Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

ANUNT IMPORTANT:
(in paranteza fie spus, m-ati facut geloasa, fiindca toate v-ati incuscrit pe aici!)Asa ca:
Baiat prezentabil- ma numesc David si am 1 an si citeva saptamini,serios,deja pe picioarele mele(adica merg nesustinut), caut domnisoara in vederea prieteniei! Astept raspuns de la mamici!
Vad ca deja ati facut perechi as vrea sa curtez vreo domnisoara, dar nu stiu exact care sunt alese si nu vreau sa ma bag peste vreun cavaler! Daca ne bagam peste samuraiul de la Constanta s-ar putea sa luam o trinta sanatoasa la gabaritul pe care il are!!!
Noi am vizionat pozele Alexandrei a lui Adseana si este minunata! atit de frumoasa incit te topesti in fata ochilor ei de chinezoaica mica si delicata!
Gata v-am lasat si speram sa fiti bine cu totii
sa scriem si noi meniul:
6 dimineata: 150 ml lapte
9 : piine cu unt sau fructe cu biscuiti
14: ciorba cu carnita sau legume cu carnita si 150 ml lapte
17: brinza cu mere sau brinza topita cu piine
21: lapte 150 ml si somn
toata noaptea: ceai 150 ml in multe reprize
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/5b84re2&.src=ph

http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=6a2e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Andruzza rrox thx fetelor, ma bucur ca nu ne-ati uitat!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARA NARCISA!
sa fii fericita sa fii iubita sa ai o mama prea bucuroasa de tine si sa fii binecuvintata de catre Dumnezeu!
la multi ani inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita Please, vreau si eu invitatie sa vad samuraiul!!

Andruzza Rares e din ce in ce mai frumos, nu stiu cum reuseste si binenteles, seamana cu tine Si pare maare!!! E ditai cavalerul.

Apropo de dimensiuni, joi am fost cu Ioana la Medicover si a trecut si ea putin de 10 kg. In sfarsit! Are 75 cm. si facem cateva zile aerosoli pentru extrem de usoara bronsiolita pe care o avem. Are cate un harait pe zi cateva minutele pana tuseste si gata, nu e nimic grav. Dar a urlat cat a ascultat-o pediatra si cat am masurat-o si cantarit-o de mama, mama. Pe hol n-a avut probleme, a plimbat un iepure barosan de nas tot holul...

si mai incerc sa vad pozici.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

zuzunachi!Am vizionat pozele esti o super erou mamica si esti frumoasa! de micul prichindel nu mai spun! e fain de tot!ce mai!!!!
m-am gindit insa chiar si noaptea la relatia ta cu socrii! mi-a ramas intiparit in minte ce ai scris, nu stiu de ce!!!? ai spus sa iti scriem.........din cauza sarcinii aveam si eu ginduri negre sa le zicem(adica ai furtuni hormonale); acum sa nu te superi pe mine!!!!... aveam impresia ca sunt neglijata si ca nu le pasa de mine, ca nu vin sa ma ia cu masina de la servici etc.. ca sunt extenuata din cauza lor(de parca aveau vreo vina!!!)asta e una;
si doi: nu faci absolut nici o brinza daca esti imbufnata cu socrii! fii tu cea inteleapta! nu sa pupi undeva, cum spuneai! ci doar sa le solicit intii ajutorul indirect prin sot( suna-l la servici si pune-l sa ii sune sa le solicite ajutorul, spune-i ca iti este jena sa le-o ceri direct!) daca ii reprosezi lui ceva, nu reusesti decit sa il amarasti pentru ca are parintii cum ii are. deci, fii tu cea mai desteapta si profita de prezenta socrilor in apropiere. nu poti direct sa te duci sa il lasi pe baiat la ei cit timp pleci????nu -i nimic! trebuie sa gasesti o cale de a o face!(chiar daca nu ai treaba, du-te si te plimba singura sau fa-ti treaba) suna sotul si spune-i ca vrei sa pleci si sa lasi copilul la socrii. foloseste-l ca intermediar si apoi, dupa mai mult timp iti faci tu avint si le ceri direct sa vina sa stea cu nepotul "ca nu mai poti din cauza burtii". incearca sa fii mai putin agresiva, chiar daca ei stau nemiscati cit copilul maninca hirtii sau prostii de pe jos.(stiu! e imposibil; dar incearca) doar asa ai sa ii faci incetul cu incetul sa se obisnuiasca atit de tare cu nepotul, incit o sa iti solicite chiar ei sa il lasi chiar si peste noapte la ei. dar trebuie sa fii tu cea blinda, inteleapta, cu planuri de strategie, adica le inoculezi nepotul incetul cu incetul in singe! ai sa vezi! daca socrii vad ca ai incredere in ei se vor deschide si ei. nu se misca de pe canapea, fiindca simt ca esti ostila si ca nu ai incredere in ei. ei isi spun ca nu se baga, ca sa nu se puna rau cu nora! dar deja s-au pus rau cu tine, asa ca, incearca sa intinzi tu puntea ca sa treaca ei spre tine, daca tu nu vrei sa iti calci pe inima cum s-ar zice.
Atentie, e doar un sfat! Nu vreau sa invadez intimitatea ta, nu vreau sa iei in nume de rau. Citeste ce am scris si doar amuza-te, sau nu ma baga in seama.
Eu fac tot posibilul ca puntile sa existe intre mine si socrii mei, sa stea cit mai mult timp si, desi sunt rupti cind vin de la servici, nu pot sa respire fara nepotel!!Nu stau mult cu el, dar cit stau, ma ajuta sa respir si eu si sa fac cite ceva!(in paranteza fie spus, cit l-am lasat in grija altora s-a lovit la cap cu un cucui foarte mare, a mincat prostioare, a mers mai dezbracat dar am zis ca nu-i nici o problema, mi se putea intimpla si mie sa cada, samd)
inca o data iti zic, fii tu cea desteapta si fa astfel incit lucrurile sa mearga bine pentru tine!tu esti cea mai importanta si bineinteles copii tai, dar nu te extenua nici acum cit esti insarcinata, nici mai tirziu! Socrii nu ti-i alegi ca pe prieteni! astia ii ai, cu astia "defilezi" vorba sotului meu!
asa ca.. succes la defilare!
o prietena virtuala, Cenia si fiul sau David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI SARA!

Danna

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, thxSanatate Ioanei.

cenia, hai ca ma alatur si eu voua cu anunt matrimonialnici noi nu avem cuscrii.

Noi abia ne-am intors de la Medicover, l-am dus la dermatolog ca ii tot apar niste buburuze mici mici pe obrazi, dar nu are nimic.
De o luna tot imi propun sa-l programez pentru analize, dar aman momentul ca mi-e tare mila sa-l duc sa-l intepe, dar pana la urma tre' sa mergem.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am reusit sa pun pozele de ieri de la intalnirea cu An-k...in albumul 19.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Multumesc pt.ajutor Ionela,Mamacita,Zuzu,Nino,Rox!Sper ca vom reusi;Adseana asa-i si Antonia!Pana se obisnuieste cu omul strain trece ceva timp!
Pisicuta dar aveti pofta de mancare nu gluma!

Antonia si Teodora
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dora2antonia/album?.dir=/1f08&src=ph

racz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

cenia multumim pentru mesajul frumos de ziua Sarei Zuzu, pupicei pentru felicitare!Noapte buna tuturor si sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput