Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
ninocikap spune:
acum am reusit.... eu incercam sa ma duc excat pe fiecare tip de vaccin ..si nu mergea...
doamne ce de mai zic acolo... citeam si eu la ROR spre exemplu.. care se face la 1 an.. si deja l-am facut...
nu stiu ce sa zic.. daca e tot ce scrie acolo adevarat.. dar cred ca ceva ceva...tot o fi...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
Mamacita acum am reusit si eu sa vad pozele cu voi, frumosilor. si ce cavaler aveti de acum...
dar imi place cea in care doarme.... si cu Alex e la fel..imi vine sa il mananc de drag.. cand ii vad fatuca pe care o are cand doarme... ca acum... ca altfel nu reuseam sa vad eu pozele. foarte frumoase...si sunt convinsa ca v-ati distrat.... dar ati uitat broasca acasa... cand ati plecat la petrecere... ![]()
eh.. mai avem putin de tot... si incepem un nou capitol in viata noastra... cea de copilasi nu...? ma refer aici pe forum... Vom deveni si noi copilasi.. nu mai suntem bebelusi..![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
carmenduta2003 spune:
Oanamaria, Rares al meu a facut vaccinul la 9 luni, iar boala s-a declansat la 1 an si o luna, deci dupa 4 LUNI. De asta cred ca a luat-o din spital, pentru ca era spital de boli infectioase si s-a declansat cu febra la sase zile dupa ce l-am internat. Eruptia a aparut dupa alte patru zile. Nu sunt convinsa suta la suta ca e pojar, dar doctrorita pediatru a spus ca seamana foarte mult cu pojarul, nu cu alta boala infectioasa, desi eruptia a aparut putin atipic, nu dupa urechi, gat si fata, ci pe burta, apoi pe fata si pe restul corpului. De ieri a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasucul. Nu am de gand sa-l duc iar in spitalul de boli infectioase ca sa ne o certitudine cu privire la diagnostic, mi-este pur si simplu teama sa nu mai ia ceva.
Gabrianah, ziceai de pojarel, am inteles ca trebuia sa fi avut tri sau patru zile febra. Rares a avut aproape doua zile, si doar in prima zi a facut f
ebra mare. Nu stiu ce sa zic, ma mai uit pe internet dupa simtome.
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate, sunteti niste dragute.
Poze Rares
Varsta Rares
carmenduta2003 spune:
Scuze, pupicii erau meniti sa fie la sfarsitul mesajului si erau adresati tuturor. Nu stiu de ce au nimerit acolo. Va pup pe toate si pe bebelusii vostri frumosi.
Poze Rares
Varsta Rares
danuta_t spune:
la toata lumea. Azi sunt in forma. Multu mult de sustinere, m-am speriat mai mult decat era cazul. Mihai e OK, dr l-a ascultat la plamani - nimica, i-a palpat burtica - a zis ca n-are gaze, splina, ficatul nu sunt marite, n-are rosu in gat, la urechiuse este OK. Concluzie - copil sanatos. Deja incepuse cu scaunele legate, temperatura nu mai avea. Il mai tin si azi la regim si incepem apoi sa revenim la alimentatia normala. Ieri la pranz a papat binisor, iar dupa somnic, deja mergea fara sa-si mai piarda echilibrul. Cred ca cele 2 zile de foame ii slabisera fortele. Azi de dimineata si la pranz iara, a inceput sa ceara de mancare, asa dulce cum o face de obicei. Zice un fel de pa - pa pocnind mai mult din buze, nu-l spune clar pe "p". La fel zice si la apa, asa ca in functie de ora si locul spre care se indreapta stim daca vrea papa sau apa (adica baita).
Mamacita, ma gandeam la insolatie, pentru ca doi parinti idioti (adica noi) l-au scos exact intre 12 si 15 (nu era asta planul, dar domnisorul independent vroia doar pe jos, nu carut, nu brate). Pe langa ca am mers in pasul piticului, sapcuta era buna doar de aruncat pe jos sau dat lui mama sa si-o puna ea pe cap (deh, baiat gentil) iar ceai, apa n-am luat pentru el. 

.
Ligia mi-aduc aminte ca tu spuneai ca Raducu merge tinandu-se de urechi. Mihai nu se mai bate pe burtica in astfel de momente, dar din cand in cand da cu manuta peste ureche, exact ca un catelus care se scarpina cu labuta. E asa de dulce.
Multu si de urarile de ziua lui. Am sarbatorit in familie restransa. A fost in forma maxima, a calarit toata cutiile de amabalaj, a dansat, a fost foarte placut. Iar la meniu am servit doar bautura, chipsuri si bineinteles un tortulet din care a savurat si el crema de vanilie.
Tambalaul mare va fi duminica asta, cu taiat de mot, masa si toate cele.
Oanamaria, am citit si eu cate ceva de pe link-ul tau (acolo unde se putea). Mi se par interesante informatiile, dar la un moment dat n-am mai citit pentru ca eu sunt destul de panicoasa. Si prea se dadeau doar exemple negative. Un sambure de adevar trebuie sa fie totusi.
E clar ca vaccinarea (ca si anestezia) are riscurile ei. Dar cred ca nimeni nu-ti da procentul de esec in astfel de cazuri. Dar atata timp cat si printre medici sunt opinii diferite, unui parinte care nu-i de meserie, ii e cu atat mai greu sa ia o decizie si sa-si asume riscuri pentru propriul copil.
N-am cautat, dar poate exista undeva un tabel cu schema curenta de vaccinari din mai multe tari, sa vedem si noi care e "trendul".
Eu o sa-i fac doar schema obligatorie, cel impotriva varicelei sau gripei n-as vrea sa-i dau, tocmai pentru a-si crea anticorpii in mod natural (desi, Doamne, tare e greu sa-l vezi bolnavior).
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
adseana spune:
Oanamaria am citit si eu informatiile acelea, aseara, dupa ce am venit de la vaccinul de 1 an...
...si uite, noi azi suntem cu febra
, indiferent ce antitermic i-am dat nu ii scade mai jos de 38,1...nu mai stiu ce sa fac cu ea...i-am pus comprese pe maini si pe piciorse...dar tot fara rezultat, de mancat nu a mancat aproape nimic azi, numai maraie si caraie, plange si vrea numai in bratze la "mamam"...sper sa nu fie si altceva...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png
oanamaria_luiza spune:
Carmenduta, eruptia la Danutz a aparut asa cum descrii si tu la Rares. De acord cu tine, contact cu virusul a avut in spital, dar era vaccinat, de ce nu l-a protejat vaccinul? Ce zice pediatra? Are vreun raspuns?
Adseana, probabil ca febra Alexandrei are legatura cu vaccinarea de ieri. Cu toatele stim ca pot face febra dupa vaccin, asta tocmai pentru ca organismul lor reactioneaza. Sunt sigura ca pana maine ii va trece. 

printesa
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
carmenduta2003 spune:
Oanamaria, pediatra nu are nici un raspuns, parea mirata si ea ca a facut pojar, dupa ce i-am spus ca a fost vaccinat acum patru luni. Am incercat sa gasesc o estimare cu privire la eficacitatea vaccinului, dar n-am gasit nimic. Poate ne ajuti tu, Mamacita, daca stii, please?
Adseana, imi pare rau ca Alexandra se simte rau, sper ca este doar de la vaccin.
Poze Rares
Varsta Rares
ionela_r spune:
Buna seara fetelor.
Si noi am facut azi vaccinul (pe la 17), pana acum n-a facut febra.
Mie mi-e frica de febra de nu mai pot. Sper sa scapam usor.
Pupici
Ionela si 
Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA-1 anisoooooor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
mamacita spune:
Multumim pentru urari si multele si frumoasele complimente,m-ati facut sa ma umflu precum un balon cu heliu si acum zbor pe langa computer
:rrox,ligia,andruzza,nino,adseana,carmen[chestia aia e o cutie de nisip/apa,dupa preferinte,care va ajunge in curte la vara,langa toboganul de la nasi;deocamdata troneaza in sufragerie,ca tarcul nr.2
],gabrianah[sigur ca nu e secret,l-am primit vara trecuta de la ai mei,cumparat din Rm.Valcea,si bineinteles ca nu-mi intra fusta nici pana la jumatatea coapsei,spre marea ciuda a tuturor;imi pregatisem alta tinuta si cand am deschis dulapul am vazut-o pe asta si am schimbat urgent toate planurile,ca tare bine se asorta cu pantofii primiti de la sot
si temperatura imi permitea sa ma imbrac primavaratic],daria,caramella,oanamaria si ionela.
carmen,multa sanatate lui Brad Pitt,mai,dar ce mai trageti si voi
Sa stii ca nici tie,nici oanamariei,n-am ce sa va raspund,pentru ca la ora actuala problema vaccinarilor este foarte controversata,sunt multe argumente pro si contra,asa cum sunt in multe probleme medicale si cum au fost de-a lungul timpului.Nu am suficienta informatie ca sa ma declar contra tuturor vaccinurilor,si nimeni de bunacredinta din lumea medicala nu are inca,altfel s-ar fi renuntat imediat la ele,dar asa,inca se cerceteaza.Si aspirina are multiple efecte secundare,unele extrem de grave,de care ne lovim zilnic in terapia intensiva[reanimare],dar nimeni n-a renuntat la productia si consumul de aspirina,deoarece este inca extrem de utila in scopul in care a fost creata.Sau,alt exemplu:rujurile,chiar si cele foarte scumpe,au compusi declarati clar declansatori de cancer al buzelor;cate femei au renuntat la ruj din cauza asta?Asta pentru ca exista si un teren pe care apar anumite efecte,nu chiar in populatia generala.Sunt multe de discutat,dar cred ca mi-ati inteles pozitia.
Ce fac eu ca mama?
Merg in continuare pe schema nationala,care seamana destul de bine cu"trendurile"
din alte tari,la care ma gandesc sa mai adaug vaccinul antivaricela si antihepatita A,dar inca mai caut informatie.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png