Copilasi iunie-iulie 2003(71)
Raspunsuri - Pagina 11
bibi spune:
Martta bafta multa la examen si succes in cariera, ca doar pentru asta ne chinuim toti.
Vin si eu la intalnire, sper ca restaurantul e ala de pe strada traian.
daca mai intra cineva care stie exact locatia sa-mi confirme sau infirme, plizzzz....
eu s-ar putea sa vin cu David. Nu o sa stau oricum mult din cauza de fum si scaune tari asa ca se preteaza si domnia sa la una mica
news...pe 1 iunie la Sala Palatului e concert Tudor Gheorghe cu Diligenta cu papusi...asta asa...pentru sufletele sensibile ale racilor...
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
pufulet spune:
Sofia a facut pneumonie mixtapeste candida digestiva.Am impresia ca si Mara ii calca pe urme ca tuseste tare rau.
Kehleyr-am stat la Baia Mare dar de cand s-a nascut Mara ne-am mutat la Cluj.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
nicol74 spune:
Pufulet multa sanatate la fetite !
Imi pare tare rau ca n-am ajuns la intalneala, am fost cu copilu' si cu sotul la El Greco la ziua prietenei si oricum nu am stat mult ca s-au mutat nasii lui Teo la noi. Si-au vandut apartamentul si pana e gata casa stau la noi.
sper ca v-ati distrat bine ..
va pup,
nicol
cgaby spune:
pufulet - sanatate multa fetelor!
la intalneala a fost ok...mi s-a parut lumea putin cam lipsita de chef! noroc cu bibi care a trecut cu david...si a mai inveselit atmosfera....
pupici si sanatate tuturor...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
cgaby spune:
neatza!
cam liniste pe aici...
nu mai tin minte, parca e ziua iubitei de bibi! nu???
la multi ani, sa ne traiesti. multa sanatate si bb sanatos si voinic. pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Cornelia spune:
Chiar ca e liniste.
Bibi, la multi ani!!!!
Noi plecam maine in Bulgaria. Sa imi tineti pumnii sa fie Maria cooperanta, sa o pot convinge sa se urce in autocar si sa mearga la toaletele publice plus cea de la hotel
!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
Bibi - la multi ani! (oops, nu te-aveam pe lista, Gaby multumesc)
Cornelia - tinem pumnii, dar mai ales nu te stresa tu, ca atunci va fi si ea relaxata. Care-i treaba totusi cu toaletele publice, am pierdut ceva?
Crisa - haina ta e la mine, da-mi un semn sa ne vedem sa ti-o restitui.
* Da, asa e, ne-am baut care mai de care mintile la intilnire
si am uitat lucrurile pe acolo! Si ce?!![]()
Ai nostri bunici s-au decis sa incarce copilul si sa plece la Breaza.. minunata zi si-au gasit, cred ca pina la urma se amina daca nu se opreste potopul de afara. Fetelor, naspa vreme, parca e toamna, nu se mai termina cu ploile si frigul... si cind ma gindesc ca e doar inceputul si ca probabil asa va fi de-acum incolo, ba si mai rau, pe masura ce incalzirea globala se agraveaza 
pup u,
Andra