Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 28
Ven spune:
Ileana, la Club Tismana mergem. Am mai fost si anul trecut si tare ne-a placut. Si e foarte convenabil dpdv pret-servicii oferite, zicem noi....
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
anca tanasica spune:
mamaaaa...ce.ati mai scris...si io n.am timp sa citesc tot...
picea a plecat azi la tara la mama lu socrela...si am inima cat puricele ce.o face p.acolo...in rest e o mare terorista...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
marioan spune:
Buna , buna la toata lumea.
Am revenit si noi. Am fost plecati 3 saptamani prin Canada pe la neamuri si pot sa va spun ca am avut un copil super cuminte .In avion, prin plimbari , am putut vizita si ne-am simtit tare bine.
Iar de vineri victorie am scapat si noi de pampersi cred ca eram codasii grupei dar in sfarsit am reusit.
Ne-am luat role (adica numai Andrei ca daca versioara lui din Canada avea trebuia sa avem si noi).Pupici si o sa revin cu detalii.
Sanatate la totii viitori bebelusi si cei care au aparut deja.
super mami spune:
Mai da nu mai scrieti atat ca obosim citind....chiar nimeniiii ???
Eu ma bag putin in seama ca de povestit n-am ce....dar macar mai apar doua vorbe. 
Carmen de baut bea...destul de mult...pe caldurile astea toata ziua are o sticluta dupa ea.
Cum mai e la gradi ?Ven ma bucur ca sunteti bine....miss profe.
Vacanta frumoasa va dorim.
Ce mai zice....ce mai face....cum mai vorbeste....prostioare multe...?
Detalii pliz ca esti datoare vanduta
Noi ok...nimc nou...da' nimic.
Stam afara toata ziua....cateva ore dim si cateva seara. E bronzata duduia, n-are treaba.
Nu mai zicem "frumos"....zicem "misto...mama ce misto"
Intrebare intrebaricoasa: cum faceti macaroane cu branza....lesin de pofta.

Alexandra si Isabelita Isabel
adameasca spune:
Alexandra, da' te facusi gospodina, nu gluma, pe cuvant sunt impresionata. Ai rezolvat macaroanele? Eu fierb pastele separat si dupa aia le amestec cu niste oua, 6-7 si branza rasa si zahar si apoi bag la cuptor totul.
Ven, e frumos la Tismana, distractie placuta si vreme buna!
Marioan, bine ati revenit din concediu! Si zici ca ai avut copil cuminte... Bravo, felicitari, is specie rara pe aici. ![]()
Anca, si nu mori de dorul ei?
Am incercat treaba aia cu recompensele ptr Luk, cu actibildurile, etc si nu prea tine. Tot se trezeste sa doarma cu noi si e foarte hotarat. Nu-l motiveaza nimik. O fi prea mic ptr asta, poate trebuie sa mai asteptam sa creasca...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adriana spune:
Ileana, nu cumva e un inceput de gelozie?![]()
A mea fata, cea mare adica, e atat de geloasa ca daca ar putea, m-ar atasa la fundul ei si m-ar purta peste tot.
Pana si cand alaptez, stau cu bebe mic intr-o parte si cu bebe mare
, in spatele meu calare.
Vrea sa doarma cu mine in pat si urla pana o iau
, se comporta ca un copil mic, adica ce vede la bebe face si ea... Acum cateva zile a facut pe ea
.. asta nu s-a mai intamplat de aproape un an...
Toti imi spun ca trebuie mare rabdare, asta inteleg dar e taaare greu.. Sper sa-i treaca gelozia si sa redevina domnisoara ![]()
Super mami, eu fac macaroanele cu branza sarata. Le fierb separat, le las sa se umfle si apoi le amestec cu o bucatica de unt si branza sarata rasa..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
adameasca spune:
Adriana, sigur e si un inceput de gelozie, ca se manifesta si in alte moduri, de pilda are accese de nervi si ma loveste peste burta. Deci sa ma astept la manifestari nu tocmai cuviincioase... Of, of, rabdare, rabdare. Oare cata sa avem?
Ileana
poze,poze si iar poze...
ciuf spune:
quote:
Alexandra, da' te facusi gospodina, nu gluma, pe cuvant sunt impresionata. Ai rezolvat macaroanele? Eu fierb pastele separat si dupa aia le amestec cu niste oua, 6-7 si branza rasa si zahar si apoi bag la cuptor totul.
iar eu mai adaug stafide.
pup ca n-am timp de scris ca sambata ne face preotul balbadac in cazan.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
adameasca spune:
Ciuf, va doresc o zi de sambata minunata, sa aiba parte de un botez frumos Eva si voi de niste copii sanatosi si veseli!
Ileana
poze,poze si iar poze...
uki spune:
salutare si de la noi!
Izabela sper si eu ca sunteti bine, in siguranta
Ven,bine ai revenit si vacanta cat mai frumoasa! pupici la Markus, mi-era asa un dor de el
Marioan, felicitari pt pampers, pt role...chiar merge cu ele Andreiu?
ca si eu sunt terorizata de Mariuca sa-i cumpar, ca vede la copii... insa nu cred ca as gasi asa nr mic... si... mai intai sa mearga ea si sa fie atenta cand fuge, ca deja are genunchii tociti de cazaturi
Paula, e tare dragalasa Alexa cu okelarii, ma bucur ca ii plac,cred ca alti copilasi de varsta ei i-ar fi azvarlit cat colo![]()
pupici la micul umblaret
Ileana
supermami
ciuf
carmen
elena
pentru toata lumea

------------------------------------------------------
no bun, despre noi ca sa zicem asa... cate ceva:
mariuca e de 2 sapt la tara cu mama mea, in Copsa Mica, cica ii place, noi vorbim in fiecare seara la telefon, incearca sa poarte o discutie biet copil, si ma inmoaie pana la lacrimi ca imi zice: "dor mine?" vii a mine? cumperi a maiia aia sau aia? si tot asa, de nu mai pot de dorul ei, e asa pustiu fara ele acasa...
am fost si la mare, numa 2 zile, m-am prajit...
azi vrem sa mergem la Mariuca, ele nu stiu, le surprindem, si vreau sa-i cumpar o trambulina din aia ca tare-i place sa faca tzup-tzup...sper sa mai gasesc prin metro
ce sa mai, imi place si vremea, imi vad si copila, totul e super fain...
va pupacesc pe toate si weekend nemaipomenit!!!