Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95)

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (95) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Ne-am facut copilasi mari!

Livia (n.18 ianuarie) Lorelai
Maya (n.18 ianuarie) Lorelai
Mihai Alexandru (n.17 februarie) Ninocikap (n.19 iulie)
Stefan Catalin (n.23 februarie) Cameron
Stefan Costin (n.25 februarie) Ellinia
Irina Maria (n.27 februarie) Betilina
Alicia (n.1 martie) Caramella (n.30 mai)
Sylvia Eloise (n.1 martie) Mary-Jane
Sonia Mara (n.2 martie) Ariadnabr
Bernhard (n.2 martie) Alessia 105
Lavinia Ana-Maria (n.4 martie) Lauraspeedy
Alice Gabriela (n.4 martie) Elibui (n.26 februarie)
Alexia (n.5 martie) CatXO
Melissa Ioana (n.7 martie) Claudia_2803
David Emil (n.9 martie) Erix
Rares Andrei (n.10 martie) Andrruzza
Alessandra (n.10 martie) Giuliatm
Brien Constantin (n.10 martie) Dariaevelin
Vlad Antoniu (n.11 martie) Coco
Eva Maria (n.13 martie) Ana71
George Alexandru (n.13 martie) Simonnete
Bianca Ecaterina (n.14 martie) An-k
Darian Gabriel (n.16 martie) Ako
Rares Mihai (n.16 martie) Ako
Bianca Maria (n.16 martie) Nika
Ema Ioana (n.17 martie) Anca Micaela
David Andrei (n.18 martie) Smmiha
Andrei (n.18 martie) Infofun
Calin David (n.18 martie) Calimend
Alexandros Xenofon (n.19 martie) Zuzunaki
Rares Mihai (n.21 martie) Carmenduta
Dario (n.21 martie) Camelia Geanina 78
Mara (n.22 martie) Rp
Sara Mihaela (n.22 martie) Iuliana Sara
Ioana Alexandra (n.23 martie) Rrox3
Andrei - Bogdan (n.23 martie) Crisa-77
Luca Joszeph (n.23 martie) GabiG
George Victor (n.24 martie) Coral
Nicola Adriana (n.26 martie) Raluk
Vlad Stefan (n.26 martie) Lazy
Julia Diana (n.29 martie) Marox
Karen (n.30 martie) Hiroral
Iosif (n.31 martie) Kathywsha
Rada Valentina (n.2 aprilie) Carmissis
Stefan (n.3 aprilie) ClaudiaH
Daria (n.3 aprilie) Gegea
Antonio-Haruki (n.4 aprilie) Mihaela Imai
Gabriel-Stefan (n.5 aprilie) Gabrianah
Adina Nicoleta (n.7 aprilie) Giliutza
Thomas Daniel (n.8 aprilie) Gabrielaveres
Thea Ioana (n.9 aprilie) Crangutalil
David (n.9 aprilie) Cenia
Daniel (n.9 aprilie) Corrinutza
Emilia Alexandra (n.11 aprilie) Geta Sava
Jenny (n.13 aprilie) Simmypo
Dora Ioana (n.13 aprilie) Ionela r
Irina Ana-Maria (n.14 aprilie) Andira
Alexandra (n.14 aprilie) Adela 20
Ioan Rares (n.14 aprilie) Oanamaria Luiza
Alexandra (n.15 aprilie) Adseana
David (n.17 aprilie) Ocrainic
Martijn (n.19 aprilie) Dantje
Mihai Cosmin (n.20 aprilie) Danuta t
Antonia Maria (n.20 aprilie) Teodora Racz
Vlad George (n.20 aprilie) Shumi
Bogdan (n.20 aprilie) Lali74
Letitia Medeea (n.21 aprilie) Oanamc
Andreea Maria (n.21 aprilie) Andreoti
Adela Maria (n.22 aprilie)Cristinatwo
Rares Ionut (n.22 aprilie) Cristinatwo
Radu Victor (n.22 aprilie) Ligia 13
Alexander Christian (n.22 aprilie) Lantana7
Alexander Paul (n.22 aprilie) Valenka
Matei (n.22 aprilie) Pisicuta si Matei
Cezar Georgian (n.23 aprilie) Adrianafedorca
Dalia Larisa (n.24 aprilie) Lauradaria
Alexandru (n.25 aprilie) Mamacita
Daria Maria (n.25 aprilie) Mihaela agh
Delia (n.26 aprilie) Loreen
Calin George (n.26 aprilie) Connie 1974
Miruna Ioana (n.28 aprilie) Miska
Andrada Cristina (n.28 aprilie) Simonela

Sara Narcisa Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)
Vladimir Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)
Delia Melissa Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)

Acum suntem 42 si 43 si suntem tare frumosi Specialii 2005 by Alessia 105

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48498" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48896" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49250" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49659" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49997" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50554" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50895" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51300" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51708" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52007" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52286" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52593" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53102" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53589" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54100" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54596" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54835" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55025" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55318" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55723" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56093" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56502" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56761" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57010" target="_blank">25 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57485" target="_blank">26 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57976" target="_blank">27 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58150" target="_blank">28 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58383" target="_blank">29 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58636" target="_blank">30 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58947" target="_blank">31 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59070" target="_blank">32 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59211" target="_blank">33 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59355" target="_blank">34 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59451" target="_blank">35 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59533" target="_blank">36 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59636" target="_blank">37 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59782" target="_blank">38 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59897" target="_blank">39 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60032" target="_blank">40 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60173" target="_blank">41 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60405" target="_blank">42 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60535" target="_blank">43 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60619" target="_blank">44 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60751" target="_blank">45 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60858" target="_blank">46 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61031" target="_blank">47 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61292" target="_blank">48 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61503" target="_blank">49 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61684" target="_blank">50 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61888" target="_blank">51 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62155" target="_blank">52 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62405" target="_blank">53 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62504" target="_blank">54 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62726" target="_blank">55 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63032" target="_blank">56 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63190" target="_blank">57 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63391" target="_blank">58 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63581" target="_blank">59 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63734" target="_blank">60 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64009" target="_blank">61 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64309" target="_blank">62 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64562" target="_blank">63 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64804" target="_blank">64 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64913" target="_blank">65 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65065" target="_blank">66 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65311" target="_blank">67 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65777" target="_blank">68 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66034" target="_blank">69 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66394" target="_blank">70 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66651" target="_blank">71 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66887" target="_blank">72 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67161" target="_blank">73 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67413" target="_blank">74 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67705" target="_blank">75 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68099" target="_blank">76 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68496" target="_blank">77 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69071" target="_blank">78 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69350" target="_blank">79 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69571" target="_blank">80 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69759" target="_blank">81 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69949" target="_blank">82 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70198" target="_blank">83 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70564" target="_blank">84 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70904" target="_blank">85 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71170" target="_blank">86 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71450" target="_blank">87 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71714" target="_blank">88 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71970" target="_blank">89 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72365" target="_blank">90 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72740" target="_blank">91 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73167" target="_blank">92 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73753" target="_blank">93 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74086" target="_blank">94

Listuta din nou cu mic

Elibui dpn: 29 mai 2006
Andira dpn: 13 iunie 2006
CatXO dpn: 2006
Zuzunaki dpn: 1 august 2006
Mamanati dpn: 12 august 2006

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Alexut!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos, destept, frumos, fericit si primul in tot ce vei dori sa faci!
Mii de iertaciuni , ieri n-am reusit sa deschis computerul deloc de acasa si la serviciu am fost atat de prinsa incat mi-a iesit complet din cap ce data este...
Mamacita sa-ti traiasca Samuraiul si sa va bucurati de el toata viata cel putin ca acum!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Delia si Calin!!
Sa cresteti mari si santosi si sa aveti o viata minunata!

La multi ani si Dariei! Si scuze pentru intarziere!

tuturor!
Intru diseara (sper!) sa vad ce ati mai scris. Acum sunt la serviciu, asa ca n-am citit nimic...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Asa...
Cum am petrecut noi Pastele...Va spuneam ca a fost aici sora sotului.Am iesit cu totii,am fost si la biserica de Inviere(insa Bubu n-a stat locului o secunda, fost turbo asa ca a trebuit sa ne intoarcem acasa inainte de finalul slujbei),duminica am facut gratar in gradina,am stat la soare...fain per ansamblu.Cumnata i-a adus lui Bubu cadouri f frumoase(jucarii,pijamalute si incaltari tare dragute de vara),inclusiv nasa i-a trimis un outfit super,dar maricel,cam pt 2 ani.

Sunt cam supi cu socrii,de fapt nici sa nu-i vadSunt niste nesimtiti cu majuscula.Abia daca trec pe aici(si asta mai ales acum cand e sotul pana seara la munci si cand am nevoie de cineva prin preajma)si cand trec stau bine mersi pe canapea si cica-l supravegheaza pe Bubu(a se citi striga la el de la distanta sa nu se duca prin vreun loc interzis,iar eu trebuie sa ma duc sa-l pescuiesc de pe unde e).Pai sa nu-mi saraaia mai mari???Ieri de ex,a venit soacra-mea pe la 11(evident cand e sotul acasa si n-as avea nevoie de ajutor,ca si azi de altfel)si m-a gasit calcand dar nici macar nu m-a intrebat daca sa ma ajute sau sa zica macar ca face eaPur si simplu nu-i mai suport si nici nu vreau sa -i mai vad in fata ochilor.Ca sa fie setul complet,imi baga si strambe mai nou pe la barbat cum ca eu sunt aia a si nu le accept ajutorul!!!!Care frate ajutor????Care?Ca alaltaieri seara am fost cu ei si cu Bubu pana la cineva iar la ora 20,la intoarcere,socrul mi l-a adus sus pe Bubu,a stat pana i-am pregatit masa (10min)si a plecat spuandu-mi ca "daca ai nevoie de ceva,suna-ne"Say what???Cum adicā daca am nevoie?Evident ca am nevoie sa fie cineva mai mereu pe langa mine(chit ca sta cu Bubu sau ma ajuta la treburi gospodaresti si stau eu cu Bubu)!!!
Am discutat si cu mama,as vrea totusi sa o aduc,dar sa mai aman o luna macar pt a fi aici si o luna dupa ce nasc.Si de ea mi-e mila cu fierea ei care trebuie operata,cu tensiunea si ce mai are...dar mama e mama si nu ma lasa la greu
Sincer,recunosc ca si eu sunt f afurisita si poate am si eu o parte d evina,dar nu stiu ce atitudine sa mai adopt cu ei.Pt ca oricum nu stiu daca eu cu sotul am avut vreodata alte motive de certuri decat parintii lui,ori chestia asta eu nu o mai suport.Nu suport sa n-am liniste in familie din cauza unor nemernici.Pt ca pe sot il doare de ai lui...E normal,dar e si orbit de "durutu"asta si ajunge sa ma afecteze pe mine.
Azi de ex,iar a venit nesimitita de soacra-mea(evident cand era sotul acasa)si eu faceam mancare iar ea cu Bubu in sufragerie.Bubu rasfoia nsite reviste,ea d epe cnaapea se uita la el.Bineinteles ca Bubu le-a incercat gustul si a trebuit sa vin eu din bucatarie sa i le soct din gura(ca ea doar tipa la el)pai cat de pasiv pot eu sa stau la asemenea atitudine?Pur si simplku mai bine nu vin(decatsa-mi macine creierii)si ma desurc eu cat nu e sotul acasa si singurica.

Gata...mi-am varsat oful dar simt ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Uf,m-am racorit putin...Orice sfat veti mi-ar prind ebine,sincer.Eu nu sunt genul de om care sa pupe in ,n-am fost si nci nu voi fi vreodata indiferent ce-ar fi.Si nici sa ma rog de ei iar nu o voi face.ce-ar mai fi sa ma duc"vai,va rog frumos nu vreti sa ma ajutati putin?Am de calcat rufe,de facut mancare,de ingrijit copil,plus burta de care abia mai suflu?"Sa ma duc sa ma rog de ei cu astea cand le sar in ochi zi de zi?Cand este mai mult decat evidnet ca sunt cocosata de treburi +Bubu si seara cad lata desi imi propun sa citesc 10 pagini dintr-o carte inceputa de secole???Come on...Gata,am terminat.

Am vazut super poze cu super copii frumosi:Rares al oaneimaria,Rares al adrruzzei,Cezarica dezmotat si chelios,Raducupe care l-as manca nu alta...uf,sigur ca am mai vazut si acum nu-mi amintesc

Si Daria,superbi sunteti!v-am vazut pozicile de la Teo.Cea mai frumoasa e cea din tren"la intoarcere"

As vrea sa va raspund tuturor...dar abia apuc sa mai citesc.

Si eu vroiam sa ntreb de cezariana si multumesc pt raspunsurile date andirei.Cred ca ma hotarasc si eu la cezariana pana la urma pt ca nu as vrea sa mai trec prin chinurile de la Bubu,cand dupa 2 saptamani inc anu puteam sa stau bine in fund si faceam "baitze"cu esente d ecalendula...Insa am inteles ca aici nu s eface anestezie generala ci s epractica mai mult rahi la cezariana.Mamcita,pliz,poate ma ajuti cu mai multe info.Sau fetele care ati facut asa ceva.Pe 8 am programare la dr si voi vb si cu el in detaliu.Sper sa fie de acord cu cezariana ca altfel il

Aici sunt poze de aprilie

Sper sa mai am vreme sa revin sa va mai povestesc de Bubu.
Pana atunci LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi,sanatate,noroc si fericire tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Fetelor creierul meu e absolut blocat, sunt in stare de soc dupa ce am citit ceea ce se afla scris la link-ul de mai jos. Este despre vaccinuri...eu una m-am dus direct la ROR sa vad ce scrie. Cum mi-a stat mintea in loc, va intreb pe voi, ce parere aveti?
Acum, ce sa zic, oi fi eu asa de usor de speriat tinand cont de putinatatea cunostintelor mele medicale? Poate fi adevarat ce scrie acolo? Eu, din motivul enuntat anterior, nu pot gasi nici un argument contra celor enuntate...
http://www.nccn.net/~wwithin/vaccinariromania.htm

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Zuzule, am sa incep cu ce-i mai frumos si mai de pret: Bubu cel smecher cu ochelari, tare mult mi-au placut pozele din gradina, cea cu papadia cu tine si el e super Si apoi tare bine mai arati, asa cu burtica
In ceea ce priveste socrii, cred ca principala problema e comunicarea. Tu esti o fire care zice lucrurilor pe nume, nu esti dispusa sa faci compromisuri mai ales cand ai dreptate; si in cazul de fata ai...Ei asteapta cate-n luna si-n stele de la nora...probabil ca sa le faci mancare si curat si lor...trebe sa te faci luntre-punte ca sa-i multumesti ca vezi Doamne te-ai maritat cu baiatul lor...
Dar situatie e delicata pentru ca tu trebuie sa ai grija de tine si de Missy. Poate ca poti sa le faci pe plac, sa-ti calci pe inima si sa-i rogi de fiecare data cand ai nevoie...daca in felul asta capeti ajutorul, de ce nu? Cred ca burtica merita compromisul macar pentru cateva luni...
Stiu ca situatia nu e asa de simpla cum scriu eu...
Iti doresc sa ai rabdare cat de mare si poate ca s-or linisti apele.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua.

La multi ani, Alexut, Daria Maria, Delia si Calin George. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Gabrianah, imi pare rau ca aveti atatea probleme de sanatate.

Danuta_t, sanatate multa lui Mihaita, se mai intampla, sper sa-i treaca repede. Curaj..

Rrox, bine te-ai intors din concediu, asteptam poze, cred ca a fost foarte frumos. Sanatate multa micutelor mucoase.

Daria, v-am vazut la Teo, ati fost frumosi si foarte emotionati. Pacat ca n-ati avut mai mult timp, mi se pare ca s-au cam grabit in emisiunea aia, trebuia sa invite mai putini oameni (parerea mea). Pozele sunt foarte frumoase.

Adseana, imi pare foarte bine sa Alexandra se simte bine si nu a mai avut probleme de doua saptamani, se pare ca-i prieste tratamentul nou, nu?

Am vazut poze cu copilasi frumosi:
- Rares al Andruzzei, un baietel frumos si imbracat smechereste,
- Rares al OaneiMaria, ce frumusel este. Pare sa te fi straduit foarte mult pentru masa organizata la un an. Mi-a placut.
- Cezarica cel frumos cu gropite in obrajori si Bianca cea cu ochi albastri, frumos imbracata;
- Radu al Ligiei, ce baietel mare si frumos, si cu par si tuns; imi place locul acela minunat, gradina voastra.
- Alexutul cel bufleiut, tare dragalas. Apropo, intreb si eu: ce-i chestia aia mare si verde?
- - Bubu al lui Zuzu, frumos tare, cu ochii mari si negri. Si ce burtica maricica si frumoasa ai, Zuzule.

Si acum sa revin la vesnicele, de acum, probleme de sanatate ale lui Rares. Ce credeti ca a mai scornit? Are POJAR. Cu toate ca l-am vaccinat la 9 luni, se pare ca I-AU PRIIT cele patru zile din Spitalul de Boli Infectioase si a reusit sa se imbolnaveasca. Medicul pediatru a confirmat, pare aproape sigur pojar. Se pare ca si temperatura de 40 grade si rosul in gat ar fi fost tot pojar, primele simptome, dupa cum am citit pe internet. Joi a avut simptomele astea, iar luni i-a aparut eruptia. Bine, ca sa fim 100% siguri, pediatrul ne-a recomandat sa mergem iar la Boli infectioase, dar n-am de gand sa mai calc curand pe acolo, chiar si jos la internari. Cine stie ce mai pescuim, vreun varsat de vant, vreo scarlatina.

Asa ca mai stam vreo 10 zile in casa. . Numai sa se faca odata bine, ca m-am saturat.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

zuzu in primul rand vreau sa-ti spun ca ma bucur sa aud ca esti bine. Apoi ca,indiscutabil,Bubu este de-o frumusete....,puloverelul maro e extraordinar,tu arati senzational.Iti sta minunat asa,cu burtica. Fluturasul din par iti da un aer de copil .O fata frumoasa cu 2 copii!
Apoi ...despre socrii io no comment. Lasa,vino tu pe mess si o sa abund de comentarii tipice mie .

va multumesc pentru complimente. sunteti dragute. Intr-adevar,au fost cam multi invitati pe mp. Important si ceea ce-a contat au fost discutiile prietenesti de dupa,nu filmarile.
Ah,adsena pe cuvant de onoare ca exact cand a spus Teo de ginerica...m-am gandit la tine.. Imi treceau prin cap tot soiu' de prostii,iar cand a spus asta ma si gandeam cum ar reactiona daca i-as replica ca e "dat-sortit" deja .

carmenduta sanatate pentru frumuselul tau. Imi pare rau ca ati intrat din lac in put!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Zuzu super sunt pozele!Iar despre socrii ce sa mai vorbim....!Intr-adevar acum ai avea nevoie sa te ajute!Sper sa-si revina!
Andruzza sa-ti traiasca piciul tuns!

Teodora si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

mulutmim adseana, oml, daria, carmenduta de urari si intrebari!

azi dimineata s-a trezit cu 37,1 mare minune ! am fsot la medic, care a fost azi foarte vesel, si ne-a zis ca totul e "prima", foarte bine.

apoi l-am luat pe nati de la gradinita , am mincat si am mers din nou in centru la teatru de papusi cu amindoi.. mare greseala :) se tinea in castelul oraselului nostru, ii zice castel dar arata ca si o vila interbelica, oricum, nati se tot minuna de ce frumos e in "castel" :).
mergem noi cu jumate de ora inainte, sa avem "locuri bune" , si cind colo, mai erau doar vreo 2-3 copii( noi am mai fost o singura data la teatru, la piesa pinochhio, dar acolo era full, cred ca vreo 50-60 de copii), credeam ca si de data asta e la fel.imi vine sa rid in timp ce scriu:)
si intram noi in sala cea mare( care era tare mica), cu podele frumoase pe jos si cu scena nu faorte sus, toti copiii trebuiau sa se descalte si sa stea pe niste saltelute, si adultii pe scaune in spatele lor( cred ca eram vroe 10 parinti max). de la inceput imi zice tanti papusar ca daca pling copiii mici( saracu numai gabriel era mic), sa iesim afara ca deranjam.. bun, ma gindesc eu ca are burtica plina, ii dau sa suga si rezolv eu cumva sa nu plinga, da de unde.. nu trec vreo 2 minute si il ating gresit cu mina pe frunte in viteza de a-i da piept, si se pune pe urlat. ies in holul rece si plin de curent( zici ca eram in gara), gasesc o sala si continuam acolo cu "masa". intram din nou, vede animalele de la ferma si vrea spre ele.. eu iar transpir taota:), si uite asa tot ping pong, mai iese si nati in sosete pe holul ala rece sa verifice unde sintem, ce mai.. circ curat!si usa aia de la sala mare, de pe vremuri , de lemn negru cu ceva resort, care oricit de incet incercam sa o inchid, tot se trintea ... la un moment dat il vad io pe nati ca vine cu papuceii si geaca si sticla lui gabriel, i-a facut casierita "pachetel", as ca am plecat acasa.. nati saracutul a fsot cam dezamagit, insa s-a impacat repede cu ideea ca vom merge fara gabriel , daor eu si el intr-o simbata din nou( in orasul vecin)
asa ca am ajuns acasa la 5 si ceva, la 6 jumate erau amindoi in pat pregatiti de nani..., nu?
sper sa nu ne apuce iara boalele de la curentul si frigul din "castel"...brrrr
asa cu ziua naostra plina de activitati:)
Danuta-t multa sanatate!

carmenduzapojarul ala nu e "pojarel" cumva? vad ca am io o fixa cu asta:) roseola infantum sau febra de 3 zile( asa ii zice aici), 3 zile febra puternica si apoi febra dispare dar apar pete rosii pe piele. apropos, si gabriel a avut vreo 4 zile febra mare, si acum are ceva eruptie, petele astea rosii, ca de urticarie, dr. zicea ca poate fi febra asta de 3 zile.noi nu stam in casa pentur asta.adica nu trebuie.

Daria, am vazut pozele , sinteti frumosi!mi-ar fi placut si mie sa va vad

am mai vazut poze de la alexutce dulce e! de sunculize nu mai zic nimic:)m-am distrat si de comentariile de la poze , tare haioase!:)
mi-a placut ce eleganti ati fost la aniversare !
( costumasul tau, mamacita, de unde e ? - daca nu e secret:)

ligifrumoasa gradina, frumosi oamenii, ce familie mare aveti! dulce raducu de tot

zuzuvazut poze si cu bubu cel mare, si frumos! si cu burtica ta draguta. succes la negocieri si diplomatie cu soacra !

adriana fedorca, vazut si pozele cu keliuta, e dulce rau!

ana

Mergi la inceput