Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

Zumzaie forumul pe aici de mamici si de evenimente. Eu mai telegrafica, dar tot trebuie musai sa spun:
BYCHI - felicitari si o sarcina fara probleme.
Magda - bravo, doamna! Curaj la condus.
Burtici - relaxati-va. Merg treburile si daca nu va agitati, iar nasterea e scurta, crescutul e lung. (Ma rog, cam neclar, dar mi-e lene sa reformulez)
Cornelia - "multi ani traisca" pentru Stefan. Cred ca pentru el canta matei in toata casa
Madic - mie mi se pare motiv de mandrie ca te trateaza fii-ta ca pe o prietena si nu ca pe "mama reaua bate cu cureaua". Glumesc doar pe jumatate. Am si eu un exemplar acasa, dupa cum stii, si independenta ei are multe parti bune, chiar daca iti vine de multe ori sa te iei cu mainile de par.

Dati-mi voie sa ma laud putin:

* o data acu Matei, care a devenit foarte cooperant in ultima vreme. Cred ca e cam devreme sa fii trecut la perioada relaxanta de dupa "terrible twos" dar macar o pauza e binevenita. E asa placut sa spui "matei spala-te pe maini" sau " lasa jucaria copilului", sau aproape orice, si sa fii ascultat(a). Sa-mi musc repede limba, ca cine stie ce minuni mai face daca il laud.

* a doua oara cu Ana, care a avut de luat o decizie grea si s-a descurcat admirabil. Serbarea de sfarsit de gradinita e pe 8 iulie. Asta iarna la Kidex a castigat o reducere la o tabara de vara intre 2 si 10 iulie. Intrebata ce ar prefera sa faca - sa mearga la serbare sau in tabara, a raspuns cu maturitate - "vreau in tabara, pentru ca nu am mai fost niciodata". Ca sa fiu sincera, ideea de a o lasa 10 zile in tabara la sute de kilometri distanta, fara nimeni cunoscut, imi cam da fiori, dar stiu ca e o experienta pozitiva asa ca tac din gura.

Si iata cum dintr-o telegrama, a iesit un roman.
madishor cu gura mare

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Nu vreau chiar linga calea ferata, vreau sa se ajunga usor, adica fara sa mai merg o ora cu taxi sa ajung in alta localitate. Deci as vrea pe Valea Prahovei unde se ajunge usor de la tren si unde sa-i fac Mariei mincarea. Nu-i dau borcanele ca nu-mi place ideea. Nici un copil de-al meu nu am papat din borcanele deoarece am fost o mamica dedicata.

Romana_74: Ai dreptate ca primul copil il facem pentru noi, al doilea pentru primul, iar al treilea ca "tampon" pentru ceilalti doi, pentru a evita geloziile, certurile sau pentru a inveseli atmosfera ( cel putin unul din ei e vesel chiar daca ceilalti sint plingaciosi).
Azi dimineata se jucau Cristi si Alin cu camioanele din dotare, le imping prin toata casa ( ca au trasee bine stabilite), incarcate cu tot felul de jucarioare. Maria misuna si ea dupa ei. Daca e satula si cu scutecul schimbat nici nu o mai intereseaza ca sint eu mama ei atit e de cazuta in admiratie pentru fartiorii ei. Cel mai tare o distreaza Alin care e ca un clown de cele mai multe ori. Cristi e o fire mai serioasa si e mai interiorizat, dar Alin cum aude o muzica mai saltareata cum incepe sa se zbintuie de zici ca vrea sa fie dansator cind va fi mare. Maria e si ea cam pe tiparul lui Alin asa ca sint convinsa ca se vor intelege de minune.
Poate ca v-am facut pofta de inca un bebe celor care au doar unul in dotare. Daca nu as fi asa de "batrina" m-as mai gindi ca peste vreo doi ani sa mai facem unul. Se pare ca "pofta vine mincind", sint asa de draguti si e minunat sa-i vezi pe toti impreuna cum se joaca si cum se inteleg ei prin cuvinte uneori numai de ei intelese. Nu sariti ca acum nu mai fac inca unul ca nu mai pot, dar daca o incepeam mai devreme cine stie.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

romana - las ca se pot face copii frumosi si destepti si la o varsta mai inaintata! ma uit la colega mea care e insarcinata cu al 2-lea si in vara face 40! asa ca...daca vrei, poti!
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cgaby! M-ai impresionat pt ca ti-ai adus aminte!Merci!

Romana_74: petrecere frumoasa maine! Sa va traiasca finii!

Eu vreau sa botez, pana nasc, un copil de la un orfelinat.
Poate ma indrumati voi catre o casa de copii!
Dupa ce termin cu examenele, ma ocup de acest aspect.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Marta, La multi ani!!! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si sa va bucurati de amandoi puii. Stii ce ai in burtica?

Andra, sa-ti traiasca nepoata!!!! Tre' sa dai de baut la greu, ca doar e nepoata cu care urmeaza sa se joace Luca... daca nu o fi prea "putoaica"...

Atatea sunt de sarbatorit, ca tre' sa ne vedem. Ramane marti, 9 mai.
Lista e deschisa:
1. Crisa

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

martta - sanatate si succes in continuare! noi intre noi, tauroaicele...chestia cu copii, poate ar trebui sa vorbesti cu bychi...
continuam lista...
1. crisa
2. cgaby

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

scurt ca m-a prins noaptea la birou si tot se vorbea de mamici denaturate

felicitari bychi

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Wow Bychi ce veste, Felicitari!!! si sarcina usoara in continuare.

Cornelia, La multi ani pentru Stefanut! ai baiat mare acum
Martta, La multi ani cu sanatate! si mult succes la examene!
Andra, sa-ti traiasca nepotica!
Romana_74, felicitari pentru perecehea nr. 6 de fini, dar stiu ca aveti cateva
am terminat cu felicitarile? sper ca n-am omis pe nimeni, daca da scuze.

Madic, stai linistita ca daca incep eu cu criticile te intrec , si eu am impresia ca gresesc undeva, stiu si unde , nu sunt destul de ferma, nu pot sa ma tin de o chestie ca sa stie ca nu are voie de ex undeva si uite asa a ajuns Razvan super rasfatat de se tranteste pe jos si tipa cand ti-e lumea mai draga, de nu stiu ce sa ma mai fac. Si eu mai imi pierd si rabdarea cateodata de imi vine sa... nu mai continui.

Cu bb2 ca ma intreba si Dana, cred ca nu chiar acum, ca as vrea sa si lucrez putin ca sa iau si eu neste bani daca stau acasa cu copilul, dar de muncit inca nu ma trage ata, n-am nici un chef fratilor de nimic si ma tine de ceva timp . Eu in mod clar il fac pe al doilea bb pt primul ca am vazut cum face Razvan cand are cu cine sa se joace, nu-l mai intereseaza de parinti, de nimic, e ocupat, asa ca...

mai nou acum inventeaza cuvinte care n-au nici un sens si daca-l intrebi ce inseamna zice ca sunt in engleza, e asa scump, pe aici lumea ma striga Maria ca e mai simplu de pronuntat pentru ei si am preferat asa, si stie si el si ma striga asa prin casa

v-am pupat

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta, la multi ani cu multe bucurii alaturi de familia ta!

Romana74, petrecere frumoasa!

Crisa, te asteptam! Doar week-end-ul viitor o sa fim plecate in Bulgaria.

Dana, multumesc pt. oferta .

Pupam toti copiii isteti, dragalasi si ne/ascultatori

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Multumesc pentru urari, fetelor!

Magdone: este tare dulce Razvan cu engleza lui. Este evident ca tine sa se adapteze!

Andra: felicitari pentru nepotica! Sa fie sanatoasa!

Va pup! Week-end placut!

Mergi la inceput