Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
rrox3 spune:
a sunat cam intepat... va mai trimit o data
![]()
Scuze, n-am apucat sa vizionez nici o poza, da' recuperez in weekend.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
rocs,
de acord asupra parerii despre vaccinuri.
mamacita,
10x pt raspunsul despre rahi.Ideea e ca eu inca nu stiu daca voi face pana la urma cezariana.Sunt in ceata rau
ma gandesc si la recuperarea de dupa avand in vedere ca -l am si pe Bubu...uf...nu stiu...
rrox3 spune:
Zuzu parerea mea, cum ti-am spus si pe mess dealtfel
, las-o pe Missy sa decida. Daca e totul ok, pe eco arata ca e numai bine pozitionata, las-o sa se nasca natural. O sa fie mult mai rapida nasterea decat la Bubu. Dar spune-i clar lui Fritz ca la cel mai mic semn de neregula sa-ti faca cezariana. Si gata. Nu-ti mai face atatea griji. O sa treaca si o sa ai o fetita minunata. 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
10x rocs
io ma rog la Doamne Doamne sa fie bine.Sa vedem.Pe 8 am iar programare la Fritz si o sa mai discut problema.(sper pe 8 sa facem filmulet ccu bb mic ca si lui Bubu i-am facut
)
ellinia,
imi pare rau pt ce-a patit Stefanut.
sa-i treaca repede repede!
Inca o
(hai ca azi e ziua intrebarilor):ati dat sau dati legume proaspete la copiluti?De ex rosii,castraveti?Ma tenteaza sa-i fac o salatica
pisicuta si matei spune:
Salutare mamici si pitici!
Azi am venit si noi din vacanta.Multumim pentru urari si noi uram LA MULTI ANI pentru toti copilasii pe care nu am apucat sa ii felicitam cat am lipsit.
Party nu am facut ca toata lumea e in vacanta.Doar am suflet in lumanare pe care de fapt a stins-o cu mana ca de suflat sufla,insa nu ajungea pana la lumanare si s-a hotarit sa o stinga intr-un mod mai neconventional.De pe tava a luat parfumul,pix-ul,caseta audio,crucea si a atins banii.Party facem saptamana viitoare cand vin colegii mei din vacanta!
In rest a reusit sa ia in greutate 400g si avem acum 7.400g,dar si mananca non stop.Spre exemplu azi intre 8 si 13 a mancat o banana de 300g,200g cereale,250g supa de zarzavat si vreo 4-5 feliute de rulada de piept de pui.
In rest am avut o mica recidica cu fecalele dar se pare ca si-a revenit.recidiva a fost de la ou(galbenus)-care desi ne-a fost indicat sa il reintroducem in alimentatie nu il suporta inca!
Cam atat deocamdata.revin ![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
cenia spune:
salutare fetelor, iata ca mai aparem si noi pe portativ dupa se pare cam mult timp! as vrea sa felicit din urma incepind cu draga de mamacita(care am reusit ei eu sa vad un album cu poze nu stiu prin ce minune!!!) super familie si mamica!
deci LA MULTI ANI din toata inima si sa fiti fericiti
Alexandru (n.25 aprilie) Mamacita
Daria Maria (n.25 aprilie) Mihaela
Delia (n.26 aprilie) Loreen
Calin George (n.26 aprilie) Connie 1974
Bai Caline! tu care esti iesean ca noi, sa te faci mare sa ii bucuri pe parintii tai mereu , sa fii destept si cuminte!
Miruna Ioana (n.28 aprilie) Miska
Andrada Cristina (n.28 aprilie) Simonela
Sper ca ati sarbatorit frumos ca ati facut poze de la aniversare si ca sunteti fericite alturi de puiutii vostrii!
Noi suntem bine, am facut vaccinul. acum suntem miriiti nu mincam mai nimic dormim de spargem si mergem toata ziua pe afara si ne bucuram de soare. mincam infim de putin in comparatie cu lunile anterioare dar asa scrie la carte asa ca nu ne speriem. avem aprox 12 kg, 76 de cm 8 dinti, 3 masele si a patra erupe acum. cel mai aiurea e ca la canini gingia e tare se vede alb, aruptie precoce, trebuie s anu ii dau calciu, sa nu ii dau mult lapte cel mult 500 ml pe zi dar al meu nu poate fara biberonul cu lapte( la 6 dim, la prinz, si seara la culcare deci iese 750 ml)
in rest nu vrea sa manince mincare de bebe, vrea el lingurita si face crize de nervi daca nu ii dau sa mestece si el in castron... na e baiat mare.
am facut citevaq pozici in ziua de pasti si cam atit
pa va pupam
Cenia si David
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/5b84re2&.view=t
adseana spune:
Mai inainte a plecat Bia de la noi...asa cum o stiti si voi este o fetita super frumoasa, cu niste ochisori ca doua stelute
...si este foarte sociabila, nu ca Alexandra mea...se joaca, merge la toata lumea, rade, pe cand a mea printesita vrea numai la mama si daca cineva incearca sa o ia in brate automat incepem sa plangem
...deci, vizita lor a fost fffff scurta, se grabeau saracii ca mai au ce merge pana acasa...dar ne-am simtit foarte bine, am povestit, am ras si ne-am jucat un pic cu cele doua printese.Poze
...am uitat sa fac de la inceput, asa ca nu am decat cateva, si acelea facute in fuga...o sa le descarc si le voi pune in album...
Va pup si mai revin...poate chiar azi...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
gabrianah spune:
fetele!
sintem bine, am terminat ieri seara portia de antibiotic, parca nu imi vine sa cred cind pun mina pe fruntica lui ca nu mai are febra!e o senzatie asa de placuta sa ii simt fruntea racoroasa!:)
acum nu mai pot sta, ma duc sa il pregatesc pe nati de nani.
Adseana ce ma bucur ca au trecut si pe la voi anka si familiuta ei!ti-am trimis pm
pupici, ana
mamacita spune:
Multumim si Teodorei si ceniei. cenia,v-am vazut pozele,nici voi nu sunteti mai prejos,si ce perisor mare si des are David!
Teodora,incearca asa,cu pere de mai multe ori pe zi(2-3),necombinate cu cereale,iar dintre cereale incearca sa- dai mai mult musli,evita orezul sau cerealele care contin orez.Poti incerca si prune[eventual suc],dar ca si zuzu,iti spun din citite,nu din incercate.Iar cheia nu sunt sucurile,ci hidratarea cat mai buna.A,si evita alimentele prea bogate in fibre,excesul produce constipatie[deci efect invers]/
zuzu,nu te-as sfatui castraveti,sunt prea greu de suportat chiar si de catre multi adulti datorita arsenicului continut;rosie am incercat,fara samburi si pielita,si i-a placut,dar a papat putina[ca toate legumele dealtfel]
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
gabrianah spune:
pisoiasbine ati venit din vacanta! se vede ca i-a priit lui matei, la cit a pus pe el!!
super!!
dar are pofta de mincare nu gluma!