare zi....in fine, asta e cresa, si nu am ce sa fac!!!

Azi i-am facut cand am venit de acasa spanac cu ou si mamaliga, a papat 30 ml!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
ce de copilashi frumusei am vazutsi sa-i tina Dumnezeu sanatosi ca frumushei sunt de mama, mama
onitza, eu merg singura la patriarhie, astia mici raman cu mama, eu plec dim la 8,30 si mai ajung acasa la ora 13...deci e cam multicel pentru ei...ii duc doar aici in cartier la biserica...deci oricand ai veni la orice ora da o fuga pana sus si cobor eu sa ne vedem.
va pup pe toate si pe copilashi....noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aimeeee...unde l-ai gasit mey pe Doodie? Ntz...ntz...ntz...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vai ce ma umflu in pene dupa laudele voastre. Nu ca-mi trebuia vreo confirmare, da' asa iti creste inima-n piept cand mai auzi si-n stanga si-n dreapta si nu te lauzi tu singura ca mamica.
Dimineata, cand ti-e somnul mai dulce si-ai mai vrea sa dormi un pic, ma duc uneori fara chef la el sa-l iau, dar cand ii aud glasciorul si cand dau cu ochii de ochisorii lui face mai mult decat spalatul pe ochi (de-aia am si renuntat sa ma mai spal pe ochi dimineata - glumesc, desigur).

Dana, a invatat acum si alex sa urce scarile tinut de balustrada. Se vede treaba ca fi-miu e un mare gentleman, i-a dat prioritate lui Iris sa invete sa urce scarile .

Ar sta numai afara strengarul meu, dar ma bucur ca i-au mai trecut crizutele specifice (facea tot ce stia ca noi ii interzicem) si e atat de cuminte. Iar la pranz imi doarme de rupe: de la 1 la 4, uneori chiar la 4:30. Manaca bine si....si ce pot sa-mi mai doresc pt. el? Decat sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa ne ajute sa-l avem si pe bebe 2 tot sanatos.

.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wow wow acum am citit din urma si am obs ce gafa am facut.Paxella imi cer scuze!stiu cum trebuie sa te simti,am trecut si eu prin asa ceva dar gandeste-te ca asa a fost voia Domnului.se spune ca embrionii cu mutatii cromozomiale sunt eliminati in mod natural.dupa 2luni aveti unda verde pt un alt bebe asa ca.multa sanatate!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput