Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

saliu fetele,

in graba mare: si lui andi ii place mult rock, ii place ozzy si bineinteles in top vechea preferinta blink182

a inceput si el sa scoata expresii verbale "mature" (le aude si le retine)
azi dimneata:
el: uite mami, camionul asta nu are decat o singura lumina (camionul de gunoi)
eu: da, mami, asa e!
el : dar pentru mine e bun si asa!

si multe din astea, le inregistreaza si le reda, se simte si el mare, important, pitzinuca mea!

va pup, fug la treaba.

nici o veste cu gradi inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Am vorbit acum la gradinita si saptamana asta il inscriu. Trebuie sa-i fac si vaccinul sapt. viitoare (HAVRIX). Sunt asa emotionata de inceperea gradinitei..... S-a facut baiat mare!

Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
in primul si in primu rand, HRISTOS A INVIAT ! si toate urarile de bine!
sa stiti ca desi am absentat nemotivat, m-am gandit mereu la voi!
si am circumstante atenuante: la scarbici (ala noul, daca ati uitat! ) inca nu am nici macar birou si scaun, ce sa mai zic de pc si internet! si daca asta nu e destul, am si foarte multe materiale de citit/ studiat, materiale de-a dreptul imposibile asa ca tot cetesc si traduc (uitasem??? majioritatea sunt in engleza )

hai ca va las cu problemele noului meu job, tot am zis ca nu va scriu pana nu incepe sa fie ok... dar uite ca dureaza (deja) prea mult...

copiii sunt bine, de Pasti am fost plecati la mare - de vineri pana luni, la navodari, la rude; am avut vreme frumoasa, am stat in fiecare zi cateva ore pe plaja, copiii s-au jucat, am adunat scoici si eu am regretat ca imi lasasem costumul de baie acasa

mai nasol a fost we de 1 mai, am fost la tara si a plouat si a fost innorat tot timpul, cu frig si vant asa ca am scurtat we si duminica ne-am intors acasa. cu draci! in fine, vremea a fost tocmai buna ca eu imi adusesem ceva de lucru pt acasa... doar ca rezultatul a fost ca si eu si tudor am cam racit, el a facut un pic de febra luni, si amandoi tragem de nasuri de zor. asa ca zilele astea a ramas acasa cu mamaie.

pe tricicleta nu merge nici el, decat impingand (pasind) cu picioarele pe langa pedale.
l-am inscris si la gradi (camin cu program prelungit), acolo unde e si bogdan, la anul vor fi amandoi acolo, dupa care bogdan merge la scoala, Doamne ce baiat mare!

cam atat, e drept ca n-am mai scris de mult dar acuma kiar ca v-am ametit!
va pup cu lipici pe tote si pe piticii vostrii, scuze ca nu v-am citit decat in diagonala punctata, sper totusi sa nu mai dureze mult pana ma voi aseza si eu la biroul meu!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

Havrix este ala pentru hepatita?nu dati cu rosii...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

da, alexandra, havrix e pt hepatita A! (ala pt hep B l-au facut prin scema obligatorie)

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna bunaaaa,

Asaaa deci ne-am mutat, e supeeeer frumos aici, imi place foarte mult, suntem undeva pe un delusor, nu f mare, parcuri am 2 in apropiere, la alegere, verde peste tot, frumos. Azi e chiar foarte cald, am iesit cu Razvan dimineata, inflorisera pomisorii, curat si cel mai important , oameni pe strada si multi copii si adolescenti, sunt si 2 scoli in apropiere. Gabi face un sfert de ora pe jos pana la servici, ceea ce e f bine, ca si asa nu avem masina acum, mai ce m-am psihozat cu carnetul asta de cand m-a picat ala, nici nu mai am chef de condus, nu stiu ce-am patit, parca mi-e frica, si n-am de ce ca aici e asa simplu de condus si reguli clare si toata lumea le respecta, ufff sper sa-mi treaca.

Sa va zic niste chestii care mi-au placut, ieri iesisem cu Razvan pana la alimentara din colt , care vorba aia e hat hat, mergi ceva pana ajungi acolo, dar am gasit o scurtatura si ajung repede, si mergeam eu cu Razvan pe trotuar si pe cealalta parte a drumului mergea o masina care spala strada, si cand se intoarce sa spele si pe partea care mergeam eu se opreste la capatul strazii si ma asteapta sa trec si nenea de la volan imi zice ca ii pare rau si sa-l scuz pentru praful care l-a facut cand a trecut pe langa mine, si eu zic Ok, ok no problem ...m-am simtit bine ce mai cu toate ca nu ma prafuise.

Am vazut ca ati petrecut frumos de 1 mai, bravos, aici nu se sarbatoreste ziua asta vad, ca s-a lucrat, cica e in alta zi. Ce sa va mai spun, inca ma mai trezesc dimineata si mi se pare ca sutn acasa , oricum si pe Razvan l-a derutat tare mutarea asta, nu m-asteptam sa-l afecteze asa tare, a devenit super agitat, cere in permanenta sa fie cineva cu el, ne intalnim cu alti copii in parculet si el incepe sa vorbeasca cu ei si aia nimic ca nu-l inteleg si nici el pe ei, eu ii explic tot timpul ce inseamna, dar orisicat e greu. trebuie neaparat sa merg cu el la programe de astea cu copii sa inceapa sa invete limba, dar deh ne trebuie masina. O sa le rezolvam noi cu incetul pe toate, trebuie rabdare, dar asa sunt eu le vreau pe toate repede

Ca ma intrebase Crisa de Razvan, cu urechea e bine am fost la control si e ok. ne-am mai linistit .

Mihaela, lasa ca e bine unde v-ati mutat, macar sunteti la casa si daca-l aduceti pe Flaviu n-o sa fie prea mare diferenta pentru el, ca nu cred ca-l puteai tine tu la bloc .

Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun, va pup si sa va intalniti neaparat! si pentru mine

Sanatate copilasilor!

aaa mi-am adus aminte, mai fetelor stiti de ce mi-e pofta mereu aici si nu ma satur niciodata,?? de bere!!!! eu care nici nu ma omoram prea tare dupa ea, dar sa vedeti explicatia, aici bauturi alcoolice nu se vand oriunde, ci numai la magazine specializate care apratin guvernului, cel putin asa am inteles, si care nu oprea sunt peste tot, asa si berea e la 330 gr, nu 500 cum e in tara, pui un pahar si s-a terminat sticla if you know what I mean nu stiu mi se pare ca se duce f repede si cand ma gandesc cum statea berea prin frigider acasa hahaha

v-am pupat

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Magdone m-am regasit in cele zise de tine.cu ctiva ani in urma ma miram si eu de aceleasi lucruri:cum totul este atit de curat si ingrijit,cum oamenii sunt atit de atenti si politicosi...si stii ce m-am mai amuzat?faptul ca si mie imi place berea aici si in Ro nici nu o puteam suporta.Ufff,au trecut asa multi ani de atunci si totusi parca a fost ieri.ai sa vezi si tu ce repede trece timpul aici.Iti doresc numai bine si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magdone - ce bine ca v-ati asezat la casa voastra! sa fie intr-un ceas bun! abia astept sa ne mai povestesti...
magda - bravos! la ce gradi l-ai inscris pe alex??
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Magdone - mama ce-mi plac mesajele tale, tonice si pline de optimism (ma rog, exceptie carnetul, cu care cred ca esti intr-o dunga, daca dupa ce ai condus in Bucuresti ai emotii in Canada ). Sa nu arati si poze, si-ti aratam si noi poze cu bere la schimb.

Magda - mai si eu trebuie sa ajung sa inscriu copilul, ca acest concediu prelungit m-a dat cu totul peste cap, si tare straniu mi se pare...Uf, uf, mai, mai...

Ma tot minunez ce mame cu vechime sintem, mai ales acum am senzatia asta, ca a nascut cumnata-mea pe 28, si o vad cum se sperie, cum e in starea aia de intrebari "suge? am lapte? n-am lapte? a mincat destul? poate minca mai mult de 100 ml?" etc, si e asa bine cind ma uit la Luca si vad ce mare e si ce bine ma inteleg cu el, si ce departe e vremea deznadejdilor si fricilor astora

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

cornelia - la multi ani pentru stefanut! sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! si de maria! pupici multi!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput