Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 2
Violetik spune:
AAA, am uitat sa va intreb. De ce anume Delice d'Anges ati ales si nu altundeva? Voi cu ce o sa va imbracati? In blugi sau in fusta? ( ca sa fiu si eu in rind cu lume)
lia_c spune:
Hristos a inviat!
da' ce ati mai scris zilele astea... Mi-a luat o ora sa citesc tot...
Ma bucur ca ati petrecut bine de sarbatori! Si noi cu nasii si parintii la noi la curte (macar citusi de cit sa simtitm atmosfera de la tara). Am facut frigarui - eu am fost cu pofta .
Imi pare f rau fetelor, dar nu voi putea veni diseara - vom avea oaspeti... Nici macar nu voi putea fi in trecere - ca mai am de facut unele pregatiri. Sa-mi spuneti cum a fost si sa faceti poze!
Ma bucur ca timpul e f frumos afara, profitati!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Violeta, imbraca-te cum ti-e mai comod, noi data trecuta eram toate in pantaloni - dar era mai frig. De ce Delice D'ange? - noi data trecuta l-am ales deoarece prajiturile sint delicioase, atmosfera relaxanta si e f comod p/u toate fetele (caci sintem in diferite sectoare). Daca vrei cred ca se poate schimba localul - ca nu e nimic batut in cuie...
Lucia, ce cozonac si pasca si oua frumoase, Bravo!
Natalia, bravo si tie p/u bucate asa aspectuoase si sint sigura ca si gustoase!
Alina, cred ca te simti implinita ca ati sarbatorit si Pastele ortodox, n-ai obosit sa pregatesti si p/u acest Paste?
Eu am fost cam lenoasa - am vrut sa fac tort si toti si toti s-au pus in capul meu ca nu trebuie ca va fi cozonac si ca nu e zi de nastere... Am vrut sa fac biscuiti si eclere - la fel am avut esec (n-am gasit seringa sau cornet p/u a le da o forma aspectuoasa). Insa curatenia si restul salatelor m-au iepuizat... Simbata seara mobila din salon era terminata de aranjat si deja toate dulapurile erau pline - n-am mai asteptat...
Nati, ce bine ca ai mai iesit la aer, eu am stat doar prin curte si tot ma doare gitul... Consuma cit mai multe ceaiuri!
are cineva vesti de la Diana? Sper ca e totul bine la ea.
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Buna, fetelor,
Am intrat rapid sa va salut, ca vreau sa ies afara cu Vlad.
Violeta, ma bucur tare mult ca nu te-am pus pe drumuri.
Lucia, uite reteta de briose: http://www.good-cook.ru/tort/tort_158.shtml
Glazura de pe tort nu mi s-a parut tare lucioasa, poza cu siguranta e amagitoare. Iar grosimea e datorata faptului ca am asezat-o in 2 straturi, ca mai ramasese glazura dupa ce am turnat un strat, asa ca am mai turnat inca unul. E facuta dupa reteta Cristinei (Crista-s) din primul mesaj din acest www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71506" target="_blank">subiect, apropo, si tortul l-am facut dupa reteta aia din primul mesaj.
------------------
Numai bine,
Natalia
MamaElei spune:
Hristos a inviat, dragelor!
Noi de paste si ieri am fost tare plimbarete. Duminica dimineata am fost la socri, unde au venit si parintii mei si nasii. Acolo s-a spalat pitica cu oua rosu si alb si a ciocnit oua, a mincat pasca si a zburdat prin gradina. Atita ca nici nu a putut sa adoarma la amiaza. Apoi am fost la nasi, unde iarasi mincare din belsug. Si ieri am fost la socri, au fost nist rude de-ale sotului si iarasi nu mi-a dormit la amiaza. Dar a fost foarte frumos si timpul a tinut cu noi!
Lucia si Alina v-am admirat frumusetele! Sa va creasca sanatosele!!!
Nati si Lucia, tare apetisante bucatele voastre. Mama mea a facut si ea panettone dupa reteta lui Michelle. A iesit tare gustoasa, cu tzukate si migdale
Cornelia, imi pare tare rau ca nu vei veni diseara...
Vio, eu nu stiu sa spun cu ce o sa ma imbrac, ca schimb de 30 de ori hainele pina ies din casa. Sper sa ne vedem diseara!
Aliona, vei vedea ca Amedeo se va obisnui curind la gradinita!
Karina, ce fain ca aveti biserica romaneasca, de fapt la citi romani sint in Canada, m-as mira sa nu fie.
O zi faina!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Davina spune:
Buna fetelor!
am trecut sa va salut inainte de a merge la somn,ca eu tocmai mi-am terminat cartea de citit si chiam am plins la final..
Nati ti-am admirat tortul ,mi-a placut rozetele tale ,i-a spune cum e la gust ?mi-am salvat si receta la briose o sa le incerc in curind.poiana mea seama mult cu a ta ,si eu am inghesuit ciupercile
Crinia super ca aveti biserica in apropiere.Cit despre masini cred ca canadienii sint ca si americanii ,adica le cumpara in credit si le platesc vreo 5-6 ani .La pui i-a fost frica de animale se vede in poze hihi .
Cornelia cozonacul si tortul l-am facut de joi si vineri,asa ca simbata am facut salata si legumele la cuptor care au esit yummy,de carne s-a ocupat sotul.Nu se gaseste la Chisinau seringi sau pungi cu vrifuri speciale pentru decorat ?Bine ca ati scos-o n capat cu mobila.
Aliona ii doresc puiului tau sa se adapteze cit mai usor la gradinita .pentru mine era un cosmar sa ma duca la gradinita si citeva ori chiar am fugit noi inca nu o dam pe Deanna pentru ca eu stau acasa si nu are rost sa platim la day care,care costa scump aici.
Rodica si Vio sa nu uitati de intilnire cumva .Asteptam pozici.
Am un spray-crema cu SPF pentru Deanna de anul trecut ,credeti ca-l mai pot folosi si anul asta sau sa-i cumpar altul ?nu-i expirat inca.
o zi buna.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
MamaElei spune:
Alina, eu sincer as cumpara una noua. Stiu ca unele din ele sint scumpe, dar as fi mai sigura.
Ce carte ai citit?
Ai facut salata poienita? CAre-s impresiile? Hai, fetelor, spuneti cum vi s-a parut! Ca mie tare mi-a placut
Rodica si PAULA (02.09.04)
Davina spune:
Rodica salata e super .Eu am facut-o prima data la Pastele catolicilor si sotul m-a rugat sa o repet si de Pastele nostru .A fost apreciata si de oaspeti ,le-am spus ca e russian salad ,ca sa nu ma zapaceasca cu intrebari :-)
Cartea "Memoriile " de Farah Pahlavi.
acum chiar ca plec la culcare ca Deanna n-o sa tina cont la ce ora m-am culcat
Diana da un semn ?
Mersi de sugestie ,am sa cumpar o crema noua sa fiu mai sigura ca o protejeaza de raze.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
lia_c spune:
acum continui mesajul de dimineata
Alina, ce bine ca ai un sot ce te ajuta si in bucatarie! Cit priveste zoo, intr-adevar faceti-va abonament. Prietenii nostri din Seattle, merg f des la zoo (cu toate ca n-au copii inca), mai merg si la acvarium - pur si simplu p/u a se relaxa. Iar cind am fost la Belgrad - acolo la zoo erau o multime de studenti care invatau - era atmosfera mai placuta, copii cu parinti si oameni mai invirsta - avei impresia ca sint ca in parc... Sint sigura ca Deannei nu-i va mai fi frica de animale daca le va vedea mai des . Iar cit priveste zoo nostru - eu tot n-as avea curajul sa merg cu copilul... Cit priveste biserica, poate intri pe site-urile comunitatiilor romanesti si afli unde este prin apropiere...
Lucia, e tare dulce Laura, mai ales in rochite/fustite si coltar!
Rodica, unde ai gasit migdale? I-a palcut Paulei sa ciocneasca ouale?
Corina, a mers si Lucian la biserica? F frumos ca ati putut merge la biserica. Brownies si ciupercutele imi fac din ochi... Cred ca voi cumpara si eu champinioane si le voi face asa...
lia_c
Violetik spune:
lia_c, imi pare f rau ca n-o sa fie posibil sa ne vedem deseara. Succese cu oaspetii, si sper ca o sa mai am ocazia sa te vad. Nu am niic constra la Delice, chiar nu am fost niciodata si mi-ar placea sa vad cum e. Sunt doar curioasa de asta am intrebat. Si ma gindeam ca de fiecare data sa tot schimbal localul si sa exploram si locuri mai noi. (asta o facem data viitoare cind vii si tu oki?)
Davina, tu ai incercat doar sa ma ajuti, nu sunt suparata.
Si totusi cum o sa stiu care sinteti voi, fetelor de la intilnire?