Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

paula, pai ce sa zicem mai ca in afara ca ii sta tare frumos si ca arata ca o invatatoare ,ce altceva am putea zice!
eu ma uit la pozele voastre(ale copilashilor nostri) aproape mereu
, dar asta nu inseamna ca de cate ori ma uit la poze trebuie sa fac si comentari...va admir din umbra

Dragelor, de catvea zile alvarica al meu parca a luat-o razna , urla cat il tine plamani, arunca, musca, ..etc! parca a inebunit

Yael, voi sunteti bine?

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, adica s-a cumintit Luk si a inceput Alvaro? O fi contagioasa treaba la varsta asta si nu ne dam noi seama... Gaseste o pedeapsa care sa-l arda la sufletel, ca altfel turbati cu totii. Parol.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Mai am si eu o dilema si ma gandesc ca poate ma ajutati voi. De ceva vreme copilu' meu se trezeste noaptea si vrea la noi in pat. A mai facut asta acum vreo 3 luni, dar i-a trecut dupa ce i-am zis ca daca nu mai face nani la el in pat, ii iau patutzul si gata. Dar acum a luat-o de la inceput, iar faza cu luatul patutztului nu ma functioneaza.
Azi noapte iar s-a trezit, pe la 2, si am stat si-am discutat cu el, ne-am certat, a urlat, etc si pana la urma a adormit la el in patutz, iar eu pe canapea la el in camera. Nu a vrut pe canapea, nu a vrut decat la mine in pat si am refuzat. Iote n-am chef sa dorm cu el in camera, ca daca mai vine si Ilinca ne-am dus gresit, ce facem, dormim toti 4 intr-o camera?
Asa ca stand eu si gandindu-ma ce metoda sa aplic, am zis sa incerc ceva ce-am vazut la televizor, la emisiunea aia de pe TVR2, "Little Angels". Psihologii de acolo recomandau metoda cu recompensele. M-am gandit sa-i fac un tabel mare, frumos si colorat, sa cumpar niste abtibilduri/figurine frumoase care pot fi lipte pe tabel si ptr fiecare noapte dormita la el in camera sa lipim impreuna dimineata o figurina pe tabel si sa-i ofer ceva, un biscuite, o bombonica, un cadou mic pentru fiecare 2 stelutze castigate. Sa-i spun ca e o zana buna care ii aduce dimineata aceste mici cadouri ptr ca e cuminte, etc.
Acuma stiti care-i intrebarea mea: la varsta asta e suficient de "copt" sa inteleaga metoda asta?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,

Ileana...interesanta metoda cu recompensa...Pai eu zic ca la cat de inteligenti si atomici si,mai ales,speculanti sunt copilutii nostri...n-ar fi rau sa incerci sa aplici metoda,o testezi si daca tine vrajeala....da-i inaite cu tupeu...hehehhe.D-aia zic,ca varsta nu cred ca e o bariera...din cate am citit eu din povestiaorele tale cu Luca...e prea istet si prea smecheras ca sa nu priceapa...Bafta si sa ne spui noutati ca sunt si eu interesata!
Paula,eu una am scris chiar cand ai postat pozele cu Alexandra...probabil ca nu ai fost atenta...Intradevar arata micuta ta ca o profesoara si are un aer serios,cu ochelarii pe nasuc!

Mamicute,va doresc un weekend linistit si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, uite azi merg la librarie si caut ceva abtibilduri/figurine fruoase si-un carton. O sa-l cooptez, sa coloram si sa trasam liniile pe carton impreuna, sa facem tabelul, si in timpul asta am sa-i explic cum sta treaba. Si va tin si pe voi la curent.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana....BAFTA MAXIMA!
Iti tin pumnii si abia astept vesti!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello ...
Multumim pt urari. Sa ne ajute Dumnezeu si sa fie asa. La fel si voua.
Azi tati nostru face 28 de ani.
Ii batranel saracutul Pt inceput ma vait: i-am repetat analizele pt infectia urinara (a terminat tratamentul cu antibiotic) si au iesit pozitve iar.
M-am tot uitat pe net....dar nu m-am facut mai desteapta.
N-am gasit nimic nou si care sa ma multumeasca.
Crad ca va incepe un alt tratament, doar ca o doare urtica si nu se simte prea bine.
Iar pipi e ingrozitor de tulbure....n-am mai vazut asa. E adevarat ca n-am admirat prea multe sticlute cu pipi pana acum ...dar e tulbure.
Oricum nu stiu cum a facut asa ceva. Baita face de 2 ori pe zi cel putin, pampers nu mai fol de mult, stiu cum trebuie sters funduletul, chiloteii ii calc tot timpul (am si eu o obsesie)...nu sta cu funduletul gol pe jos....
Mi-a mai zis dr ca o cauza poate fi constipatia. Dar nu are probleme din astea.
Asa ca....de unde ?
Paula....si eu am zis de poze. Toata lumea o iubeste pe Alexa....asta e clar. E o scumpete si o cumintica....daca sta cu ochelarii. E greu cred pt ei sa ii suporte.
Ileana...si eu cred ca poate merge....doar sa gasesti o recompensa care sa-l stimuleze. Poate fi si mersul intr-un parc mai special sau intr-o vizita mai speciala. Asa ca ex.
Elena...bine-ai venit in club. A mea s-a mai pototlit, dar tare tacanita mai e.
Mai tineti minte cand ma laudam cu o mica domnisoara....ehehe s-au dus vremurile alea...parca am 5 baieti nu alta.
Eu daca as lasa-o pe Isabel afara...nu cred sincer ca m-ar ierta vreodata. Cred ca s-ar paniaca tare.
Poate pt ca e fetita....nu stiu. Dar sigur nu ar functiona varianta asta.
Pai cred ca lesina in prima secunda.... Nu e deloc fricoasa, dar s-ar panica din cauza mea. Si cand ma supara cu ceva sau face ceva ce nu are voie..plange doar de suparare ca a facut-o. Eu nici nu apuc sa-i zic nimic ca ea deja e lesinata de plans. Si cu lacrimi nene nu gluma.
Iar daca o las sa ma pupe...inseamna cu nu sunt suparata pe ea. Asa testeaza terenul
Ce dulcica e...imi vine s-o pup dar doarme.
Ok, va pup ca dupa ce se trezeste papusica mea plecam la restaurant sa ne serbam taticul....hi hi se pare ca ce am patit pe 11 nu a fost suficient. Dar acum e mai multa lume...cu tot cu pitici...poate avem liniste. Macar n-o sa fie a mea singua care face spectacol...sau da ? Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, dar lichide bea destule Isabel? Matei bea litri intregi in fiecare zi .. ceai de musetel, sucuri naturale, apa .. etc ... pentru rinichi e important si asta ... adica sa consume multe lichide ...

Aniversare placuta va doresc

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Nu am disparut, doar am intrat intr-un con de umbra .....insa va citim zilnic, la cafea, dimineata.
Am mai pus si noi dupa secole niste poze din vara asta, sa ne vedeti....
Din 7 august mergem si noi o sapt. la mare cu Markus, la Jupiter. Speram sa fie frumos. Mai punem poze dupa.
Pupam toata gasca, pitici, mamici si burtici!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Ven, rusinica, am intrebat de atatea ori de voi si tu, in conditiile in care ne citesti, n-ai dat nici un semn de viata? Ca la un moment dat am crezut ca ai abandonat forumul. Da' te iert, ca ati pus poze frumoase cu flacaul.
Concediu placut si vreme frumoasa! Noua ne place la Jupiter, la ce hotel o sa stati?

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput