Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 4
Violetik spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Buna fetelor!!
Taaare mi-a placut intilnirea de azi. Am vb atit de putin ( parca!), si am aflat atit de putin de fiecare, dar a trecut atit de repede timpul... sincer eu inca nu eram gata de plecare cind a trebuit sa plecam.
Dar hai sa povestim si celorlalte cum a fost ( indeosebi nataliei-balbinei, care era poarte emotionata de intilnirea noastra ). Mi-a placut f mult fetele, fiecare cu trasaturile lor in parte si cu impresia creata pe forum s-a adeverit la intilnire.
Deci am aparut cam pe la 18:35 (asta eu cu toata nepuctualitatea mea), dar si din cauza ca aparuse pe neasteptate parintii mei in ospetie si i-am petrecut si pe urma am venit. Cind am ajuns la Delice, nu stiam cum sa le gasesc pe fete. Era atita lume.... ma uitam dupa 3-5 fete ( asa ma gindeam eu ca tre' sa fie ) A dat de ele tocami la et 2 ( nici la terasa, nici la et. 1 ci la 2, insa ma gindeam ca nu le mai gasesc). Si le-am gasit datorita Dorotei ( pt ca am vazut-o pe poze )
Deci ce impresii mi s-au format de fiecare si ce mi-a placut: ( le iau dupa acele ceasornicului de la mine) LiliaToma - sociabila ( poate pt ca ea era linga mine), Rodica - exact cum mi te-am inchipuit draguta si simpatica, Natalia - linistita si intelegatoare, Doroti -copilaroasa, dar si realista.
fetele au spus ca nu sunt grasa. Sunt! Am 68 kg acum, si asta e mult.Ma cred f grasa pt ca stiu ca cindva aveam 48 de kg dea asta, si ele au fost primele care mi-au spus ca seaman cu cineva.
Fetelor un pup virtual ( azi a fost si real pt citeva )
( a se citi eu beau bere cu calmari )
P.s. sotul va transmite salutari. Noapte buna si mai vb miine ( de la servici )
Sorry, trebuia sa fie 58 si nu 68, berea bat-o vina. Ea e de vina
Balbina spune:
Taaak, Violeta, ca sa-ti ridic "samootzenka", imi permit s-o citez pe Rodica din ce mi-a scris pe MSN (sper sa nu se supere, ca o fac pentru o cauza nobila ):
quote:
Vio arata superbine, arata tare bine si e finuta asa, machiata foarte fain
Sa stii ca o cred pe Rodica si nu pe tine!
Ma bucur asa mult ca v-ati intilnit si v-ati simtit bine. Abia astept sa vad si pozele
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Alina, mozzarella vrei sa folosesti ca umplutura sau in loc de brinza topita? Brinza topita e "plavlennii sir" in rusa, adica "processed cheese, processcheese, melted cheese; cheese spread" in english. Nu stiu cum e mozzarella la voi, dar mi se pare ca nu e asa.
Ca umplutura cred ca ar merge perfect, o tai cubulete si o pui in aluat, eu am pus bucatele de cascaval simplu, de exemplu.
Pentru pozele mele apasa pe casuta (my homepage) de deasupra mesajelor mele.
------------------
Numai bine,
Natalia
MamaElei spune:
Hai, ma, Vio, ca mai n-am cazut de pe pat. Bine ca ai corectat.
Si sa n-o ascultati, arata super-super bine, e tare frumusica Violeta noastra!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
NAti, bine faci ca ma crezi!
Au sa vina si fetele sa confirme...
Violetik spune:
Ei hai lasa-ti ca n-o sa-mi schimbati impresia despre mine ( tre'sa tind si eu la mai bine ) si stiu cum aratam eu inainte. Iar machiajul e din cauza ca am facut ceva cursuri de visaj doar de asta.
Nata-balbina si ce te face sa o crezi pe natalia si nu pe mine.
LiliaToma, taaaare buna ciocolata ta, si eu si sotul suntem ambii de acord . Multumiri! ( pacat ca nu am vazut moticonul asta in mesajul precedent, dar cred ca nu maiincurca, chiar daca berea s-a terminat, sorry fetelor ca-s egoista, data viitoare la intilnire va servesc cu vin spumos facut de mine, oki?)
Balbina spune:
Violeta, daca vrei ca lumea sa aiba o parere buna despre tine, trebuie sa spui tuturor numai lucruri bune despre tine asa sfat am primit cindva de la un psiholog. Ca daca te plingi mereu ce rau arati, lumea o sa te creada intr-un final, asa ca lasa prostiile si repeta-ti mereu: "sint cea mai frumoasa"
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Ei hai lasa-ti ca n-o sa-mi schimbati impresia despre mine ( tre'sa tind si eu la mai bine ) si stiu cum aratam eu inainte. Iar machiajul e din cauza ca am facut ceva cursuri de visaj doar de asta.
Nata-balbina si ce te face sa o crezi pe natalia si nu pe mine.
LiliaToma, taaaare buna ciocolata ta, si eu si sotul suntem ambii de acord . Multumiri! ( pacat ca nu am vazut moticonul asta in mesajul precedent, dar cred ca nu maiincurca, chiar daca berea s-a terminat, sorry fetelor ca-s egoista, data viitoare la intilnire va servesc cu vin spumos facut de mine, oki?)
ooops... corectez: Nata-balbina si ce te face sa o crezi pe Rodica si nu pe mine? [ ;)]
sorry
MamaElei spune:
Vio, sa stii ca eu nici nu am poze cu tine. am doar 2 poze cu Lili si Doroti si una cu Nata.
Ceee, tu stii sa faci vin???