Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 3
Balbina spune:
Alina, tortul a fost foarte bun, cu gust intens de ciocolata, noua si musafirilor ne-a placut mult. Sper sa-ti placa briosele, eu sint "addicted".
Am uitat sa-ti zic, mi-a placut cum arata dulciurile tale de Paste. Cum e Mocha cheese cake la gust?
Si eu sint de parere sa cumperi alta crema, caci asta a intrat destul de mult timp in contact cu aerul, cit ai folosit-o, si s-ar putea ca efectul sa se fi pierdut in mare parte.
Rodica, musafirii mei au ramas cu gura cascata la vederea poienitei. Le-a placut si la gust, numai ca eu o fac nu fix ca in reteta originala, ti-am mai zis. Dar a iesit oricum foarte buna.
Astept cu infrigurare seara, de parca as merge si eu la intilnire cu fetele.
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Violeta, uite-te prin albumele fetelor care trebuie sa vina la intilnire, sa vezi poze, ca sa stii cum arata.
------------------
Numai bine,
Natalia
doroti_5 spune:
Buna fetelor!!!
Sunt obosita rau, dupa atitea zile de gateli si priit oaspeti!!
Dar inca nu am nascut, ma dor toate oasele, in special cele de la bazin si in fata si in spate!!!
Eu diseara cred ca ma imbrac in costumasul meu de blugi(pentru gravidute ca alteva nu ma incape), e cu pantaloni.
Violeta, cum nu o sa ne recunosti, unde vezi o burta mare si o burtica mai mica sa stii ca acelea suntem noi, e greu de confudat!!!
O zi buna si miine va povestesc cum a fost de Pasti!
doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Violetik spune:
Doroti, super ideea, chiar nu m-am gindit.
Balbina, si eu as vrea ca sa poti veni si tu . Vezi ca ideea Doroti e mai simpla
Balbina spune:
Violeta, eu la vara o sa vin in Moldova pentru vreo 2-3 saptamini, asa ca putem organiza si atunci o intilnire.
------------------
Numai bine,
Natalia
GabyHila spune:
Crinia multam. Cand am prima ocazie, il intreb pe un baiat de asta umblaret:)Pe voi va las sa va pove mai departe.
Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
MamaElei spune:
Nata, trimite-mi te rog pe pm adresa ta de email, ca sa-ti expediez poza solo
Fetelor, ati ajuns cu bine?
La intilnire a fost tare fain, ne-am simtit bine si ne intreceam la vorbit. Vai, veniti si mai povestiti impresii, ca eu am niste treaba
Rodica si PAULA (02.09.04)
Violetik spune:
Buna fetelor!!
Taaare mi-a placut intilnirea de azi. Am vb atit de putin ( parca!), si am aflat atit de putin de fiecare, dar a trecut atit de repede timpul... sincer eu inca nu eram gata de plecare cind a trebuit sa plecam.
Dar hai sa povestim si celorlalte cum a fost ( indeosebi nataliei-balbinei, care era poarte emotionata de intilnirea noastra ). Mi-a placut f mult fetele, fiecare cu trasaturile lor in parte si cu impresia creata pe forum s-a adeverit la intilnire.
Deci am aparut cam pe la 18:35 (asta eu cu toata nepuctualitatea mea), dar si din cauza ca aparuse pe neasteptate parintii mei in ospetie si i-am petrecut si pe urma am venit. Cind am ajuns la Delice, nu stiam cum sa le gasesc pe fete. Era atita lume.... ma uitam dupa 3-5 fete ( asa ma gindeam eu ca tre' sa fie ) A dat de ele tocami la et 2 ( nici la terasa, nici la et. 1 ci la 2, insa ma gindeam ca nu le mai gasesc). Si le-am gasit datorita Dorotei ( pt ca am vazut-o pe poze )
Deci ce impresii mi s-au format de fiecare si ce mi-a placut: ( le iau dupa acele ceasornicului de la mine) LiliaToma - sociabila ( poate pt ca ea era linga mine), Rodica - exact cum mi te-am inchipuit draguta si simpatica, Natalia - linistita si intelegatoare, Doroti -copilaroasa, dar si realista.
fetele au spus ca nu sunt grasa. Sunt! Am 68 kg acum, si asta e mult.Ma cred f grasa pt ca stiu ca cindva aveam 48 de kg dea asta, si ele au fost primele care mi-au spus ca seaman cu cineva.
Fetelor un pup virtual ( azi a fost si real pt citeva )
( a se citi eu beau bere cu calmari )
P.s. sotul va transmite salutari. Noapte buna si mai vb miine ( de la servici )
Davina spune:
Buna fetele!
Rodica mi-am adus aminte ca si eu in copilarie ma spalam de Paste cu ou rosu si normal .
Nati se poate folosi mazzarela la briosem ?mocha a iesit bun,cu gust de cafea si cioco.mi-a placut mult blatul in combinatie cu prunele si niste visine pe care le-am imbatat in lichior .De ce ti-ai scos pozele de la semnatura ?imi ia ceva timp pina dau de ele ..
Doroty unde esti ?nu mai povestesti cum a fost la intilnire ?
Cornelia asa o sa fac .Ma gindesc sa o duc pe Deanna si la Aqua park ca au shouri cu balene si delfini si cred ca o sa-i placa .
Lucia cum merge la voi diversificarea ?
va las ca la mine puiul iese din patul ei si mie frica sa nu-si rupa ceva ..cred ca o sa scot bara cu totul .
Alina si printesa Deanna 09.09.2004