Mamici de mai-iunie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina ei bine, atunci ma duc la somn ca in noaptea asta nu nasc..contractiile sunt neregulate si burta ma doare foarte putin in timpul lor.Iar daca nasc maine vorba ta, trebuie sa fiu odihnita! si noapte buna!Eu nu am nr voastre de tel, pe al meu il aveti in mail-ul comun..cum anunt cand nasc si pe cine ?? io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ama,
posibil sa ai travaliu fals, dar cel mai bine era sa mergi la spital. Aici ne-au invatat sa mergem la spital daca intre contractii sunt 5 minute si dureaza fiecare cite 1 minut. A, si mai spuneau ca trebuie ca aceste contractii sa fi inceput in urma cu minim o ora.

Carminabulina,
parca tu spuneai ca simti dureri in col. Durerile acelea ascutite pot fi semn ca se pregateste colul pt nastere, posibil sa si pierzi dopul gelatinos. Acum nu stiu nici eu cit e de sigur, pentru ca am durerile astea de mai mult de o saptamina si tot nu am pierdut dopul. Sper sa il pierd cit de curind, insa, pentru ca azi doctora mi-a separat membranele si vad ca las putine pete maronii pe hirtia igienica (e normal sa fie asa).

Nasteri usoare, fetelor!

40+2

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

aida uff..tocmai vroiam sa ma duc sa ma culc linistita si tu ma trimiti la spital! Nu sunt regulate contractiile si nici nu dureaza un minut.N-as vrea sa nasc in noaptea asta ca ma doare capul de oboseala la cat am umblat azi, dar fie ce-o fi..
Multumesc pentru sfat, nastere usoara si tie ca vad ca bebe se cam lasa asteptat!
io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama, acum o sa trec numarul meu de telefon. Noapte buna si somn usor cu vise cat mai placute .

Aida, multumesc frumos, chiar aveam nevoie de o explicatie. Saptamana trecuta cand am fost la control dr. mi-a spus sa ma prezint la spital daca voi avea contractii la 10 minute, si daca incep sa pierd lichid. Daca insa pe chilot apare ceva gelatinos cu firicele de sange, fara simptomele de mai sus, sa stau calma si sa nu ma duc la spital. Deocamdata nu simt nimik din toate astea. Am contractii dar sunt neregulate, dar nu pierd lichid si nici pete gelatinoase cu sange nu am gasit pe chilot...doar acele dureri ascutite in col.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

carmina ok, acum ma duc linistita la culcare ca am pe cine anunta daca nasc!
Poate te ocupi tot tu de listuta cat nu voi fi pe aici, trebuie doar sa o copiezi cu copy/paste pe cea care e acum pe prima pagina.Dai reply with quote si de acolo o selectezi si o copiezi intr-un subiect nou!Daca ai nelamuriri, intreaba-ma!
io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Gata, am memorat nr! Am plecat la somn, noapte buna si tie! io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ama, io-s curioasa daca totusi nu nasti... ca nici la mine la inceput n-au parut chiar regulate, plus ca unele erau mai mari, altele mai mici ca intensitate. Si stiu ca vorbeam cu sotul pe messenger si ba ii spuneam vin-o ca cred ca nasc, ba ziceam mai stai ca vad ca nu mai sunt chiar la 5 minute :-)) Eu sper sa te poti odihni ca sa fii odihnita la marea intalnire. Oricum, daca nasti, nastere usoara, sa nu-ti fie frica, iti vei tine baietelul mult-dorit in brate si nu va mai conta nimic. Bebelic sanatos si nastere usoara!

Da chiar asa, Dolce tu ai nascut si noi n-am aflat? Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios si tie. Asteptam vesti de la tine.

Aida hai ca mai ai putin si tu. Nastere rapida si usoara, bebe sanatos, refacere rapida!

Carmina cica daca dopul are firisoare de sange cand il pierzi nu mai dureaza mai mult de 2-3 zile si nasti, daca n-are, poate dura si 1-2 saptamani pana nasti.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fete dragi!!!

Noi am fost plecati cateva zile, dar am revenit in forta...cu aceeasi buna dispozitie.

Irinel - am vazut pozele cu Maria..o minune de fetita. sa fie sanatoasa si sa va aduca numai impliniri. UN pupic pe nasucul ei mic.
Sotul meu a fost tare impresionat de figura berzei din fata casei tale. Se pare ca ati primit-o tare frumos si nu este exclus sa se mai intoarca candva.

Amonar] - frumoasa camera lui bb, ai ales exact culorile care sunt la moda anul asta. . Iti doresc sa ai parte de o nastere usoara...abia astept sa-l vad si pe bb al tau.

- Ama - tinem pumnisorii stransi sa vina bb repede si usor.

CamiM - sa stii ca si astept sa se mai intample vreo schimbare in ceea ce priveste pozitia bebelinei mele, dar....intre timp m-amcam obisnuit cu ideea de cezariana...si zic eu c-o sa fie mai bine.

Diana - frumoase cadourile primite de la colegii tai. sa le stapanesca bb cu placere.

Fetelor sa-i tinem pumnii lui dolcebaby....stiu ca astazi este programata la cezariana. O asteptam cu vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Aida - iti doresc nastere usoara si bb sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Multumesc, virgi, asemenea si voua :)

Mergi la inceput