Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mamacita,
mersi de raspunsul legat de legumele crude
am vazut pozele voastre de acu 2 zile iar azi am uitat sa scriu
Nu pot decat sa va felicit,sunteti o familie frumoasa si fericita!Bineintels ca l-as musca nitel de bulanase pe samuraiul cel elegantFaina si costumatia ta

fetelor,
am intrebat mai sus de mancarea copilutilor.poate cititi si poate si scrieti ceva legat de asta....10x

LA MULTI ANI Andrada!sanatate si fericire maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Zuzule... uitasem de mesajul acela cu mancarea.. m-am uitat in fuga.. asa ca hai sa raspund eu...

pe la 6-7 bem cam 200 ml de lapte

pe la 9.30-10 mancam 2 felii de paine cu unt si dulceata

pe la 12.30-13 mancam ori o ciorbita mai groasa ca un piure... si nu ii mai dau si felul 2, legumele le pasez cu furculita sau le toc marunt ca si pentru ciorba noastra(de fapt ii mai dau si din ciorba noastra) si doar carnita i-o mixez. sau ciorbita si ii mai faceam putin spanac, sau chiar si stevie, sau banana desert.

pe la 18-18.30 mancam un iaurt cu painica

pe la 21 bem intre 200 si 250 ml de lapte cu 2 masuri de cereale.

Intre mese avem gustari... banana, mar, kiwi (in general cel putin 2 din fructele astea pe zi) pufuleti, biscuiti

Nu pot sa iti spun ca ar fi bine cum ii dau eu... doar ca raspuns la intrebarea ta.
si eu ii dau sa guste ori crenvusti, ori sunca presata daca ne vede si cere... ii plac la nebunie maslinele spre exemplu. ii cumpar unele dietetice... fara sare.

ieri a mancat taica-su si nu a fost atent.. ac aprins un catel de usturoi de pe masa.. a muscat linistit si eu ma asteptam sa inceapa scandalul.. el nu a schitat nimic...

trebuie sa se invete si ei cu gustul alimentelor... zic eu, parere personala...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

Mai intai sa facem si noi urarile de rigoare.Mai avem putin si terminam listuta. Toti bebelusii s-au facut mari.

[red]"LA MULTI ANI !" Miruna Ioana -Miska
Andrada Cristina -Simonela
Sara Narcisa- Danna J
Vladimir -Sibip

Noi plecam la bunici si nu mai avem cand sa facem urarile.

Eu ii dau Dorei, cand este constipata ceai de musetel sau debridat.La ea isi face efectul foarte bine. Poate incercati si voi.

Avem si o veste buna. AZI A FACUT PRIMII PASI [/red]

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Gabrianah ti-am raspuns la PM...sper ca nu prea tarziu...

Fetelor, promit ca citesc maine ce ati mai scris, ca acum sunt terminata...Alexandra a avut un che de joaca acuma seara, ca de la 9 si pana mai inainte nu a vrut sa doarma

Noapte buna tuturor

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI FRUMOSI!!MIRUNA si ANDRADA

Da, se pare ca eu m-am panicat cel mai tare cu vaccinurile,m-am calmat citind la voi.Thx.
Alicia are un program de somn aiurea,azi noapte am facut petrecere in pijamale intre 2 si 4:30.Avea chef de joaca,daca o puneam in patut plangea,daca o luam in pat se juca,ma calarea pe mine.Pe sot l-am expediat in cealalta camera sa doarma ca mergea la servici dimineata.
Azi a dormit 3 ore de la 12 la 3 si seara la 10 s-a culcat.Sper sa nu se mai trezeasca,ma rog daca se trezeste sa adoarma la loc.
Am cunoscut-o astazi pe DANUTA ,de fapt ea m-a recunoscut si m-a abordat,eu nu ma uitam in jur cu ochii tot dupa Alicia,care acum a prins curaj si merge si afara.Este super simpaticaPe Mihai nu l-am vazit,facea nani acasa,ei dar ne mai intalnim noi doar stam aproape.

Alicia ma dispera , vrea tot ce vede la alti copii si merge sa le ia din mana.Care sunt mai mari dau de obicei,altii nu si se lasa cu plansete.Acum e inebunita dupa biciclete,trebuie sa ii iau una.
ZUZUle sa-ti zic meniul nostru care nu e la fel in fiecare zi,adica are zile cand mananca bine si zile cand mananca foarte putin.
la 5-6-7dimineata cam 200-230ml lapte
la11 cereale cu fructe,de obicei 2 fructe +cereale
la3-4 -una din urmatoarele:ciorbita de legume,le pasez cu furculita si pun putina paine,carnita tocata cu cutitul,sau galbenus de ou,albus nu-i place;pilaf de orez cu peste sau pui;piure spanac;piure cartofi;i-am mai dat si mancare de a noastra fara prajeli.
la7-8 cand am timp fac cate ceva de ex mamaliguta,macaroane,gris,orez cu lapte fiert,papanasi,chiftele.Cand nu iaurt cu cereale,paine cu unt,mar cu biscuiti,biscuiti cu lapte.
la 10-11 lapte cam 200ml.Cantitatile de mancare difera de la 100 la 250gr.Intre mese mai rontaie biscuiti,paine.
ELLINIA imi pare rau de Stefanut,si noi am patit dar nu asa de rau si ne-am intors tot la pampers.
IONELA felicitari Dorei pentru primii pasi!

Somnic usor!
Carmen si Alicia.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Sara Narcisa - Danna J. Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si iubita.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Nino !Adseana , multumesc pentru Felicitarea superba!Fetita mea azi implineste Primul Anisor din viata! Sunt tare bucurosi si mandri de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimneata!
La multi ani (cu intarziere), Alexut, Daria, Delia, Calin, Miruna si Andrada! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
La multi ani si sarbatoritei zilei de azi, Sara!

Am vazut o gramada de pozici, nu stiu exact daca retin ce si cum.
Incep cu "maharul de Constanta" dupa care m-am topit vazandu-l; continui cu Raducu tuuuuns si cuminte foc si cu petrecerea lui reusita. Imi pare nespus de rau insa pentru incidentul cu arsura (dar acum sunt convinsa ca deja e bine). A! si concediu placut si odihna maxima, Ligia!
Bia si dezmotatul Cezarica m-au incantat la fel de mult, iar proaspatul cavaler Cezarica arata tare bine tuns asa keliuta... Baiat mare, ce mai!
Rares e un dulce si un frumos ca intotdeauna, ii place tare mult sa se tolaneasca pe iarba, iar hainutele sunt tare sic.
Oanamaria, am vazut multitudine de bucate gustoase ce ai pregatit acolo si iti ofer multe pentru ca stiu ca ai muncit singurica. Despre ginerica ce sa zic? E frumos, e zambaret si vad ca si pentru el jucariile nu prea conteaza, tot mai importante sunt chestiile de pe la bucatarie... Se vede ca a crescut mult si ii trimitem multi
A! I-am vazut si pe Bubu cel frumos si mamica lui cu burtica si fluturas in par . si voua!

Sincer, daca am uitat pe cineva, mii de scuze.

Gabrianah, ma bucur mult ca Gabriel e bine in sfarsit si sa stii ca m-am amuzat citind patania voastra la teatrul de papusi. Cred ca iti e tare greu cu 2 copilasi asa micuti, dar sunt convinsa ca satisfactiile sunt pe masura. si sanatate multa!

Daria, v-am vazut la Teo si numai cu ochii pe voi am stat cam 3 sferturi din emisiune (atat mi-a permis Daria mea sa ma uit). Foarte frumosi, iar pozele la fel. Ma bucur ca v-ati simtit bine, si sincer mi-as fi dorit sa-l vad si pe Brien acolo, desi nu-mi inchipui cum ar fi fost sa alergi toata emisiunea dupa el.

si pe mai incolo!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Sara !
Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa, norocoasa, sa ai viata frumoasa!
danna Petrecere frumoasa!

gegea, thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Sara!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, mereu frumoasa, fericita si iubita! Multe Dannei, pe pare o asteptam pe aici mai des.

Ionela ti-am trimis un e-mail.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput