Mamici de mai-iunie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

VIRGI--La multi ani!!!
Sa fi sanatoasa si tot binele din lume. Iti urez nastere usoara, un bebe sanatos si cumintzel.
Sa ai o zi de nastere frumoasa plina de surprize placute. Numai bine.

Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, intru si eu cu noaptea in cap pe forum!!!!!! pe la ora 4 m-am dus la WC sa fac pp. Dupa vreo 15 minute ma ia o durereeeeee in burta de am intepenit....m-am facut ghemotoc in pat si degetele de la picioare mi s-au cramponat. A fost o durere ascutita ca si la ciclu dar numai in partea dreapta...parca m-ar fi durut un ovar....dar asa de ascutit! Si spatele la fel, tot in partea dreapta, si se prelungea pana in piciorul drept pana la genunchi. Si a fost constanta! M-am dat jos din pat pt ca nu se oprea. M-am uitat la ceas era 4:21 (ora Olandei). S-a mai linisitit si m-am dus iar la pat. Pe la 4:35 iarasi...aceeasi durere , mai accentuata. Nu l-am trezit pe sotul.....ma gandesc ca poate trece. Acum simt o durere surda undeva in partea dreapta, dar nu mai e asa de ascutita.
Nu stiu ce sa fi fost...doua contractii...????

Problema nasoala e ca daca nasc azi am o mare problema.....azi e nunta lui cumnataul meu si sotul este de BEST MAN, adica martorul si trebuie sa semneze la sfat. Si nunta e undeva la vreo 2 ore distanta de orasul nostru.....si este un trafic aglomerat....Asa m-am rugat sa nu inceapa azi..si uite....Poate a fost alarma falsa si mai asteapta o zi.

Va mai tin al curent.

AMA
LA MULTI ANI!!!!!Nu vad ziua ta trecuta pe lista, dar cineva ti-a urat acest lucru. Se pare ca facem concurs.....senzatile tale le-am avut si eu.

Unde a disparut INAIOANA? O fi nascut si noi nu stim?

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Amonar, ceea ce explici tu suna a contractii, dar sa nu te sperii ca nasti neaparat astazi pt ca de multe ori se intampla ca gravidutele sa inceapa sa aiba contractii neregulate cu cateva zile inainte de marea zi.
Acuma daca bebe o sa vina azi, o sa sarbatoriti in aceeasi zi ziua de nastere a lui bebe si aniversarea casatoriei cumantului.
Iti doresc nastere usoara in cazul in care chiar azi e marea zi.

Ama, daca nasti iti doresc nastere usoara si un Sebi sanatos si mancacios.

Virgi, la multi ani!

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by aida_o

Multumesc, virgi, asemenea si voua :)

Aida_o, ma rog ca bebe al tau sa vina pana luni si acea separare de membrane sa aiba efectul dorit. Daca nasti, nastere usoara iti doresc.

_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.

Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ma fete potoliti-va cu nascutu:))) Io va sugerez sa nasteti de 1 mai ca sa aveti mereu liber de ziua copilului:)))))))))))))
Amonarule ves pe unde nasti:))) La mamici de iul aug 2004 avuram o mamica de i se rupse apa in usa bisericii ca era nasha la o nunta :)))))

fetele ce aveti voi se cheama, nu ca vreau sa va sperii, si anume contractii:))) SUCCES!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LA multi ani, VIRGI Nastere usoara si bb mincacios si necolicios!
Lucia_cs bine ai venit in 'lista' de mai-iunie Vazusem la un topic ca esti graviduta in 30 de sapt dar stiind experienta ta nu am indraznit sa te invit eu aici. M-am gandit ca o sa vii cand o sa fii pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Virgi, Nastere usoara si bb mancacios!

Ama, sa ne spui cum iti mai e sa stim daca facem galerie.

Dolcebaby, tinem pumnii

VoichiV34+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LA MULTI ANI , VIRGI si multa, multa bafta la nastere .
Papadie , astept poze cu aia mica .Sa creasca mare repede si sa-io ajunga din urma pe ceilalti bebelushi.
AMA SI DOLCE , incepem sa facem galerie?????????????tinem pumnii
Carmina si eu am uneori intepaturi in col.Se propteste bebe in col .
Acum am probleme cu un picior , incheietura dureroasa rau , aseara am avut cu spatele de am adormit pe la 2 si nu-mi gaseam locul .
Si noi avem programare la cezariana tot pe 8 mai , dar inca nu e sigur , vedem duminica ce si cum exact .
Amonar , incepem galeria si la tine???

ALIA 37W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani Virgi

Sa fii sanatoasa si sa ia o nastere usoara si un bebe sanatos.

Fetelor facem si noi galerie . Asteptam vesti. Sa aveti nasteri usoare.

Astazi suntem si noi putin mai bine cu moralul fata de ziua de ieri si speram sa fim din ce in ce mai bine.

Pupicei la burticei,

Flory 32+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Virgi, "La multi ani"! Nastere usoara-usoara si bebe sugacios si nemofturos!

Lucia, bine ai venit si nastere usoara!

Fetelor, ieri am intrat pe un topic de la ajutor umanitar, si, dupa ce i-am raspuns persoanei respective, am vazut ca eram singura, si m-am decis sa-i raspund pe PM. Marea mea uimire a venit dupa aceea cand am vazut ca a disparut topicul, pentru ca, de vreo 5 zile, mama copilului cu probleme nu primise nici un raspuns... Sa fi fost toata lumea care a intrat pe DC atat de indiferenta? Nu pot sa cred! Lucia, f.frumos din partea ta ca ai creat linkul de la postarile tale catre acele topicuri...

Lacri 34 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput