Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

scisem o groaza si am pierdut mesajul
Fac un rezumat.

mamacita ai un baiat superb, cu fetisoara de jmecheras si imbracat f sic. Si tu arati f bine, tinutele de motz si a ta si a sarbatoritului au fost super!

zuzu, si tu si bubu sunteti niste draguti!

carmenduta, Pojar??? si vaccinat? brrr, saracii de voi

va multumesc pt complimentele facute de la ultimul meu mesaj. Gradina si casa sunt locul copilariei mele. Acolo m-am nascut si acolo acum locuieste mama mea singura si noi mergem in weekend!
Habar nu am de preturi in zona!(zona e un sat de linga Bran)

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.
Noapte buna pitici.

Facem si noi urarile de "LA MULTI ANI !" Delia -Loreen si
Calin George-Connie 1974

Am vizionat vizionat si eu noile poze ale bebelusilor. Toti sant frumosi e nu se poate. Mi\e drag de ei de nu mai pot.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Offffffff, zuzunaki,eu nu pot sa dau sfaturi deoarece nu am socri.Nu stiu daca sa-mi para bine,sau rau.Sotul meu sufera ca este singur,dar se intelege foarte bine cu parintii mei si sper sa compenseze lipsa parintilor lui.

Ai grija de tine si de bebe mic.Sa nu patiti ceva daca te enervezi.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI DELIA si CALIN!!!Sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi!

Iar m-a prins 1 noaptea,de abia am reusit sa va citesc,sa vizionez ceva pozici.L-am vazut pe ALEXUT un scump,se vede ca nu sta locului din poze;
pe BUBU tare dragalas si mami frumoasa cu burtica;pe CEZAR motat si dezmotat la fel de frumos;pe RARES cu ochii lui superbi,se vede ca-i place in iarba;pe BIA o scumpa cu rochita ei asortata la culoarea ochilor si pe RADU dulcic imi place cum ii sta tuns.

OANAMARIA m-ai dat gata cu ce ai postat,cred ca nu-i mai fac de acum incolo nici un vaccin,ror-ul il am cumparat dar cand am citit ce efecte negative poate avea mai bine asi prefera sa faca bolile respective.Voi ce parere aveti,Serios m-am speriat tare mai ales de polio,ati citit???

DARIA faine pozele,bine ca v-ati distrat asta conteaza.Care a fost surpriza pregatita de tine totusi?Si mie mi s-a parut ca au fost prea multi invitati pentru o singura emisiune,ca fugea Teo de la unii la alti si de abia apucau oamenii sa spuna cateva vorbe.
DANUTA sanatate lui Mihaita ,eu te inteleg ,si eu sunt disperata cand e puiu bolnavioara.Mai ales ca tu si lucrezi si mergi zombi la servici,cred ca esti epuizata.
ZUZU nasol cu socrii,tu incearca sa nu te enervezi si fi si tu nesi,zi-le cu tupeu sa vina cand ai nevoie si ce ai nevoie calcat etc.
Daca ei nu se simt...
Eu ma inteleg bine cu soacra,socru nu am,ma ajuta cand vine pe la noi,cand am nascut a stat 3 saptemani cu mine ,nu m-a lasat sa pun mana sa fac nimic ,mi-a adus mancarea la pat.Acum mi-e mila de ea saraca ,e foarte trista de cand si-a pierdut copilul,doar Alicia o mai inveseleste.
CARMEN of saracutul,pojar,sa faca o forma usoara!

Ma duc la somnic ,mai aveam sa raspund la mai multe fete dar mi se inchid ochii.

Somn usor!Cred ca numai eu mai bantui la ora asta pe net si cine moare de somn dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

M-am uitat aseara tarziu la pozici, dar nu mai puteam sa scriu de oboseala. L-am vazut pe Bubu la iarba verde cum admira florile, baiat mare si frumos foc. Iar mamica lui o graviduta superba!
L-am admirat cu mare placere pe Alex cel shic, ma ce bine arata el in sacou! E mortal! E faina rau si broasca aia a lui! Iar tu mamacita arati trasnet, eu cred ca ai tu o licoare secreta de arati din ce in ce mai bine. Foarte dragutz costumasul tau, mi-a placut. Si pentru ca e si sotul tau in poze, si el arata foarte bine, si parintii vostri la fel.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'neatza!

vazut poze cu Alexutu frumos,nevoie mare ! Frumoasa mamica,eleganta,petrecere reusita,simpatica broscuta!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Am vazut si eu aseara tarziu poze cu 2 baietei super simpatici si super frumosi:

Zuzu ai un baietel frumos foc, dulce, si mare.IAr tu esti o graviduta frumoasa si eleganta.Am vazut ca suzeta e prietena buna cu voi...si cu noi.Iar de socrii...no comment...nu stiu ce sfaturi sa iti dau, ca nici ai mei nu-s mai buni.Va pupam

Mamacita, samuraiul Alex e super shic, de fapt asa cum ne-am obisnuit si pana acum.De sunculitze...nici nu mai pomenesc.E mare, frumos si scump baietelul tau.Si broscutza e frumoasa, ne-a placut si noua.Si voi aratati foarte bine, eleganti, ca de obicei.Iar tu, arati pe zi ce trece tot mai bine.Care e secretul?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

azi am inceput bine ziua caci m-am uitat la pozele lui Alexut, "maharul de Constanta", si l-am admirat cum merge si cum isi cara avutul in testoasa...testoasa e de la crazytoys? Mamacita fetele te-au complimentat si bine au facut, ca meriti, tare mi-a placut si mie cum iti sta, mandra mamica al unui superb baietel. Mie mi-a facut reala placere sa ma uit si la pozele cu bunicii (asta poate ca, in special, pentru ca noi le simtim atat de mult lipsa)

Carmenduta, imi pare sincer rau de pojarul lui Rares. In capitolul anterior am povestit si eu acelasi lucru: un baietel care a facut rujeola indusa de vaccin. Diferenta e ca tu crezi ca a luat boala de la spital, oare asa sa fie? La cat timp dupa vaccinare a facut boala? In cazul lui Danutz a fost la aproape o luna. Oricum ceea ce ma pune pe mine pe ganduri e ineficienta acestui vaccin; in mai putin de o luna aud de doi copii care fac boala desi sunt vaccinati. Nu sunt medic, deci ma abtin de la alte afirmatii, nu vreau sa aberez...

Caramella, intentia mea nu a fost sa te sperii, desi recunosc ca si eu m-am inspaimantat cand am citit cele scrise acolo de un medic. Eu doar vreau sa spun ca ar trebui sa ne informam mai bine inainte de a-i vaccina. Nu sunt medic, deci nu pot gasi argumente contra celor enuntate acolo. Din acelasi motiv (putzinatatea cunostintelor medicale) am fost atat de influentata (ieri toata ziua m-am gandit) de cele ce am citit. Eu nu stiu ce sa zic, daca e adevarat sau nu. De asta am postata link-ul ca sa aflu si parerile voastre. Mie mi se pare un lucru demn de luat in seama. Prefer sa faca rujeola decat boli autoimune sau alte cele...
Acum tinand cont de absenta reactiilor fetelor care au postat dupa ce am scris eu (cu exceptia ta, desigur) ma gandesc ca poate ne-am aprins noi prea tare citind niste prostii? Sau poate nimeni nu au deschis link-ul...Eu inca mai astept pareri...Oare cele enuntate acolo sunt niste imense aberatii sau o fi si un sambure de aedvar la mijloc?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Oanamaria... eu una am incercat ieri sa vad informatiile pe care ni le-ai dat... dar dupa ce intram pe pagina data de tine.. cand dadeam clik pe un anume tip de vaccin ..imi dadea eroare... nu gasea adresa ..sau ceva de genul asta... poate si alte fete au patit la fel... eu o sa mai incerc si azi.. probabil imi face net-ul figuri...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Nino, imi da si mie eroare acum pentru link-urile de la punctul 3. Incearca la punctul 2 si vezi ultimul articol: vaccinarea impotriva bolilor copilariei...

Repet, nu vreau sa va sperii, vreau doar sa aflu parerile voastre. Eu una imi tot spun ca nu poate fi adevarat...

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput