Mamici de mai-iunie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
LYLY809 spune:
Ama, se pare ca ieri doar te-ai obosit... Oricum, incep emotiile pe-aici... vin bebelusii, multi si sugaciosi!

Zax, abia maine merg la noul doctor. Pana acum m-a vazut doar o data. Abia astept sa aud ce-mi mai spune, caci acum doua saptamani bebe era cam grasan pentru varsta lui.... O mai fi pus pe el in continuare???![]()
![]()
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Amonar, n-am nascut, voi naste pe 2 mai (daca nu cumva se hotaraste Serghei ca vrea neaparat mai devreme
). Foarte haios e ca si eu azi-dimineatza pe la 5.30 (ora Romaniei
) am avut EXACT aceeasi senzatie ca si tine: durere nasoala de burtica in dreapta deasupra soldului care iradia in spate si pe picior si contractie in acelasi timp. Dar mi-am zis ca e chestie de ligamente/nerv si contractia e o BH suprapusa. Oricum am luat un No Spa si o jumatate de Gynipral, dupa vreo cateva minute s-a repetat si apoi..am reusit sa adorm si acum sunt ok.
Am fost sambata la dr si totul e in regula mai putin faptul ca i se pare ca bb nu a crescut suficient in ultimele doua saptamani (de la eco de la Iosup pana sambata). Chestia asta m-a stresat in ziua respectiva dar apoi mi-am zis ca poate ca a gresit pur si simplu el si ca oricum daca bebe are peste 2.500 gr, sanatos sa fie ca nu e nici o problema , il scot si ii dau io lapte si se face mare!![]()
Dolce nu naste astazi (cel putin nu programat) a programat-o pe 30 aprilie la cezariana. in rest e ok, am vorbit cu ea sambata, ne-am intalnit acolo la dr.
Ama, cred ca e cazul sa vorbesti cu doctoritza. Bine...banuiesc ca ai facut-o deja. Oricum, daca nu nasti si mai ai asemenea contractii, ideea e sa faci un dus cald si daca nici dupa el nu iti trec deloc..e cazul sa suni doctoritza. tinem pumnii sa fie totul cum vrei tu!
Virgi, LA MULI ANI! Sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si o bebelusa perfecta!
Papadie..dar ce creste Soficu, e pusa pe treaba serios!
Abia astept sa-i vad nascucu, ia sa pui poze repede!Dulcica de ea!
Catrina ce zice, a vazut-o? Cum a receptat evenimentul?
Diana, pompa aia mi se pare foarte buna, sa o stapanesti sanatoasa. Eu am avut pompa manuala (din cauza acelorasi probleme psihice - nu suport ideea ca ceva electric sa ma traga de tzatze!
) si mi-a fost de mare folos. Daca nu as fi avut-o, nu as fi putut alapta. Eu in prima saptamana nu am avut deloc lapte si numai cu pompa l-am facut sa vina, iar dupa aceea tot cu pompa am marit productia si am aduc cantitatea de lapte la un nivel acceptabil. Apoi..ori de cate ori simteam ca nu e destul, imediat pompam si in cateva zile isi revenea lapticul. Trebuie sa stii ca cel mai important pentru a avea lapte este CEREREA. Dar de multe ori cererea suficienta nu poate fi indeplinita de copil din varii motive asa ca pompa e indispensabila.
Ioana
38 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Lyly, te asteptam cu vesti de la dr si bine ai facut ca ai revenit ca incepusem sa ma ingrijorez... Apropo, ID-ul meu de YM (parca ziceai ca nu il stii mai demult) este chiar asta: inaioana , daca vrei sa ne mai conversam.
Am uitat sa va spun ca eu azi merg iar la dr ca ma zapaceste tusea asta..tot nu mi-a trecut!

Si am hotarat sa merg azi cu toate ca imi spusese sa ne vedem sambata ca sa imi poata da un tratament care sa aiba timp sa isi faca si efectul pana marti cand nasc. Ca asa, daca mergeam sambata, in doua zile nu avea ce sa se intample spectaculos. Am terminat o sticla de Paxeladine in astea 10 zile si degeaba!
Adica...are oarecare efect dar muuult prea vag pentur gustul meu!![]()
Ioana
38 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
adib spune:
Virgi
LA MULTI ANI!!!
toate urarile de bine!!!
Florypop
asa mai merge. veselia continua e cheia succesului.
adi si
ela 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]
adib spune:
mai fetelor
trairile lu soacra-mea cind urmareste telenovelele sint pe nicaieri fata de starile mele cind
pe aici vesti ca se apropie nasterile.
sa aveti parte de nasteri usoare!!!

adi si
ela 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]
LYLY809 spune:
Inaioana, ti-am trimis invitation pe YM, dar abia dupa 18.00 o sa mai intru. Inca ma mai tarasc zilele astea la servici, acum o sa plec...
Lacri 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
virgi spune:
Va multumesc din suflet pentru urarile si gandurile voastre bune. Ati reusit pe deplin sa ma faceti fericita. Sunteti cele mai dragute fete.
Sper cand voi ajunge acasa sa gasim posibilitatea unei intalniri sa putem si sarbatori.
inaioana spune:
Lyly, nu am primit invitatia inca!
Oricum, vorbim maine ca eu azi la 18.00 tre' sa fiu la dr si nu cred ca intru pe seara la barfe ca va fi cam tarziu!
Ioana
38 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Roxana Claudia spune:
Neata burtici
! Vad ca e zarva in dimineata asta!
Virgi LA MULTI ANI
! Sa ti se implineasca toate asteptarile bune cu privire la nastere si la bb!
Irinel - intr-adevar ce am simtit in ultimile zile au fost contractii; desi neregulate, doctora mi-a spus ieri ca se pregateste nasterea si ca totul este firesc. Mi-a recomandat no-spa atunci cand mai am contractii.
Lyly - tu inca te mai duci la birou???!!!! Mai poti suflete? Ca eu am cateodata senzatia ca nu mai am putere deloc..
Ama - cred ca trebuie sa incepem sa-ti facem galerie...la cate senzatii premergatoare nasterii ai avut in ultima vreme.
Eu am fost ieri la doctora si m-am mai linistit. Catalin are 2300 g este sanatos tun
si se pare ca este demult asezat cu capul in jos: i-am spus si doctorei ca l-am simtit inca din sapt 30 ca s-a intors. Cand a vazut analizele nu prea i-a convenit: calciul e prost si am si o infectie urinara despre care nu mi-am dar seama. Dr mi-a zis ca gravidele sunt, in general, asimptomatice asa ca nu e musai sa re resimt infectia cu pricina..
Asa ca, Ama consemeaza-ne si pe noi acolo cu greutatea de voinic. Si sa-i schimbi si numele din Adrian acum e Andrei - dupa o discutie cu bunicii...
Roxana
34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Amonar spune:
VIRGI LA MULTI ANI!!!!!!Tu erai sarbatorita..eu cu capul meu confuz de la sperietura am crezut ca era AMA....O zi frumoasa si multa bucurie iti doresc de ziua ta!!! Si o nastere usoara si un bb sanatos si frumos!
PAPA
Eu nu ma duc la nunta tocmai de frica sa nu nasc pe cine stie unde....sotul se duce singur, iar eu raman singura acasa. De aceea sper sa nu se intample azi ca nu are cine s ama duca la spital. Sotul nu va ramane la nunta numai la semnat si dupa aceea vien acasa...dar e o aglomeratie pe autostrada.....si distanta este de vreo 2 ore in conditii normale de trafic...Aici ploua si cand ploua de obicei e jale pe autostrada.... Sper sa mai astepte KAILAN...
INA
Vad ca si la mine s-au linistit, eu m-am dus la dormit pe la vreo 5 si am putut sa dorm pana pe la 9. Acum nu ma doare nimic deocmadata...o senzatie surda mai am dar foarte superficiala. Nu-ti fa probleme de al mic....sa vezi ce creste in ultimele zile/saptamani. Asa a fost la mine, dintr-o data m-am umflat ca un balon si il simteam cum creste pe zi ce trece. Si KAILAN a avut 2,5 kg la 36 de saptamani.
CAMI
Tu vei naste de ziua mea!!!!!! Undeva si eu as fi vrut sa fie asa....Sper sa ai o nastere usoara chiar daca este cezariana.
Mersi fetelor pt galerie! Sant atat de agitata ca nu mai stiu cine ce a scris.
Cine stie cat pot dura contractile astea...adica ba nu ..ba da...poate dura zile/ore?
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)