Mamici de mai-iunie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
carminabulina spune:
Cam slabutza activitatea astazi pe aici...pe unde umblati fetelor? sau numai umblati asteptati sa nasteti? ![]()
Diana, bouncerul este foarte frumos si are superi culori. Vreu sa te intreb daca are si vibratii sau este simplu? CAt priveste pompa de san pare Ok, si cu atat mai bine ca e manuala...eu nu cred ca as suporta sa ma traga ceva sau cineva de sani
, prefer sa detin controlul asupra mulsului.
Vivighe nu te-am uitat cu chestia aia dar nu te-am mai zarit pe aici...au dat in total 25 de miluioane din care 10 doar la doctor, restul au impartit in dreapta si stanga, au dat pana si la portar de cateva ori. Oricum mi-au spus ca nimeni nu se sfieste sa ia ba din contra, ar fi anormal sa nu dai
.
Cristina, eu iau imunoglobulinele pentru hepatita B si nu pt. Rh negativ. Aceste imunoglobuline nu se gasesc in Romania ci numai in Germania, si se administreaza bebeului in cel mult 4 ore de la nastere, reducand astfel riscul de infectie cu hepatita B. Eu vreau sa i le fac pentru ca nu am anticorpi dar nu stiu daca se aplica aceiasi chestie si in cazul unui Rh Negativ.
In felul asta cred ca am raspuns si Mihaelei
, multumesc oricum pentru ajutor. Si acestea pe care le iau eu sunt scumpe, 2 fiole a cate 2 ml fiecare costa 250 euro...dar pentru bebe orice.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Fetelor, cred ca bebe al meu s-a saturat de atatea plimbari si cumparaturi..azi am fost si la gratar pana la 9jumate seara si am stat numai in picioare si-n fund toata ziua.Acum ma doare si pe mine burta si am si contractii..le-am cronometrat..au fost din 8 in 8min, acum sunt din 5 in 5min..dar nu sunt dureroase, de fapt nu imi dau seama..burta ma doare cam ca la ciclu.
Cum ar trebui sa fie contractiile de travaliu, cum si cat de tare dor??
Nasc sau e din cauza oboselii? Ca nu reusesc sa-mi dau seama si mi-a pierit tot somnul
io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
Diana79 spune:
Ama ce spui tu acolo? Incepem sa facem galerie? Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc. Poate intra fetele care au experientza in asta. Multa bafta oricum, tinem pumnii sa fie bine.
Carmina da leaganul are si bouncer. Are un suport care se pune si sta fix si pe spate si potzi sa-l pui pe vibratzii pt nou nascut.Eu am vrut mai mare asa ca sa-l pot folosi mai mult timp. Sunt si mai mici numai de nou-nascut pana la 6 luni.
Asta e pana la 1 ani si jum, 2 ani.
Oricum a fost cadou la baby shower. 
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
ama_kaly spune:
Acum sunt din 8in 8min iar..inseamna ca sunt neregulate? Si nu ma doare tare, e o durere surda care apare doar in timpul contractiei nu o am tot timpul.dolce tu n-ai mai dat niciun semn, ce faci? Maine si tu trebuie sa te duci la dr..eu nu stiu daca mai ajung la dr sau nasc in noaptea asta..
Diana nici eu nu stiu..acum stau si notez la cat timp am contractii..io
39+ cu
Seby
carminabulina spune:
Ama, la faza asta ar putea sa te ajute cu info fetele care au mai nascut. Eu ieri am avut senzatiA CEA MAI ADEVARATA ca voi naste, insa nu a constat in contractii ci intr-o durere acuta si repetata in col, le simteam ca pe niste junghiuri. dar asta sa- intamplat dupa ce toata ziua ma umblat hai -hui prin vizite si la plimbare in parc. Acum stau de o jum de ora pe scaun, poate chiar mai mult, si deja incep acele junghiuri in partea inferioara a abdomenului...bebe misca in toate felurile si impinge in jos.
Faza e ca oricum suntem pe ultima 100 de metri, defapt tu cam esti la finish
, asa ca daca nasti in noaptea asta nu ar fi chiar o problema
. Daca esti singura acasa sau ai nevoie de ajutor nu uita ca stau la doar cateva blocuri de tine
.
si nastere usoara ...
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Irinel am modificat!
Ultimele 2 contractii au fost din 7 in 7 minute..io
39+ cu
Seby
DianaR spune:
Ama, vine bebe!
Mai dureaza vreo 24 de ore probabil, ca ce ai tu suna a fals travaliu (asa a fost la mine) dar vine! Daca durerile se accentueaza (alea adevarate contractiile chiar dor, o sa simti diferenta) sau se rupe apa fuga la spital! Oricum dimineata poti vorbi cu doctorita si poti face imediat cezariana, ca bebe e pe vine!
Papadie felicitari ptr. Sofia cea mancacioasa! Creste ca Fat Frumos (sau Ileana Cosanzeana mai bine...).
Irinel ai si tu cosulet dinala cum au restul fetelor? Ca m-ati inebunit cu el... Dar eu pe aici n-am gasit si nici in Timi ![]()
Lucia, bine ai venit! Nastere usoara si bebic sanatos!
Eu tocmai am implinit 36 sapatamani, cea ce ma trece ofical in ultima luna! Oooo, am intrat pe ultima suta de metri si parca incep sa ma incerce emotiile...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (36+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ama_kaly spune:
carmina hugh..credeam ca am ramas singura pe aici cu contractiile mele si intrebarea: nasc, nu nasc ?!?
Nu sunt singura acasa, dar barbate-miu a adormit..si bine a facut ca atunci cand i-am zis ca am contractii si ma cam doare burta a zis "aoleu!!" si si-a pus mainile-n cap 

Apoi patrula prin camera de m-a ametit..noroc ca a dormit forte putin noaptea trecuta si a fost obosit. Cand m-a vazut bine mersi in fata calculatorului calare pe forum, a tras concluzia finala "a, nu nasti tu azi!"
si a adormit
io
39+ cu
Seby
ama_kaly spune:
Au trecut 10min si n-am mai avut nicio contractie..sper sa se opreasca sa apuc si eu sa dorm in noaptea asta ca sunt franta de oboseala..
DianaR deci e un inceput de travaliu? Si zici ca numai 24h mai am? E lasa, tot e bine..macar nu nasc in noaptea asta..Ziceam ca nu mai am contractii? Am avut una acum la 12 minute de ultima..off..devine frustrant!io
39+ cu
Seby
carminabulina spune:

, bravo lui. Lasa-l sa doarma ca dupa aia....
Ca sa fiu sincera nici eu nu stiu daca voi stii cand va veni momentul sigur sa nasc. Am intrebat-o pe mama si mi-a raspuns ca nu am cum sa confund cu altceva, asa ca iti spun la fel: daca ti-e somn eu zic sa te duci sa te culci ca o sa ai nevoie de odihna, daca cumva vei naste cum zice Diana cam in urmatoarele 24 h....Si sa-ti faci o poza cu tine in 39 saptamani...va fi ultima cu burta ![]()
....
[poze carmina
intalnire burtici