Copilasi iunie-iulie 2003(71)
Raspunsuri - Pagina 9
martta spune:
Pentru ca vreau sa vad cum arata noua mea semnatura, va mai pup o data![]()
mami de Vladut(13.06.2003) si
23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
pojogam spune:
buna
Am fost la CERF si chiar mi-a placut;atatea tentatii, iar cele feminine erau mai usor de pozat!![]()
Caut pantofi eleganti pentru o nunta si am fost peste tot ce inseamna centru. Enervant pentru mine sunt pantofii astia cu varf...
Unde sa mai caut: am fost pe Magheru, mag. Victoria, Cocor, Liptzcani?!
Intalnirea despre care vorbeati, ca am prins in trecat ceva, era pentru copii sau mamici?
Felicitari Bychi desi ma manca limbuta ...![]()
Dana am vazut "Doi tineri din Verona" si chiar daca a fost o viziune scenica moderna si au jucat doar tineri ... am avut totusi un sentiment placut.Daca ai vazut "Inima de caine" spune-mi daca merita efortul...
Vineri ma duc acasa si o sa am vesti despre puiul meu dulce; urmeaza saptamana asta sa iau la rand gradinitele de pe 1 MAi sa vad ce succes o sa am.
va pup!
Cornelia spune:
Martta, frumoasa semnatura
.
Andra, sa iti traiasca nepotica! Si sa stii c aStefan nu prea o asculta pe surioara
, dar o iubeste mult!
Vineri am fost la gradinita si am vorbit cu o educatoare care mi-a palcut mult, dar care din pacate are grupa mare la anul. M-a sfatuit totusi ce sa aleg. Plus ca mi-a zis ca pot veni oricand cu Maria la gradinita si poate sta la grupa ei o ora-doua. Numai timp sa imi fac.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
romana_74 spune:
Multumesc de urari! Finii au fost superbi, imbracati in rosu!Minunat. Ieri a fost doar cununia civila. in august urmeaza cae religioasa si nunta. Dar s-au gradit cu asta ca emigreaza in Canada.
Nu sunt la doctorat...as vrea io... sunt la masterat! Dau dizertatia abia in februarie!Asta e...Va pup pe toate ca s-au trezit voinicii!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
pufulet spune:
Nu v-am mai scris de mult ca am tot avut probleme cu fetele de la l aprilie incoace. Mai intai Sofia mi-a facut angina veziculara, otita bilaterala(groaznic de dureroasa,un cosmar) si rubeola, simultan.In urma tratamentului cu unasyn a facut o candida gastrointestinala.Dupa ce si-a revenit la burtica a facut brosiolita, apoi o stomatita aftoasa urata de tot.Acum are toata gurita rana de la afte si mai are si bronsita cu rinofaringita .Oricat am evitat antibioticul, tot la el am ajuns aseara pt. ca facea febra mare sub antitermice.Mi-e groaza de ce reactie va avea organismul ei la antibiotic.
Mara acum o luna avut stafilococ in nas si a luat o saptamina de antibiotice,drept urmare s-a ales si ea cu candida vaginala si in gurita. Acum are laringita cu rinofaringita, iar de ieri plange cand face pisu ca o ustura, probabil are si infectie urinara .
Sunt inebunita, mi se pare ca traiesc un cosmar.
Va pup si va doresc sanatate
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
bobi spune:
'neata fetele dagutzele!
sa incep cu urarile:
cornelia - sa-ti traiasca baietelul, sa fie ascultator si desteptut!
andra - sa-ti traiasca nepotica, sa va bucurati de ea!
martta - la multi ani! sa fii fericita si implinita!
pufulet - multa putere, si sanatate piticelor!
asa... acu': fi-miu cica , gata, e inscris la gradi, dar inca nu stie directoarea daca la prelungit. deci urmeaza sa mai cotizez, si o sa cotizez si cu un telefon din partea inspectoarei, sa vedem daca de data o sa stie...![]()
as vrea mult sa ne vedem maine, insa cred ca e prea din scurt, anyway, hai sa facem lista:
(si indraznesc sa propun, again, waterloo, mie una mi-a placut atmosfera de crashma
, desi am baut numai limonada, de data asta ,crisa, promit sa ciocnesc neshte beri
, cu tine
1. crisa
2. cgaby
3. bobi
va pup, o saptamana cat mai frumoasa
Kehleyr spune:
Pufulet, multa, multa sanatate fetelor, sa se faca bine repede
. Asteptam sa ne mai scrii. Tu parca stateai in Baia Mare, sau era numai provizoriu? M-am uitat la pozele voastre, ce seamana fetele una cu cealalta cand rad
.
Mihaela, mie mi-a placut mult Inima de caine. Cred ca este una dintre cele mai bune piese pe care le-am vazut stagiunea asta.
Sambata am dus fata la Muzeul Satului unde nu a fost teribil de impresionata, dar sper ca pe viitor sa arate mai mult interes. Iar ieri am fost la plimbare cu vaporasul, chestie care i s-a parut ceva mai interesanta. Oricum era ingrozitor de aglomerat, unii vorbeau tare, altii plangeau, ca la nebuni...
bychi spune:
Multumim mult pentru urari si ganduri bune! Inca nu stim ce este doar ca e un bb miscaret. Joi facem eco morfologica si vom stii mai multe. Cel mai important e sa fie sanatos.
As veni si eu maine ca e cea mai aproapiata locatie de serviciul meu de pana acum, dar sa vad cum aranjez cu Tibi ca tocmai l-am adus acasa si nu se face sa bantui chiar daca motivat. Macar putin, la inceput.
Bychi 
bibi spune:
unde e carciuma asta? si la ce ora ati stabilit adunarea?
In rest, primiti felicitarile mele pentru zile nomastice, fini, nepoti, etc si urarile mele de bafta si putere de munca sau invatat pentru cele cu definitivate, masterate, joburi noi, etc
stiu ca-s cam nesimtita, dar zau ca n-am timp decat sa citesc din 2 in 2, asa ca sa nu fiu chiar cu pluta...
maine sper sa ajung si eu....tare-mi doresc sa va vaz....
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran