Copilasi iunie-iulie 2003(71)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Andra, nu ai pierdut nimic, dar Maria nu foloseste decat wc-ul de acasa, cu adaptor pt. copii. Nici eu nu ma dau in vant dupa toalete publice, dar in deplasari, ce putem face? A, ii place in schimb sa faca pishu in iarba
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
romana_74 spune:
BIBI- LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita!
Cornelia- Drum bun si sa va intoarceti cu bine! Acum nu crede ca Maria tine la nesfarsit sa nu faca P sau kk. Tot va face ea ca nu va avea incorto, si de altfel va fi foarte prinsa de peisaj, de schimbarile care vor fi si sunt sigura ca va coopera asa cum iti doresti tu!
Eu sunt suparata... Matei are enteroviroza si niste dureri groaznice de burtica pe langa voma, diaree, febra, rosu in gat si muci! Asta e... regim si smecta! In rest ce sa ii mai dau?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Andra_ spune:
Romana_74: ceai de menta, daca bea.
Cornelia: pai ii puteti lua colacul ptr wc la voi, si astfel orice wc se va transforma in wc-ul ei, si gata. E cam incomod, dar macar asa va avea Maria colacul familiar la indemina si deci scapi de grija constipatiei. La noi, din contra, Luca se apuca si face caca pe oriunde se nimereste: la circiuma, in vizite, sau chiar ieri la iarba-verde
... Nici o inhibitie pe dinsul, doar bataie de cap ptr noi
...
pup u,
Andra
bibi spune:
Multumesc pentru urari, la fel si voua, sa va fie viata frumoasa, sa fiti iubite si sanatoase, iar copii sa va umple sufletele de fericire.
Cornelia, Maria e mica si poate fi usor modelata/educata in sensul dorit de tine. Eu care sufar de constipatie cronica si stiu ce inseamna sa fi absolut dependent de buda ta de acasa, nu pot decat sa te sfatuiesc sa faci orice e posibil ca sa corectezi aceasta dependenta a Mariei, cu atat mai mult cu cat este fetita si probabilitatea sa sufere la maturitate din aceasta cauza este mai mare decat la baieti. In rest sa aveti drum bun si zile frumoase pline de intelegere.
Acum fug, ma duc la eco
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
Cornelia spune:
Multumesc mult fetelor
!
Pufulet, multa sanatate! Sper sa scapati cat mai repede de necazuri.
Romana_74, sanatate lui Matei!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
cgaby spune:
buna.
bibi - succes la eco. sa fie cum vrei tu!
distracite mare, chiar daca e urat afara!
cornelia - drum bun si distractie placuta!
si eu aveam probleme cu constipatia, dar am rezolvat-o cu un pahar de apa rece dimineata la trezire. are efect! incercati!
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
alexandrueduard spune:
La multi ani fericiti Bibi!
Iti doresc sa fi sanatoasa si sa te bucuri de marea ta familie.
Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
bychi spune:
La multi ani Bibi! Multa sanatate si bucurie! Bafta la eco!
Sa ma iertati ca nu am ajuns la intalnire! Eram pregatita sa vin, imi gasisem si de lucru pana la ora intalnirii (desi picoteam de somn) cand un coleg de-al meu s-a oferit sa ma duca acasa cu masina. Si bine a mai fost ca am dormit tot drumul
Romana 74, si ceaiul de afine ajuta in caz de diaree. Sanatate.
Am fost de dimineata la eco si bb 2 e un baietel tare bine crescut! Totul e bine pana acum, suntem in grafice. L-am sunat pe Tibi sa-i spunem si el: "Super fratior! Jucam fotbal, jucam cu trenuletul, mergem la teatru...." si a mai continuat asa plin de fericire. Il tot intrebasem noi inainte ce si-ar dori sa fie bb-le si nu avea preferinte, era bine orice.
Cornelia, www.mothercare.com/invt/lm5850&bklist=icat,4,,shobathingbabycare,battoilettraining" target="_blank">asa ceva poate v-ar ajuta in excursie. Numai sa nu fie prea tarziu si sa-i si placa Mariei.
Bychi 
amik spune:
la multi ani,bibi!sa fii fericita si iubita intre cei trei barbatei ai tai!o sa fii o alintata!!!
bychi, si tu la fel de alintata!sa iti traiasca baietelul mic din burtica.
cornelia, drum bun, daca mai intri!
noi suntem super bine!sunt foarte fericita ca alexandra e din ce in ce mai cuminte si mai scumpa, nu mai face crize, fitze,etc.ne intelegem super bine cu ea!e o cocheta!
ma cam sperie-desi inteleg ca e normal-cu prietenul ei ShereKan(sau cum s-o scrie) pe care toata ziua il cauta/cearta/cheama cu atata naturalete de parca ar fi real.
cu gradinita noi suntem inca in pom.am facut n drumuri la gradinita 193 unde vreau sa o dau, l-am trimis si pe razvan-auzisem case percuteaza mai repede la tatici, as!-si tot nu am rezolvat nimic.sa ne ducem pe data de 5 iunie(!!!!), sa stam la coada si sigur prindem loc!daca fac figuri ii dam la ziar!am mai scris oare de chestia asta aici?ca tare-s uituca...
sunt foarte fericita ca al meu sot care era atat de nehotarat in privinta urmatorului copil s-a hotarat acum si ar vrea ca din ianuarie viitor sa ramanem insarcinati!!!

nu stiu daca o sa fie chiar din ianuarie, dar sigur va fi la anul!plutesc!!!
sunt inca tanara si tin la shocuri.m-a suna razvan marti-prajeam ceva si putzeam ca vai de mine-si imi zice sa ies putin in fata blocului ca a adus ceva.si ies, in papuci si pantaloni de casa si ce vad??!!a venit cu masina noastra noua, pe care eu stiam ca o luam candva in iunie!!!am avut asa un soc!!!o surpriza frumoasa rau mi-a facut,dar care mi-a stors cateva lacrimi si palpitatii si tremuraturi.ca prea frumoasa e masinutza asta si prea neam de neamul nostru n-a avut asa desteptaciune!
intrebare:voi ce parere aveti despre inceputul diversificarii la 2 luni la un sugar hranit artificial?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Kehleyr spune:
Bibi, la multi ani! De ziua ta iti faci cadou o ecografie? ![]()
Cornelia, drum bun si distractie placuta in Bulgaria.
Amik, sa stapaniti sanatosi masinuta cea noua
. Cu gradinita, sa stii ca eu la ambele gradinite la care am inscris-o, a fost fara nici un fel de interventie. Si sunt gradinite bune amandoua. Mai sunt si oameni seriosi pe lumea asta. In ziua inscrierii sa va duceti la prima ora de dimineata ca sa fiti siguri.
Catya, ce mai faci?