Copilasi iunie-iulie 2003(71)
Raspunsuri - Pagina 14
amik spune:
tudor, radu, andrei, alexandru-dar cam pute targul de alexandrii si alexandre- damian, naum, iosif.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
romana_74 spune:
Amik- scuze de eroare!
Bibi- e fain si Simon... si merge cu David
Lasa nu te necaji ca i baiat, e mai bine asa pentru ei, au aceleasi preocupari, aceleasi jucarii si ii raman la cel mic si haine
. Acum vreau sa te incurajez, dar si eu am suferit foarte tare!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Magdone spune:
La multi ani Bibi si las' ca-i bine asa, sanatos sa fie! eu lui Razvan vroiam sa-i pun numele Leonard, de la Leonardo di Caprio
, da nu m-au lasat astia, ziceam eu ca o sa fie mai usor de pronuntat aici, sa vedeti ce se chinuie astia sa zica Razvan, hehe.
Amik, felicitari pt masina!Spor la condus!
Pufulet si Romana_74, multa sanatate copiilor, imi dau seama prin ce treceti, ca si eu tocmai cand ma linistisem cu Razvan cu urechea, a inceput cu cealalta
si iar la doctor, dar e bine acum, ooooffff, ca numai asta mai imi lipsea, dar cu ocazia asta ne-am gasit si medic de familie, dr. care l-a consultat la spital ne-a intrebat daca avem si cand i-am zis ca nu, a zis sa venim la el la cabinet si nici nu ne-a luat bani pentru consult, foarte de treaba!!!
fetelor oi fi eu optimista, dar ieri ma apucase o jaleeeee, mi-a mai pus si Gabi niste manele la calc
, nu radeti, dar chiar mi-au placut, mai si in tara nimic nici nu puteam sa le aud, ca si cu berea ![]()
Am fost si eu ieri cu Razvan la gradinita, de fapt sunt niste centre cu programe guvernamentale, unde pot sta si parintii, a fost suuuupeeer frumos, sa vedeti ce dotati sunt astia, cate jucarii si tot felul de chestii, da' cred ca inainte de limba engleza, invata Razvan chineza sau japoneza ![]()
, e plin de astia fratilor pe aici, poti sa zici ca esti in tara lor
gata hai ca nu mai comentez.
ma bucur ca v-ati distrat la intalnire, sper ca ati baut o bere si pt mine![]()
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
Bibi: felicitari. Eu tot baietel as vrea cand o fi sa fie.Mie imi place ca nume de baieti: Eduard, Adrian, Mihai.
Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
cgaby spune:
magdone - o sa iti faci ochii oblici?
![]()
eu azi merg la moeciu...avem de sarbatorit...e ziua mamei mele, noi implinim 5 ani de cand ne-am "nenorocit"....si tot asa..
pupare tuturor si weekend placut.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Andra_ spune:
Bibi - sa nu-i zici Luca, Matei, Tudor, Rares, Alexandru - ca e plin de ei; nici Vlad, Victor si Andrei nu sint departe; in rest: ti-e sa-ti placa si sa mearga cu numele de familie! Mie imi place Marc, dar cum o colega avea deja unul de vreun an cind am nascut, m-am abtinut ![]()
Magdone - eu lui Luca am vrut sa-i zic Fred si Vasilescu daca se putea, dar nici pe mine nu m-a lasat nimeni
, si-acum il cheama pe fi-miu ca pe jumate din colegii de generatie 
pup u,
Andra
madic spune:
BIBI - daca e de dat cu parerea, si eu cand eram insarcinata cu Mariuca aveam numai nume de baiat, si anume TUDOR STEFAN, si urma sa-i spunem FANE
, c-asa radea Dan de mine.
Cum n-a fost sa fie, dupa nastere cand m-a intrebat o asistenta cum sa-i treaca prenumele copilului in fisa, am raspuns inocent "Maria Ianina. Dar pot sa-l mai schimb daca ma razgandesc?"
Reactia v-o imaginati.
Va pup.
Kehleyr spune:
Bibi - ma tot chinui dar cred ca azi sunt blonda
si nu-mi dau seama de ce crezi ca te-as omori? Lamureste-ma si pe mine plsss. Pe mine daca ma intrebi de nume, sunt cam pe aceeasi lungime de unda cu Amik. Cel mai mult imi place Radu si cred ca e un nume predestinat barbatilor destepti si nici nu-s prea multi sezonul asta (Radu, nu barbati destepti
). Altfel, Andrei ar fi pe locul 2. Andra are dreptate, sa te gandesti si cum merge cu numele de familie. Eu zic ca daca ai nume de familie lung merge prenume scurt si invers, asa, pentru rezonanta.
Apropo de nume, si noi suntem in pana. Toata lumea ne intreaba, dar nu este nici unul care sa ne intre la inima asa, din prima. Barbata-miu vrea sa o cheme Sofia (daca se poate pronuntat ca in spaniola, cu accentul pe i) dar mie mi se pare ingrozitor de serios. Altfel mai imi plac Irina si Vera, dar Irina stim multa lume iar Vera e prescurtare si numele intreg (Veronica) e un pic prea copilaresc.
Mihaela, am vazut aseara "Cum gandeste Amy" cu Valeria Seciu la Teatrul Mic. Merita, mai ales pentru jocul ei, piesa este destul de clasica, dar ea este asa de naturala... Ai cautat gradi pentru Flaviu?
Gaby, aniversare fericita si sa va iubiti la fel de mult si de acum inainte
.
Si noi plecam azi din Bucuresti, sper sa fie vreme frumoasa...