Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bychi,ce ma bucur pentru tine!!!sa ai sarcina frumoasa si usoara in continuare!!!

o sa raman codasa grupului la bebedoi...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Cornelia sa-ti traiasca micutul sa-ti aduca numai bucurii la fel si draguta de Mariuca.
Kehleyr incearca sa depasesti momentul(axact asa m-am simtit si eu:imi era atit de frica)dar sa stii ca a doua nastere este mult mai usoara decit prima,ce mai nici nu se compara:deci fii barbata!ai sa vezi ca o sa fie bine si cind o sa-l ai pe bebe in brate uiti de toate durerile.
Bychi sarcina cit mai usoara iti doresc si un bebe sanatos!!
Pupici fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumesc inca o data, din suflet, pentru urarile de ziua lui Stefan.

Bychi, ma bucur f. mult pentru tine! Felicitari! Iti doresc sa ai in continuare o sarcina fara griji si multa, multa sanatate!

E a doua veste de genul asta pe ziua de azi si m-a emotionat f. tare.

Martta, succes la examen! Incearca totusi sa ai mai multa grija de tine, ca asta e cel mai important.

Romana, sigur ti-ar prinde bine la munte!

Stefan ne mananca si urechile . Cum se trezeste striga "mama, papa!" Daca la inceputul diversificarii eram disperata ca nu ii placea nimic si scuipa tot ce ii bagam in gura, in momentul asta mananca mai mult decat Maria (ceea ce e destul de greu ) si nu refuza nimic. In rest e inca bb . Adica are o fatza de bebelus, nu are nimic din seriozitatea Mariei . E foarte atasat de mine si de buni (pe care o striga spre disperarea ei "ba-ba!" )

Dana, curaj! O sa faci tot cezariana nu? Cred ca o sa treaca frica. Am avut si eu o perioada in care mi-a fost frica, dar cand m-am apropiat de termen frica s-a transformat in nerabdare. Cred ca sunt un pic masochista, dar eu as mai naste o data cu toate ca sunt extrem de fricoasa si plangacioasa. Azi m-am gandit f. mult la ziua nasterii lui Stefan si a fost una din cele mai fericite zile din viata mea, cu toate ca atunci ma plangeam ca a fost foarte greu.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cornelusa, sa-ti traiasca Stefanita mare, sanatos, frumos, norocos!

va doresc sa va bucurati la maxim de copiii astia reusiti pe care-i aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Ce de vesti frumoase!!!!

Cornelia, sa-ti traiasca Stefan si Mariuca!!! Uneori ma tot minunez cat de mare e Tudor. Statea langa taica-su si ii vine pana la buric... Minunile noastre dragi....

Bychi, iti dai seama ce ma bucur pentru tine. Stiu ca iti doreai asa ca bucuria e maxima!!! Sa ai o sarcina usoara si transmitei lui Tibi sa se bucure de timpul ramas pana la nasterea lui bebita 2.

Kehleyr, nastere usoara. Ai ajuns la termen? Ca sa te fac (poate) sa te simti mai bine, incearca sa te bucuri de sarcina usoara de care ai parte...

Marta, ai ajuns la jumatatea drumului...

Andra, parca tu luasei un colacel de WC cu scarita? Vreau si io....

Mi s-a facut dor de mare. Trebuie sa facem un drum la Constanta. Cornelia, neaparat o sa te sun, sa se mai vada copii...

Ne vedem marti, 9 mai, sa sarbatorim Ziua Europei? Apropo, in perioada 27 aprilie-11 mai este Festivalul filmului european, la cinema Studio.

Weekend placut.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Bychi - felicitari, sa fiti fericiti si sa va bucurati!!!

Dana - nu-ti mai face griji ca trece, si mie mi s-a parut nasterea cea mai simpla parte, prin comparatie cu lunile dinainte si de dupa (desi zilele alea am trecut prin cele mai infioratoare dureri din viata mea). Si o sa vezi ca iti va fi mai usor acum ( cel putin asa imi inchipui eu)

Cornelia - sa-ti traiasca baiatul cel mare si mincacios, sa fie cuminte si sa asculte de sora lui mai mare (ca doar si eu am un frate mai mic cu un an si-un pic)

Fetelor abia astept week-end-ul asta sa ma relaxez un pic si sa stau si eu sa ma joc cu copilul, ca tare mi-a fost dor de el.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CORNELIA- LA MULTI ANI PENTRU STEFAN! Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi! Si tie sa te bucuri de copiii tai speciali!

BYCHI- Felicitari! Mi-ai facut pofta cu burtica ta! Dar ma abtin! UPS!

AMIK- De ce nu spargi gheata? Hai ce mai stai? Timpul trece... Si cand o vei vedea pe Alexandra mare nu te vei mai apuca de bb 2. Stii ce gandesc eu? Eu cred ca pe primul copil il faci pentru tine, iar pe al doilea pentru primul copil. Asa ca... nu lasa sa treaca timpul ca apoi Alexandra nu va mai profita de bb 2 ca va fi diferenta prea mare intre ei! Succes!

In rest, va pup pe toate si va spun ca noi suntem bine, Luca incepe sa umble tinut de mnaute, se ridica singur in picioare si are 3 dinti si al patrulea pe drum. Este un dulce si un scumpic, cateodata il musc cu adevarat. Matei e foarte bine cu gradinita, vorbeste multe cuvinte noi si interesante si pozitive si negative, dar cele urate le uita repede ca nu il bagam in seama. De Pasti mi-a adus acasa un cadou... puzzle cu iepuras facut de el... era asa de frumos, primul cadou facut de manutele lui! Ne facem planuri sa mergem la mare si cred ca ne vor reusi, mergem cu amandoi copiii in statiunea Cap Aurora la un hotel al armatei ca eu sunt ofiter si am sejur la mare mai ieftin si cazare buna. Ma streseaza dizertatia, trebuie sa ma intalnesc cu profu care vine maine din Bucuresti la Cluj pentru lucrarile studentilor, si tot maine suntem nasi, perechea nr.6!!! Innebunesc, mi s-au dus iar banii de concediu in afara! Dar asta e... mergem mai departe si ne consolam cu ideea ca suntem iubiti! Hai va pup si mai povestim!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bychi - ce veste buna! felicitari si sarcina usoara! ce ma bucur pentru tine.....pupici si lui tibi din partea noastra!
martta - parca a fost ziua ta, nu??? scuze daca nu mai tin bine minte.. la multi ani! si ai grija ce faci!
pupici la mamici, burici si copilasi....se ingroasa randurile!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Wow, o placere sa intru pe forum in dimineata asta .

Bychi, felicitari din toata inima, si sper ca in continuare sa ai parte de o sarcina fara probleme (ca inteleg ca pana acum a fost mai greu) si sa fie si bb2 la fel de sportiv si de cuminte ca Tibi . Unde nasti? Cu cine? Stii ce este? Intrebari tipice de gravida.

Multumesc tuturor pentru incurajari. Eu abia sunt in saptamana 30, mai am pana la termen, dar sunt convinsa ca nu va astepta fata, cum nu a asteptat nici Stefania . Vreau ca macar sa nu fie nascute in aceeasi zi, ca DPN-ul e la fel.

Cornelia, daca vrei sa nasti in locul meu, cedez cu cea mai mare placere ziua nasterii . Fac tot cezariana (e cam inevitabil) si desi doctorita m-a asigurat ca pentru mine ca pacient va fi mai usor ca prima oara, ca numai pentru ei tehnic este mai greu, eu am auzit din experientele altor mamici ca este mult mai dureroasa refacerea - primele 12 ore post operator. Asta e, sanatoasa sa fie ca oi trece eu si peste asta. Stiu cum e cu copiii mancaciosi, si Stefania este, si imi creste inima cand o vad. Aseara trona cu noi la masa cu farfuria de ciorba dupa care a vrut si spaghete - dar facute ca pentru sufletul meu, cu prajeala, cu pasta de tomate, deci nu chiar o mancare de copii. Dar ii place asa mult si se simte asa importanta, cum sa ii neg bucuria? Mai ales ca are un fel aparte de a fredona cand mananca un fel care ii place, e asa de scumpa ca iti vine sa o pupi non stop.

Romana_74, chiar ca sunteti iubiti daca aveti 6 perechi de fini. Lasa ca e frumos. Sa va traiasca si sa petreceti maine bine. Imi inchipui ce emotionata ai fost de cadou, trebuie sa il inramezi si sa il pui deoparte la pastrare. Cand termini cu doctoratul?

Magdone, eu tin minte ca in Canada (si de fapt si in America) nu mi-a placut deloc berea . Mi se parea prea slaba. Iar localncii se cruceau cand ne vedeau pe noi europenii ca bem cate 3-4 si nu au nici un feect. Doar ca am avut experienta (placuta ) sa mi se ceara ID la cumparare ca sa arat ca sunt majora, desi aveam 25 de ani... Tu ai inceput sa iti cauti de lucru? Sau te acomodezi si te pui pe bb2?

Va pup si sfarsit de saptamana placut, si, sper, lipsit de ploaie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Pentru ca astazi sefu' meu e in vizita la BOBI , profit de ocazie sa va mai scriu si eu. Mai intai, felicitarile.

BYCHI - ma bucur tare mult pentru voi, sa ai o sarcina linistita si un bb sanatos.

CORNELIA - sa va traiasca Stefan, sa fiti fericiti toti patru.

ANDRA - sa-ti traiasca nepotica!

Ma mai ia si pe mine cate o melancolie, ca si pe Amik, cand citesc pe aici de bb2, de burtici, dar eu am ramas la ideea mea ca nu mai imi trebuie al doilea copil. In w-e am fost la cumnata-mea, care are 2 fete, cea mare la scoala si cea mica de 5 luni. Ce era pe acolo, una alerga, ailalta plangea, Dan se uita cam pierdut si mi-a zis ca nu i-ar mai trebui.

In alta ordine de idei, respectiv gradinite, dupa ce mi-am inscris copilu' la program lung, m-am sucit si m-am gandit ca o s-o dau pana la urma la program scurt, pt ca oricum voi pastra si bona, careia nu prea am cum sa-i dau mai putin decat acum. Asa ca, decat sa dau banii de pomana, mai bine o ia pe Mariuca la pranz sa doarma acasa si sa iasa cu ea afara. Asa ca la sfarsitul lui iunie voi face o noua vizita la gradi, sa-i spun si directoarei ca m-am sucit .

In rest, Mariuca mea continua in nota obisnuita de obraznicii (macar am vazut ca nu e singura), iar Dan imi zice ca fie-sa seamana din ce in ce mai mult cu copiii aia de la Super Nanny. Nu stiu unde gresesc, dar e cert ca gresesc undeva, ca ea ma trateaza ca pe prietenii ei din parc, nu ca pe mama care ar trebui sa aibe autoritate.

Dar, ca sa n-o mai critic, va spun si ultimele perlute:

Asculta Cutiuta muzicala, si e melodia aia de inceput cu Danonino - "Vei ajunge pan-la stele/Sa faci un castel din ele", la care Mariuca spune:
- Nu poate sa faca ccc castel din stele, ca sunt lipite de cer
- Dar din ce se face castelul, mami? intreb eu
- Din nisp.

Taica-su motaia aseara la TV, pe Realitatea, la un talk-show. Mariuca, cu chef de joaca, se urca peste el si-i zice: trezeste-te tati, ca a inceput meciul . Hai, tati trezeste-te, ca da gol!
Concluzia, mai ales pentru Dana, se poate si mai rau!

Cam atat pentru azi, va mai zic doar ca eu m-as baga la intalnire, ca mi-e dor de voi. Si o sa stau si mai mult de data asta .

V-am pupat.

Madi si Mariuca

PS : aseara am fost in CORA si i-am luat slip , de unde deduceti voi ca de-abia astept un nou concediu.

Mergi la inceput