Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

multumesc, kehleyr!a zis razvan ca se duce devreme-devreme ca s anu mai dea astea din colt in colt!ma crezi ca m-am dus si cu cadou si nu am avut cand si cui sa-l dau?mi se pare foarte aiurea.daca ar fi cine stie ce gradinita sau cine stie ce zona rezidentiala, as mai crede!dar asa?la c... orasului, de la noi porumbul(stam le al. obregia), atatea fitze la gradinita asta!mai sa fie!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

AMIK- sa stapanesti santoasa masina cea mult visata... ce masina ti-ai luat? Si sotul meu mi-a cadorisit o masinuta sa duc copilul la gradi ca era o reala problema dusul lui Matei la gradi. Acum s-a rezolvat si sunt asa de multumita de masina mea, prima mea masina ca imi vine sa o culc cu mine in pat!

Mersi de sfaturi, Matei bea ceai de chimin si parca s-a mai calmat. Acum zburda prin curte si nu vrea sa vina in casa sa manace si sa se culce de amiaz nici in ruptul capului. Asa ca... e clar mai bine!

Andra- mersic de pont! Am sa ii fac si ceai de menta ca tare ii place!

Ceaiul de afine intr-adevar strange kk, dar intre timp a facut un kk beton, deci de asta am scapat. sa vedem cum ramane cu voma si crampele! Va pupi!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

BIBI - la multi ani, si din partea mea si a Mariucai. Sa fiti sanatosi cu totii!

CORNELIA - drum bun! E concediu sau doar o iesire scurta? Asculta ce zice Bibi, si eu stiu ce inseamna si nu-mi doresc decat ca fie-mea sa semene (din acest punct de vedere ) cu Luca al Andrei.

BYCHI - felicitari pt bb2 baietel. Cred si eu ca voia Tibi un tovaras la ski .

AMIK - s-o stapaniti sanatosi si multi km la bord!

Eu ce sa mai zic, dupa cum spuneam la intalnire, a trebuit sa refuz un job super, din cauza de deplasari dese pe care in acest moment nu mi le permit, mai intai din cauza Mariucai, pe care n-o pot lasa fara mine acum, si apoi din cauza programului lui Dan, care e varza. Si ca sa exemplific - ieri m-a anuntat ca maine pleaca in delegatie, deci adio again palnuri de w-e. Si, ironia sortii, tot el ma intreba de ce i-am refuzat pe-aia .
Asta e, acum imi cresc copilul, si nimic nu trece inaintea ei.

Ieri seara cand am ajuns acasa nu adormise inca si m-am dus direct la ea, iar ea, mititica, m-a vazut imbracata de birou si m-a intrebat unde pleci, mami? Zic "nu mai plec mami, acum am venit de-abia", iar ea zice sa nu mai pleci ca mi-era dor de tine!
Iar auzind ca tata-su pleaca in delegatie, imi zice: cada (=daca) pleaca tati, dorm cu tine in patu' mare, da? Asa ca, tot raul spre bine, macar dorm si eu cu ea cateva nopti .

Va pup fetele si sper macar putin soare sa avem si noi in w-e asta, ca parca sintem in plina toamna...

Mergi la inceput

nu e masina MEA ,e a noastra.e honda accord 2006.masina cu care circul eu este un matiz verde metalizat pe care il ador, desi e cam parodie!si e si el nou, il am de o luna!dar las ca intr-un an sper sa luam un suv pt mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Amik, si tu vrei sa treci de la Matiz la SUV? Ai vointa. Adica, o sa iti fie greu cu parcarea si altele asemenea, ca sunt alte dimensiuni. Eu a facut tranzitia de curand de la o masina mare la una mai mica si ce ma enerveaza nu e atat masina, care este oricum suficient de incapatoare, cat faptul ca toti, dar absolut toti ma claxoneaza, pentru ca e masina de femeie in timp ce cealalta era masina de interlop . Si zau ca nu-i de la stilul meu de condus, ca si sotzului ii fac la fel...

Madic, sa nu iti para rau de job. Si eu simt ca m-am plafonat de cand cu sarcina si copilul si stiu ca am ratat multe ocazii, dar in final decizia a fost a mea si mi-o asum cu toata responsabilitatea. Adevarul e ca eu nici nu am energia Marttei sau a lui Bibi apropo de job. Poate meseria mea nu-i asa motivanta...

Mergi la inceput

mie nu mi-e frica de marime!!!as fi avut de acum curajul sa ma urc pe un jeep, dar am zis ca sunt totusi incepatoare, desiam carnet de 6 ani,nu am mai mers singura cu masina pana acum.si sa nu ma doara chiar asa de tare sufletul(si buzunarul)daca am incidente!asa ca dupa ce ma rodez, imi iau suv!!!de-abia astept.
pana una-alta, sa vad cum e in honda la volan!de-abia astept sa mergem sa o rodam!

oricum, am inteles ca tu nu te referi la curaj, ci la trecerea la o alta marime!

edit a treia oara!nu stiu ce am de incurc literele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

DANA - nu-ti imagina ca eu am o nus'ce cariera stralucitoare, sint doar un biet slujbas, dar jobul ala de care ziceam insemna min. jumatate din timpul de lucru deplasari in tara si afara. Daca-as mai fi avut 30'jde ani si n-as fi avut copil, ar fi fost job-ul vietii mele, la o firma mai mult decat OK. Nu-mi pare rau, dar nici prea bine nu-mi e acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

facut eco. tot masculin. bebe ok, in grafic sau chiar cu un avans la multe dintre masuratori, mai putin la cerebel. Asta cred ca se trage de la faptul ca mi-am cam dorit cam mult o fetita si s-aconformat saracu acolo unde s-a putut.(ma omoara Dana) Slaaaaab, vai mamitica lui, si cam uratel, dar e al meu si mi-e drag de el ca de ochii din cap.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

ajutati-ma cu numele.....plizzz, caci e evident ca eu nu aveam pregatit decat nume de fata.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bibi - las ca-i bine si asa! sanatos sa fie! cu numele??? mie imi place matei si stefan, bineinteles!
bychi - sa fie sanatos!
amik - sa stapaniti masina sanatosi...si sa vina si bb 2 ca acum are loc in masina!
pupare tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput