Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

L-am inscris la gradinita ALFABET.E cu engleza intensiv si am referinte f bune despre ea, de la verisoara mea, care i-a avut pe amandoi acolo (dar cred ca am mai spus asta).

Magdone: felicitari. Ma bucur mult pentru voi. Acomodare usoara!
Ana Maria: sanatate multa! Asa am fost si eu cand am inceput munca in august :fara scaun si birou.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Cornelia:E ziua lui Stefanut? Adica a facut astazi 1 anisor?La multi, multi ani! Sa-ti traiasca baietelul si fetita, sa creasca mari si sanatosi.

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Magdone, acomodare cat mai placuta si usoara.

Mie sa-mi spuneti cand ne mai intalnim cu copii sau fara?!

Eu nu am facut nimic cu gradinita inca, spe sa o rezolv saptamana asta insa am hotarat ca nu va fi una particulara. Nu anul asta cel putin.

Eu catre Maya: Ce faci,pasarica mica?
Maya (plina de emfaza): Dar eu nu sint pasare, nu sint nici macar o vrabiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, Stefan tocmai a implinit 1 an!!!

Pupici si multumiri de urari. Sunt foarte, foarte emotionata. Sunt fericita si nostalgica in acelasi timp dupa perioada asta minunata cu bebe mic.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cornelia, la multi, multi ani fericiti pentru Stefan si sa aveti parte cu totii numai de bucurii. Sunteti o familie tare frumoasa .

Carmenutza, Andra, daca vreti la stat grabiti-va... la multe gradinite au inceput inscrierile si deja s-au ocupat locurile, asta daca nu aveti deja aranjamentele facute.

Anamaria, bine ai revenit!

Mai fetelor, am un morcov cu nasterea asta ceva de groaza. Nu stiu de ce. De parca nu as fi trecut o data prin ea, doar stiu la ce sa ma astept. Dar pe masura ce se apropie momentul inevitabil, mi-e tot mai frica si imi vine sa . Numai ca n-am cum . Stiu ca acum e inca usor si imi aduc aminte de perioadele alea de care zice Andra cat de grele erau, si ce ma asteapta... din nou... dar abia astept sa fiu dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

kehleyr, everything will flow!!! fii "barbata"!(daca barbat=curaj,hmmm,ca io nu cred,bre!)

cornelia, sa-ti traiasca babatelul!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Noi n-am facut cine stie ce in week-end batut parcurile ca de obicei, Moghioros, Cismigiu si Tineretului.
Luni dimineata am stat acasa din pacate, Cristi nu s-a simtit prea bine, a fost un pic racit. Irina era tare grijulie cu tasu’, tot timpul se duce la el, il magaia pe cap si-l intreba: te-ai facut bine tati? Si era foarte nerabdatoare sa-i punem supozitor lui Cristi . In rest e super rasfata si binenteles mai mult cu mine,
ma exploateaza la maxim desi incerc sa n-o las. Dar uimitor este ca dupa un an de lupte i-au trecut in mod miraculos fitzele cu hainele, nu mai comenteaza la nimic, pot s-o imbarc cum vreau eu fara nici o problema.
Eu urmeaza dupa 15 mai sa ma duc s-o inscriu la gradinita, asa am vorbit cu directoare, oricum am inteles ca nu sunt probleme, sunt locuri.
Magda - super, bravo voua ca v-ati aranjat asa de bine, mult succes
in continuare.
Cornelia- La Multi Ani ! pt Stefan
Dana - curaj ca trece, mai ai un pic.

Fetelor am si eu o rugaminte , puteti sa-mi recomandati pensiune misto la munte cu mancare buna pe valea Prahovei pentru concediu la vara. Am retinut Bran, dar parca am tot fost acolo si m-am cam saturat, as incerca Sinaia, Predeal, Busteni, Azuga sau Cheia - maxim 1 mil camera pe noapte.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Dragele mele mamici,

sa-mi iertati lipsa de pe forum atata timp, motivata sa stiti!
V-am mai citit, am mai stresat lumea pe pm (multumesc mult), m-am mai conversat pe messenger (si ma certau fetele ca nu scriu), dar daca au incetat motivele de secrete, iata-ma-s!

Vine si la noi bb 2 pe la inceputul lui oct; bb tare dorit; o sarcina cu destule coborasuri si suisuri, fff diferita de prima... Suntem in faza buna acum.

Gradinita pt Tibi e inca in aer; asta e daca ai doar fatza, nu si spate. Poate rezolvam cumva daca nu via Brasov si tot raul e spre bine

Tibi e acuma la Bv, la relaxare si o sa-l luam in weekend. Ne-a zis aseara la tel ca el nu vine in buc dar putem merge sa stam cu el acolo. Eh, daca e stapan la 2 case!

Cornelia, la multi ani pentru Stefan, sa va aduca numai bucurii!

Aditzu, iti recomand cabana Plaiul Foii de la poalele Pietrei Craiului (dupa Zarnesti), mancare buna de tot, vin bun, peisaj, drumetii, departe de lumea dezlantuita....

Magdone ma bucur mult ca va e bine si ca va adaptati! Fain de tot!

Va pup ca tare mi-a fost dor de voi!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani Stefan! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos draga Cornelia . Dar nu prea ne-ai povestit despre el multe decit ca e mai miscaret , asa cam ca Alin al meu. Dar e si mincacios?

Bychi: Sa fie intr-un ceas bun si bebe sa fie exact cum il doresti. Am vazut cum o priveai pe Maria mea cind ai fost la noi si ma gindeam ca poate iti doresti si tu o fetita.

Kehleyr: si alte gravidute Fiti curajoase si mai ales rabdatoare . Eu personal dupa trei sarcini si trei nasteri naturale prefer nasterile decit perioada de sarcina, ca de nascut se naste intr-o singura zi, dar sarcina o porti o gramada de timp. Aveti grija de voi, nu va obositi prea tare, mergeti la controale, macar la cele de la ecograf si luati vitamine si fier. Celor care nasteti natural va recomand o ecografie in ultima luna ca sa vedeti cum e terenul de lupta din burtica ca sa nu patiti ceva rau. In rest aveti incredere in instinct si in medic.

Magdone: Ma bucur pentru voi ca va aranjati asa de repede. Iti urez bafta la permisul de conducere si nu te lasa.

Mihaela: Si pentru tine ma bucur ca ai reusit sa te multi la casa. Iti doresc sa te acomodezi repede.

Anamaria: Succes la noul servici? E mai bine?

Desi mi se par scumpe gradinitele particulare o sa-l dam pe Cristi la una de acest fel deoarece e aproape de casa, iar daca nu o sa fie bine il mutam.

Ma tot gindesc sa fac si eu o iesire la munte cu copiii si cu tata . Ma gindeam ca Valea Prahovei e aproape si as vrea sa gasesc o cazare unde sa-i pot prepara Mariei pireul de legume cu carne si sa ajungem usor de la linia ferata. Stiti ceva de felul asta? Pensiune, vila , hotel?

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cornelia: La multi ani lui Stefan! Sa fie sanatos!
Ii taiati motul acum?
Anul trecut, de Paste, aveam emotii pentru ca urma sa nasti...A trecut asa de repede timpul!

Bychi : felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si un bb sanatos!
Chiar intrebam zilele trecute de tine...Ma bucur f. mult pentru voi!

Romana: esti sigura ca vrei in apropiere de calea ferata?
Pe mine m-ar deranja. Eu caut, in principiu, sa nu am parte de asa ceva! Pentru Maria ai putea sa folosesti borcanasele. Stiu ca ar fi mai sanatos sa-i poti pregati tu mancarea, dar daca ea nu refuza, cate zile cred ca ti-ar prinde bine sa te mai relaxezi si tu putin.

Kehleyr: burtica e bine. Am intrat in sapt. 23. Merci de intrebare!
Sunt insa o graviduta denaturata. La inceputul saptamanii, n-am dormit timp de 36 de ore si nici pofta de mancare nu mai aveam. Sunt cu definitivatul, n-am reusit sa-mi iau concediu de studii si mai am si termen limita pt predarea unor lucrari...Stiu ca nu e normal si sper sa nu se mai repete! Am deja mustrari de constiinta!

Va pup!

Mergi la inceput