Copilasi de nov-dec 04 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

gataa am tras cu ochiul si la pozele Andrei.mai ce curte mareee aveti!as fi vrut si eu sa fie a noastra asa de mare dar ne multumim cu cat e,astia sunt in criza de pamant si e scumppppp.tare-i dulce Alex cum se uita dupa masina de gunoi printre scandurile gardului.mai ti se cunoaste burtica?e adevarat ca se cunoaste mai repede ca la prima sarcina?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onitza da-l pe Paul dimineata cand il duci la cresa cu Cicatrizin,protejeaza fff bine si vindeca repede.e o crema naturala cu extract de tataneasa,galbenele si musetel.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by try

Vai ce ma umflu in pene dupa laudele voastre. Nu ca-mi trebuia vreo confirmare, da' asa iti creste inima-n piept cand mai auzi si-n stanga si-n dreapta si nu te lauzi tu singura ca mamica.

Si eu,si eu sa intaresc spusele fetelor!Abia astept sa pui poze cu Alex,sa-l mai vad,ca mi-e drag de el de nu mai pot!Sa-ti traiasca,Andra si sa dea Domnul sa-i faci o surioara sanatoasa si frumoasa ca el.Pupici strengarului cu minunatii ochisori albastri

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Aime, unde gasesti, mama, toate chestiile alea?

Onitza...pai cred ca astea-s "beneficiile" cresei...of, of!
Lasa ca se face Paulica mare si face la olita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelorsa aveti un we placut

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata MOnica! nu stau mult, ca zici ca stau pe pioneze, am treaba multa, cumparaturi, mancare, curatenie, invatat! buuuuuuuun,
BITS, multam din suflet, am sa iau crema cu pricina, sper sa se gaseasca si la noi! AM vazut pozele cu KENZO in tandreturi cu mami, sunt extraordinare clipele astea prinse in poze!!!! Imi place de Kenzo ca am vazut ca are parul carliontzat, eu ma dau in vant dupa astfel de par!!!
COOKIE, ai drpetate, stiu ca nu pot avea pretentii, dar...mai sunt grupe, unde isi fac datoria bine educatoarele, la ceeasi cresa, copiii la grupa resp sunt mai mari, am o prietena care imi spune ce si cum.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, sunteti bine?
ma uitam din nou la poze si am obeservat lipsa la apel de ceva vreme

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Fetelor,voi cat timp ati mai avut lapte dupa ce ati intarcat puiutii? Ca eu am acus o saptamana si tot mai este.Bine ca nu ma dor sanii!!

Si eu ma intrebam ce mai fac Felis si Mihaita!

Va doresc un week-end minunat!

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA, eu numai alaptez de mult pe Paul ,dar cand nu a mai vrut el sa pape san, eu aveam sanii umflati de lapte, si a trecut de la sine, nu am facut nimik sa dea inapoi laptele, nu am luat pastile, nimik. Acum depinde, probabil de la "productie la productie" Pupicei si felicitari pentru perioada de alaptare, Robert va fi un copil foarte sanatos!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

121

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput