Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Martta bafta multa la examen si succes in cariera, ca doar pentru asta ne chinuim toti.

Vin si eu la intalnire, sper ca restaurantul e ala de pe strada traian.
daca mai intra cineva care stie exact locatia sa-mi confirme sau infirme, plizzzz....

eu s-ar putea sa vin cu David. Nu o sa stau oricum mult din cauza de fum si scaune tari asa ca se preteaza si domnia sa la una mica

news...pe 1 iunie la Sala Palatului e concert Tudor Gheorghe cu Diligenta cu papusi...asta asa...pentru sufletele sensibile ale racilor...

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

bibi, ala e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Sofia a facut pneumonie mixtapeste candida digestiva.Am impresia ca si Mara ii calca pe urme ca tuseste tare rau.
Kehleyr-am stat la Baia Mare dar de cand s-a nascut Mara ne-am mutat la Cluj.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Bychi,Martta-felicitari!

Mergi la inceput

Martta-bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Pufulet multa sanatate la fetite !

Imi pare tare rau ca n-am ajuns la intalneala, am fost cu copilu' si cu sotul la El Greco la ziua prietenei si oricum nu am stat mult ca s-au mutat nasii lui Teo la noi. Si-au vandut apartamentul si pana e gata casa stau la noi.

sper ca v-ati distrat bine ..

va pup,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pufulet - sanatate multa fetelor!
la intalneala a fost ok...mi s-a parut lumea putin cam lipsita de chef! noroc cu bibi care a trecut cu david...si a mai inveselit atmosfera....
pupici si sanatate tuturor...

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza!
cam liniste pe aici...
nu mai tin minte, parca e ziua iubitei de bibi! nu??? la multi ani, sa ne traiesti. multa sanatate si bb sanatos si voinic. pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Chiar ca e liniste.

Bibi, la multi ani!!!!

Noi plecam maine in Bulgaria. Sa imi tineti pumnii sa fie Maria cooperanta, sa o pot convinge sa se urce in autocar si sa mearga la toaletele publice plus cea de la hotel !

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bibi - la multi ani! (oops, nu te-aveam pe lista, Gaby multumesc)

Cornelia - tinem pumnii, dar mai ales nu te stresa tu, ca atunci va fi si ea relaxata. Care-i treaba totusi cu toaletele publice, am pierdut ceva?

Crisa - haina ta e la mine, da-mi un semn sa ne vedem sa ti-o restitui.
* Da, asa e, ne-am baut care mai de care mintile la intilnire si am uitat lucrurile pe acolo! Si ce?!

Ai nostri bunici s-au decis sa incarce copilul si sa plece la Breaza.. minunata zi si-au gasit, cred ca pina la urma se amina daca nu se opreste potopul de afara. Fetelor, naspa vreme, parca e toamna, nu se mai termina cu ploile si frigul... si cind ma gindesc ca e doar inceputul si ca probabil asa va fi de-acum incolo, ba si mai rau, pe masura ce incalzirea globala se agraveaza

pup u,
Andra

Mergi la inceput