Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
andrruzza spune:
ellinia, off mititelul! Poti sa incerci acum cat e iritat si il supara pampers let's go, sunt mult mai fini, moi, poate ii suporta mai bine.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adseana spune:
LA MULTI ANI ANDRADA!
LA MULTI ANI MIRUNA!
Elliniaimi pare rau ca Stefan a facut asa o alregie urata de la alt tip de scutecel...si Alexandra a facut cand am incercat prima data alt tip, dar nu a fost chiar asa de rau, si am hotarat ca nu mai fac asemenea experiente cu fundicul ei...asa ca am ramas la pamers.
Noi suntem mai bine azi, Alexandra nu mai are febra, deci se pare ca a fost o reactie la vaccin.
Acum o asteptam pe Bia, care trece pe la noi, in drum spre casa, cu mamica, An-k, si taticul ei.De-abia astept sa o vad si personal pe scumpetea de fetita
Va pup si mai revin
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
teodora racz spune:
Adseana ma bucur ca sunteti bine!Si Antonia a vut putina febra dupa vaccinul de 1an dar in 24h am scapat de ea!
Ellinia imi pare rau pt.funduletul rosu;cred ca ai avut o noapte de pomina!
Mamacita esti superba!Iar despre Alexandru ce sa mai zic!Crai mare!
Teodora si Antonia
teodora racz spune:
Am uitat;
Fetelor Antonia este foarte constipata;face kk la doua zile dar foarte tare si cu dare de sange;i-am dat Lactuloza sirop dar se pare ca a tinut doar cateva zile;plange tare cand face kk si ne chinuim chiar si o ora;nu vrea sa stea decat in brate pana face si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea!Mi se rupe sufletul!Mananca fructe zilnic,iaurt,bea lapte si tot nimic!
Ce pot sa fac?Ce sucuri ar ajuta-o?
La multi ani Andrada!
Teodora si Antonia
zuzunaki spune:
teodora,
incearca ceai de fenicul(exista si de la hipp ,parca si de la nestle,ceai de fenicul cu suc de mar,bubu bea f mult si e bun pt digestie).regleaza scaunul.poti sa -i dai si pere in cereale si ele sunt bune.stiu si de prune dar nu sunt sigura daca merg pt varsta lor(n-am incercat)
revin mai dup-amiaza
tuturor
ninocikap spune:
hai ca intram si noi un pic pe aici...
Alex doarme...dimineatza am iesit.. dar doamne ce bate vantul...acum vad ca a iesit si soarele...nici dimineatza nu ar fi fost chiar deloc rece daca nu batea vantul.
Ellinia ne pare rau ca ati avut probleme, pupam funduletul sa treaca repede. 
Teodora imi pare rau ac nu te pot ajuta cu nici un sfat.. mai ales ca spui ca mananca si fructe... mai bine mergeti la un doctor.. poate are ceva probleme cu tranzitul intestinal..si va ajuta cu ceva. multa sanatate si voua.
Adseana sa o saluti pe An-k , sa faceti poze...si abia o asteptam inapoi pe forum. sanatate si voua si sper sa nu mai revina febra, de la vaccin a fost.
Zuzunaki nu ma bag la sfaturi cu socrii, ca sunt niste specimene unu si unu, socrii in general... asa ca doar sanatate multa si sper sa se rezolve toate cat mai repede.
eu sunt tare suparata de aseara de la meci...
dar atat putem se pare... ca sa nu va mai zic de barbate-miu care era asa de suparat ca nici cu mine nu a mai vrut sa vorbeasca.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
adseana spune:
Teodora, Nino mersi mult!
Nino si eu m-m uitat la meci, desi al meu nu e mare microbist, mai tare sunt eu
...microbista, ca sportiva...
.Dar asta e, au facut un lucru mare ca au ajuns in semifinale...erau la un pas de finala, dar s-au cam culcat pe o ureche...oricum

Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
ninocikap spune:
Asa e Adseana la noi totul se termina cu "Era prea frumos ca sa se intample". asta e.
Hai Steaua in continuare.
eu sunt stelista de cand ma stiu, dar cred ca aseara m-as fi ofticat ca nu s-a castigat oricare echipa romaneasca ar fi fost.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
rrox3 spune:
La multi ani Miruna si Andrada!! [pup
Sa cresteti mari si frumoase, sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati mamicile!
Teodora da-i pere sa pape. Si da-i pe parcursul zilei, de mai multe ori, nu doar o masa de fructe. Poti sa-i dai si suc de fructe. De portocale ar fi bun. Dilueaza-l cu apa plata. Incearca si apa plata Izvorul Alb, daca acum folosesti alta, e mai diuretica. 
Oanamaria eu am vazut mai demult site-ul cu vaccinarile. Nu trebuie sa te sperii chiar asa de tare. Mi se pare cam exagerata si cam isterica abordarea de acolo. Orice vaccin, ca si orice medicament are niste riscuri. Cativa dintre pacienti vor avea probleme pe care nu le-ar fi avut daca nu ar fi facut vaccinul. Dar restul, marea majoritate va beneficia de imunitate si va fi OK. Deasemenea intotdeuna din 100 copii vaccinati or sa ramana 2-5 care nu o sa dobandeasca imunitate in urma vacicinarii si este posibil sa contacteze boala dupa aceea. D-aia se fac rapeluri la vaccinurile importante, pentru a se diminua/ elimina procentul de neimunizati. Eu i-am facut Mariucai vaccinurile obligatorii plus ROR (atunci nu era obligatoriu decat antirujeolos) plus antivaricela, antiHIB si anti hepatita A. O sa i le fac si Ioanei. Si treaba cu imunitate doar pe termen limitat e tot un soi de exagerare. In timp titrul de anticorpi scade, dar daca se contacteaza boala, organismul o recunoaste imediat si titrul de anticorpi creste rapid, in felul asta boala trece aproape nesimtita.
M-am bagat si eu in ianuarie pe un topic care discuta despre vaccinuri si am plecat satula de acolo, chiar mi-am iesit din pepeni la un moment dat. De unde pana unde atata ardoare in dorinta de a defaima vaccinurile?! Sa fim seriosi, am scapat de o gramada de boli cu ele. Si numai experienta mea personala mi-e de ajuns. Eu am facut toate bolile copilariei si nu afost deloc bine. Mariuca mea nu a facut nici una si ma bucur ca am putut s-o feresc de ele. In plus si daca faci bolile absolut natural risti o gramada de complicatii nasoale, nu e totul roz si mamaaa ce imunitate minunata ai dobandit.
Parerea mea.
tuturor! Sunt la serviciu si am treaba.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
Va multumesc mult tuturor pt complimente
si pt suportul moral
Cu socrii e un pic mai ok,asta de cand am "intrat"nitelus in soacra-mea mai acu´vreo 2 zile.De atunci a venit seara mai mereu,l-a scos pe Bubu la plimbare in fiecare zi(asta oricum o mai face din cand in cand),deci se poate![]()
Vroiam sa va
ceva.Cam cand renuntam la creme(gen "brei",cred ca stiti despre ce vb
)?Eu la o masa de cereale(crema)momentan nu am de gand sa renunt pt ca sunt o sursa de hrana sanatoasa si m-as bucura si pe viitor sa aiba la micul dejun mai mereu cereale.Va intreb pt ca Bubu papa cam asa:
(9-10 trezirea,laptic)
12-cereale cu lapte(milchbrei)amestecate cu fructe ori natur ori juma de borcanel hipp
16-17-masa de legume cu carnita/ou
20-20.30(alternam o zi cu o zi)crema(cereale,biscuiti,etc)cu fructe sau iaurt cu fructe(servite pe modelul de mai sus)
22-laptic la culcare
Intre mese nu prea avem gustari,doar dimineata ,la vreo ora dupa laptic papam painica cu unt(rar cu putin almette).
Voi ce mai dati de papica puilor?CAm cand introducem si alte alimente mai altfel decat bebelesti
?Nu ca m-as grabi neaparat dar incet-incet trebuie sa papam si altceva,nu?Doar suntem copilasi de-acum
De ex,ieri dimineata imi fiersesem eu 2 cremvursti si i-am dat si lui sa guste(
).Nu va spun ce miam miam i s-au parut!
Stiu ca parca s-a mai discutat de miere...inca nu e totusi indicata,nu? Din ce-am citit eu cam pe la 2 ani e ok.
Pupici tuturor,multa sanatate copilutilor care mai sunt bolnaviori
si un uichend frumos cu mult soare!