Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 29
marioan spune:
Buna,
Pupici pt toata lumea care s-a gandit la noi.
Azi Andrei a plecat la mare doar pentru o zi(avea sotul delegatie) si de fericit ce era la 5 dimineata era in picioare si alerga non stop , hai sa mergem, hai sa mergem! Ii place tare mult sa se balaceasca in apa mare.
In rest pe role nu stie sa mearga dar ii place cand il tragem de manute si oricum este super echipat, casca, cotiere, genunchiere tot si sta cuminte sa i le pun. Uki cred ca gasesti si numere pt Mariuca , noi insa le-am luat din Canada ca acolo ne-a apucat pofta.
O zi placuta si un week-end distractiv.
anca tanasica spune:
mi.e dor bre...dar in ploiesti au fost neste calduri zilele astea...si ea e intr.o zona de deal...e mult mai bine...e mai racoreala acolo la ea...oricum sambata ne ducem s.o luam acasa...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
super mami spune:
Valeria distractie frumoasa. Eu ma emotionez pan' la lacrimi la botezuri.
Peste o luna suntem si noi nasi...a 3 a oara. Suntem norocosi si avem finuti superbi....2 fetite si un barbatel mititel.
Spor la treaba si succes cu pregatirile. Abia astept pozele.Multumim de retete...maine fac. N-am avut timp pana acum. Carmen avea si ea o reteta buna buna. Mi-o mai dai ? Pliz
Tati aplecat pt o saptamana...suntem cuc singurele. Nu-mi convine deloc.
Am fost plecate toata ziua...duduia a picat lesinata cand am venit acasa...adica pe la 9....eu n-am somn...maine o sa fiu varza....ea o sa se trezeasca pe la 8....eu o sa ma tarai vreo ora pana ma trazesc....si o luam de la capat maine seara.
Na ca am facut si rezumatul
Nu-mi place sa dorm singura deloc. Verific usi si geamuri de vreo 10 ori pana ma lamuresc ca e ok...ma bag in pat....ma duc iar sa verific...iar ma bag in pat....iar verific....de vreo 10 ori in zilele bune 
Fiecare cu pasarica lui....eu am un cuib destul de generos...da nu-i pe alese asa ca...,n-am ce-i face 
Ok...imi pun un filmulet pt relaxare...cu J Lo....comediuta
Imi plac comediile romantice...ma relaxez total.
Pupci si good noapte
Alexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Adriana care e adresa voastra de pozici....vreau sa mai vad poze cu bebelina cea mumoasa. Ai mai pus poze ?
Pupam copilasii frumosi 
Isabella un besito si pt voi. Noi am reusit sa vorbim cu prietenii de acolo si ziceau ca la ei e liniste si ca la tele nu arata nimic din ce-i povestim noi.
Nici ei nu pleaca inca, dar sunt pregatiti pt orice.
Din cand in cand sa mai dai o veste ca sa stim ca sunteti bine, da?
Asa un minut si o vorba. 
Doamne ajuta sa se termine cat mai repede nenorocirea asta. V apupacim tare. 
Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
quote:
Originally posted by super mami
Valeria distractie frumoasa. Eu ma emotionez pan' la lacrimi la botezuri.
Multumim de retete...maine fac. N-am avut timp pana acum. Carmen avea si ea o reteta buna buna. Mi-o mai dai ? Pliz![]()
Pupci si good noapte
Alexandra si Isabelita
Isabel
Ce reteta?
V-am
ca plec la munci ... e vineri ... yupiii 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
super mami spune:
Carmen inimioara su burticul meu ziceau de o reteta pe care ai postat-o tu acu' 100 de ani cand era monstrulicii bebeluci...ceva cu macaroane si branza. Ii placea lui Matei tare.
Am notat-o atunci, dar cum nu aveam inca astfel de preocupari casnice...nu stiu unde am notat.
Cum e la gradi...cum e la scarbici ?
Sunt absolut impresionata.....totul a mers exact cum am zis eu. Isabel pe la 8 imi cerea apa...a vazut copilul ca-s nesimtita si mormai ceva dar nu ma clintesc...a cerut pipi.
Normal ca m-am rdicat instant....de ceva vreme s-a prins. Cand vrea sa ma trezesc....zice pipi !!!
Asta in conditiile in care pe la 3 noaptea vorbeam la telefon
Mai, m-a apucat harnicia si am bagat la masina o papusa de-a Isabelitei. Dimineata cand s-a dus glont la masina de spalat a gasit un dezastru. Bile si buline iesite din corp...capul rupt...ochii dezlipiti...nasul nici nu-l mai gasesc....jaleeee.
Trebuie reparat de urgenta ca alta nu mai am de unde sa iau. Traumatizez copilul.
S-a trezit deja...by by.Alexandra si Isabelita Isabel
adriana spune:
Super mami,
n-am mai pus poze.. cateva doar.. aici
Noi plecam la munte.. mi-e putin teama.. dar sper sa ne intoarcem cu bine.
Pompilici![]()
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
adameasca spune:
Carmen, tu nu vezi ca Alexandra e gospodina? Da-i fetii o reteta de macaroane cu branza.
PS: daca se mai discuta mult despre asta tre sa-mi fac si eu, ca mi-ati facut pofte. ![]()
Alexandra, nasoala faza cu papusha. Si te apuci acuma de asamblat papusha la loc? Aduni bilutze si tot tacamul? Nu mai gasesti alta noua la fel?
Adriana, drum bun si concediu placut! Un pic de relaxare nu strica la o proaspata mamica.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca